Almıyorum Fransız scoutu da kovacam 3 tane adam aldım 1'i düzgün çıktı daha iyisini bulurum.
Scoutlar bazen inanılmaz saçmalık yapabiliyo kötü dedikleri adam sonradan dehşet oluyo almadım diye üzülüyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerlon
quote:
Orijinalden alıntı: Prefabrik13
Almıyorum Fransız scoutu da kovacam 3 tane adam aldım 1'i düzgün çıktı daha iyisini bulurum.
Scoutlar bazen inanılmaz saçmalık yapabiliyo kötü dedikleri adam sonradan dehşet oluyo almadım diye üzülüyosun.
20 potansiyelliler çogunlukla doğru söylüyo
quote:
Orijinalden alıntı: zamustili
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Tipi gözü yok Bence al 15 yasında, 18 ine geldimi bi bakarsın harika gelişir örnek vereyim ben 15 yasında bunun gibi orta halli bi cocuk aldım 21 ine geldiginde degeri 29.000.000 oldu harika oynadı felan buda öyle olabilr bence al
quote:
quote:
quote:
Tabi orası ayrı Scoutunda özellikleri önemli hepsi de hata yapmıyo ama çok başımı yaktı 16-17 potansiyelliler
quote:
quote:
quote:
quote:
Tabi orası ayrı Scoutunda özellikleri önemli hepsi de hata yapmıyo ama çok başımı yaktı 16-17 potansiyelliler
Alıntıları Göster
Takımın 18 yaşaltı kadrosuna doldurdum gençleri. Geleceği parlak klubün
quote:
Orijinalden alıntı: Harvey Specter
Takımın 18 yaşaltı kadrosuna doldurdum gençleri. Geleceği parlak klubün
Alıntıları Göster
Almazsan yazık olur.
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Almazsan yazık olur.
Hocam almasına alayımda profilindeki resim beni her baktığımda tik eder.
Bu adamdan bir cacık olmaz yaz bunu kenara.
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
Bu adamdan bir cacık olmaz yaz bunu kenara.
Gerçi u18 kadroma baktım yerine çoktan şu arkadaşı almışız.
Bu adam olur mu ki ?
Ne hız var ne teknik zaman kaybı olacak bı oyuncu
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Beauty
Hangisi hocam ilki mi ikinci paylaştığım mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Harvey Specter
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Beauty
Hangisi hocam ilki mi ikinci paylaştığım mı ?
Alıntıları Göster
İkisinin de çok zamana ihtiyacı var. İyiler ama daha iyileri varken ilkini de almana gerek yok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: M_e_G
İkisinin de çok zamana ihtiyacı var. İyiler ama daha iyileri varken ilkini de almana gerek yok bence.
İlkini almadım hocam. İkinciyi aldım. Real Madrid'den teklif var ilki için olmaz derseniz satacam.