Beyler turkcelldeyım yarın aveaya gecıcem yalnız yıkılan pakete gecmek ıstıyorum ama malum yarın paket bıtıyo acaba hattı aveaya gecırmek ıcın basvurdugum bayıde yıkılan pakete uye olmak ıstıyorum desem pakete alırlarmı?
quote:Orijinalden alıntı: GENERALCELLMaalesef Avea bir çok tarifeyi kapattı/kapatıyor. Bu pakette sonlanabilir ve geçemeyebilirsiniz.Ben Bugün Geçtim Geçemeyebilirsin
quote:Orijinalden alıntı: İTMENBen Bugün Geçtim GeçemeyebilirsinAlıntıları Göster Hattın taşınma işlemi bitmiş olmalı yani hat açık olmalı. Bu saatten sonra yıkılan paketi zor alırsın
quote:Orijinalden alıntı: delux5534 Ben Bugün Geçtim Geçemeyebilirsin Hattın açıldı mı, yoksa geçmek için bugün mü başvurdun ?
quote:Orijinalden alıntı: hakansant1-2 gun bekleyin,uzatma ihtimali için.6 Gün Önce Vodafonedaydım Aveaya Taşıdım 6 Günde Taşıdılar Ama Bekle Uzatabilirler
quote:Orijinalden alıntı: delux5534 6 Gün Önce Vodafonedaydım Aveaya Taşıdım 6 Günde Taşıdılar Ama Bekle Uzatabilirler Yıkılan paketi kullanıyorum zaten
quote:Orijinalden alıntı: hortlakadam Beyler turkcelldeyım yarın aveaya gecıcem yalnız yıkılan pakete gecmek ıstıyorum ama malum yarın paket bıtıyo acaba hattı aveaya gecırmek ıcın basvurdugum bayıde yıkılan pakete uye olmak ıstıyorum desem pakete alırlarmı? Bu Adama Dedim Geçemezsin Diye Hepsi Karıştı
quote:Orijinalden alıntı: İTMEN6 Gün Önce Vodafonedaydım Aveaya Taşıdım 6 Günde Taşıdılar Ama Bekle UzatabilirlerAlıntıları Göster Ben bugun taşıma talimatı verdim, olursa olur olmazsa da kantin tarifesine geçerim diye düşünüyorum ayda 300 dk 9 tl. O da uygun geldi bana.
quote:Orijinalden alıntı: hortlakadam Beyler turkcelldeyım yarın aveaya gecıcem yalnız yıkılan pakete gecmek ıstıyorum ama malum yarın paket bıtıyo acaba hattı aveaya gecırmek ıcın basvurdugum bayıde yıkılan pakete uye olmak ıstıyorum desem pakete alırlarmı? Bayinin yapabileceği bir şey yok, eğer süreyi son dakikada uzatmazlarsa yıkılan paketi unut.
Yarın son gun yarın bas vurursan gecebılıyosun sona kalanlar ıcın sunulan en son fırsat avea bas vuru tarıhıne bakıyo
quote:Orijinalden alıntı: nino4u Yarın son gun yarın bas vurursan gecebılıyosun sona kalanlar ıcın sunulan en son fırsat avea bas vuru tarıhıne bakıyo şimdi benim anlamadıgım bir husus var avea ya son basvuru mu 18 temmuz yoksa aveayaya gecip paketi alma tarihimi herkes farklı birşey diyo.
Numara tasımaya bugun basvurursan yararlana bılıyosun. Evet son tarıh bugun ama bas vuranlar ıcın son bı fırsat bu sekılde
quote:Orijinalden alıntı: nino4u Numara tasımaya bugun basvurursan yararlana bılıyosun. Evet son tarıh bugun ama bas vuranlar ıcın son bı fırsat bu sekılde evet beyler. başvuru tarihini göz önüne alıyorlar ben aradım avea müşteri hizmetlerini.
O zaman beyler 1 saat sonra avea bayısıne gıdıcem o zaman gorucez herseyı ınsallah gecerım cevap veren arkadaslara tesekkurler
quote:Orijinalden alıntı: hortlakadam O zaman beyler 1 saat sonra avea bayısıne gıdıcem o zaman gorucez herseyı ınsallah gecerım cevap veren arkadaslara tesekkurler sen gene sor gelince buraya yaz oluor olmuor diye.
quote:Orijinalden alıntı: hortlakadam Tamam beyler ben sansımı denıycem belkı gecerım bu arada yenı hat alsam avea hat ne kadardır ? 25 dı heralde tam bılmıyorum
bende turkcell hattımı p.tesi aveaya tasıdım yarın tasıma islemi tamamlanıcak insallah avea yıkılan paketın katılim tarıhını uzatır