Şimdi Ara

beyler sızce yıkılan pakete gecebılırmıyım? acıl cevap lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu sabah mesaj geldi 24 temmuz saat sabah 7 de numaram tasiniyomus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hortlakadam

Evet beyler bu sabah mesaj geldi 24 temmuz saat sabah 7 de numaram tasiniyomus

16 temmuzda basvurmama ragmen mesaj fln gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

quote:

hocam sen evrakları imzaladığın bayiye bir daha uğra istersen.Neden benim taşınmam gerçekleşmedi hala diye bozuk at..
  • quote:

quote:

Hocam ara musteri hizmetlerini soylesinler neden mesaj gelmemis yada tasinmamis numaran

• quote:

quote:

quote:

Hocam ara musteri hizmetlerini soylesinler neden mesaj gelmemis yada tasinmamis numaran

arıcam birazdan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arıcam birazdan

aradim musteri hizmetlerini ben ayin 16 sinda basvurmama ragmen bayi dun yollamis evraklari

• Ne zaman gecerim diye sormadin mi hocam

• quote:

Ne zaman gecerim diye sormadin mi hocam

sordum yasal süre en geç 6 gün dedi.Ben şimdi yıkılan pakete geçebilcekmiyim? 16 sında başvuru yaptım bayi dün yollamış evrakları vs
  • quote:

quote:

Ne zaman gecerim diye sormadin mi hocam

sordum yasal süre en geç 6 gün dedi.Ben şimdi yıkılan pakete geçebilcekmiyim? 16 sında başvuru yaptım bayi dün yollamış evrakları vs

Geçmiş olsun yıkılan paketi alamazsın artık, burda bayinin sorumsuzluğu var. Yıkılan paketi almak için en geç 18 temmuzda bilgilerin sisteme girilmesi gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 23 Temmuz 2012; 0:54:22 >
  • quote:

Kampanyanın son gününde hattını taşımışsın, bayi aynı gün belgelerini avea'ya göndermediyse sen de yıkılan paketi alamazsın. Hat açılınca bunu müşteri hizmetlerine sor istersen.

Bayi bilgileri sisteme girdikten sonra ortalama 4 gün içerisinde hat açılır. Senin hattın açılma süresine bakınca 7 gün görünüyor, yani büyük ihtimalle bayi bilgilerini sisteme 19 ya da 20 temmuzda sisteme girmiştir.

Dediğim gibi müşteri hizmetlerini ara, ondan sonra tl yükleyip kaydını yap.
  • bende 17 sinde basvurdum 22 sinde numaram tasındı. tereddüt ettim aradım müşteri hizmetlerini dogru düzgün bir bilgi vermedi. tereddütte kaldım kayıt yazıp yollasammı 1991 e? birde kayıt yazıp 1991 e yollayınca diger bi kampanya var ona geçerse diye korkuyorum ne yapmalıyım? basvuru yaparken deselerdi 18 temmuz son diye geçmezdim valla, küfür istiyo bu avea ne yapmalıyım arkadaslar. kayıt yazıp yollasammı ki?
  • gözümü kararttım yolladım mesajı yıkılan tarifgeye geçtim :) önemli olan aveaya geçiş için basvuru tarihi arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Kampanyanın son gününde hattını taşımışsın, bayi aynı gün belgelerini avea'ya göndermediyse sen de yıkılan paketi alamazsın. Hat açılınca bunu müşteri hizmetlerine sor istersen.

Bayi bilgileri sisteme girdikten sonra ortalama 4 gün içerisinde hat açılır. Senin hattın açılma süresine bakınca 7 gün görünüyor, yani büyük ihtimalle bayi bilgilerini sisteme 19 ya da 20 temmuzda sisteme girmiştir.

Hocam dedigin banada mantikli geldi neyse hat bi acilsin da arayip sormak kolay is olmadi kantine gecerim ne olcak boyle sorumsuz bayiler oldugu surece hep magdur olucaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Hocam dedigin banada mantikli geldi neyse hat bi acilsin da arayip sormak kolay is olmadi kantine gecerim ne olcak boyle sorumsuz bayiler oldugu surece hep magdur olucaz zaten

• ayın 18 inde hattımı turkcell avea ya yıkılan tarifeye taşıdım.cuma günü mesaj gelmiş hat taşıma işleminiz p.tesi saat 07.00 de gerçekleşek diye.az önce hattıma 20 tl yükleyerek 1991 yaptım ardından bana mesaj geldi 5YUZ yaz 1991 e yolla diye.onada cevap verdim yıkılan tarifeye sorunsuz geçtim.hiç bir problem yaşamadım anlayacağınız..
  • bayinin sorumsuzlugu yuzunden gecemicem yikilan pakete! 16 temmuzda basvurmama ragmen bayi 21 temmuzda yollamis bilgileri

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_luci

ayın 18 inde hattımı turkcell avea ya yıkılan tarifeye taşıdım.cuma günü mesaj gelmiş hat taşıma işleminiz p.tesi saat 07.00 de gerçekleşek diye.az önce hattıma 20 tl yükleyerek 1991 yaptım ardından bana mesaj geldi 5YUZ yaz 1991 e yolla diye.onada cevap verdim yıkılan tarifeye sorunsuz geçtim.hiç bir problem yaşamadım anlayacağınız..

Hocam pakete gecmek icin neye mesaj yolluyoduk bi yazarsaniz ben yine bi sansimi deniycem de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr_luci

ayın 18 inde hattımı turkcell avea ya yıkılan tarifeye taşıdım.cuma günü mesaj gelmiş hat taşıma işleminiz p.tesi saat 07.00 de gerçekleşek diye.az önce hattıma 20 tl yükleyerek 1991 yaptım ardından bana mesaj geldi 5YUZ yaz 1991 e yolla diye.onada cevap verdim yıkılan tarifeye sorunsuz geçtim.hiç bir problem yaşamadım anlayacağınız..

Hocam pakete gecmek icin neye mesaj yolluyoduk bi yazarsaniz ben yine bi sansimi deniycem de

kayıt yaz 1991 e yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

evet beyler bende son gun 18 temmuzda basvurmustum.mesaj geldi yarin 00.59 da tasinacak diye. sonucu yazarim buraya!

18 temmuzda basvurmustum. Hat acildi ve yikilan pakete gectim. Gecemem.diyenler pisman olmustur.

• quote:

bayinin sorumsuzlugu yuzunden gecemicem yikilan pakete! 16 temmuzda basvurmama ragmen bayi 21 temmuzda yollamis bilgileri

Gecmis olsun. Ben olsam o bayiyi birbirine katarim. nasil is yapiorsunuz diye.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.