Şimdi Ara

Beyler Sevgilim Oldu [Sohbet SS Geldi] !!!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
4
Favori
7.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Criminal halen yazılar üstünde inceleme yapıyor.
    Şuana kadar açıklanan sonuç :
    Olayda ciddiler.
    Ama şu var ki OLAY nedir anlaşılamadı :)
    Ama ciddiyim diyen bir şüpheli var :)

Bilimsel TEZ olur :)

• Ulan bu nasıl bir konuşmadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Merak ettim yaş kaç bu nasıl muhabbetir yaa
    Edit:24 yaşındaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 24 Mayıs 2014; 15:59:42 >
  • Yazık la :D hayirli olsun

• Çocuk 24 yaşında felan değil ifşa etmek istemiyorum kendisine pm attım face inin linkini.Profil isim soyad bakıp facede önüne TC yazıp aratıp dh ye verdiği ss lere zoom yapıp TC olan silinmiş fotonun alt kısımlarını eşleştirin görürsünüz zaten kırmızı kısımdan anlarsınız.
  • 24 falan degilmis hakkaten yas bi yukardaki arkadasin dedigi sekilde buldum profili . Gerci konusmalardan anlasiliyor ama neyse..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o kızın yerinde olsam seni terkedErim.

• Üçüncü lazımsa gelelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wormquake

ÖNCELİKLE ADIM LEVENT VE 24 YAŞINDAYIM...

KİMSEYİ İNANDIRMAK ZORUNDA DEĞİLİM. İNANMIYORSON SOL ÜSTTE Kİ GERİ İKONUNA TIKLAYIN VE KONUYU TERK EDİN. ÇOK ZOR DEĞİL

yaklaşık 6 yıldır tanışıyoruz fakat hep arkadaş gibi konuşuyorduk. saat şu an 4 ve biz sevgili olduk.uzun uğraşlarım sonucunda teklifi kabul etti çok mutluyum. isteyen olursa SS atarım

Arkadaşlar önce şunu söylemeliyim. Janset diye arkadaşım vardı. Ona benim sevgilim gibi olur musun dedim işte bu olayı anlattım. O da kabul etti. Sonra işte Janset ben ve sevdiğim kız kafe de oturduk sohbet ettik. Sonra herkes evine gitti. akşama doğru 3 buçuk gibi sevdiğim kız beni aradı sahile gidelim diye. sahilde orada burada akşam 10 a kadar takıldık. ben sevdiğimi söyleyemedim çünkü biraz da korkuyordum benim sevgilim falan yoktu ezilmemek için ayarlamıştım. ama benden söylememi bekledi sanırım boş değildi bana. ben salaklık deyin aptallık deyin söyleyemedim. gece 2 ye kadar bu olanları unutmak için oyun oynadım pc de. gece facede açık gördüm sevdiğim kızı. öylesine sohbet ederken işi şakaya vurarak söyledim. o da kabul etti. şimdi kendimi çok garip hissediyorum birazdan dışarda buluşcaz ne yapayım arkadaşlar ne diyeyim kendimi çok garip hissediyorum. daha önce sevgilim oldu fakat hiç birinde bu kadar heyecanlanmadım
     Beyler Sevgilim Oldu [Sohbet SS Geldi] !!!!!! Beyler Sevgilim Oldu [Sohbet SS Geldi] !!!!!! Beyler Sevgilim Oldu [Sohbet SS Geldi] !!!!!!

hayırlı olsun:)

• Hayırlı Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

-ciddimisin
    -ciddiyim
    -sen ciddimisin
    -bende ciddiyim
    -dalga geçme
    -yok ciddiyim

ya dalga geçmeseneeeee .d.d
  • Bu kız bunu iyi parmağında oynatır.
  • Sen 24 yaşında olduğuna eminmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

-ciddimisin
    -ciddiyim
    -sen ciddimisin
    -bende ciddiyim
    -dalga geçme
    -yok ciddiyim

ya dalga geçmeseneeeee .d.d

gldürmsne .s .d.d.d
  • Kiza usta demis ya yas 24 ve hala anca faceten konusabiliyorsan buyuk bir problem var ortada ben diyeyim sana.

Edit: zaten 24 degilmis. Neyse normal o zaman bu ergenlikler bu veletlerin kendini buyuk gosterme salakligi yok mu beni hasta ediyor. Ulan konusmanla belli edersin, pot kirar belli edersin. İllaki edersin boyle hareketlere gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 24 Mayıs 2014; 17:21:10 >
  • Sen+ben=mutluluk formül budur usta

• bu cıvıklıkla uzun sürmez 1 ay sonra biter, az çeki düzen ver kendine az ciddi ol birader.
  • Still better love story than twilight

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.