Şimdi Ara

beyler sızce yıkılan pakete gecebılırmıyım? acıl cevap lazım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

bayinin sorumsuzlugu yuzunden gecemicem yikilan pakete! 16 temmuzda basvurmama ragmen bayi 21 temmuzda yollamis bilgileri

Gecmis olsun. Ben olsam o bayiyi birbirine katarim. nasil is yapiorsunuz diye.

artık yapcak bısey yok s.e.ç paketıne gecıcem hele bı hat acılsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: hortlakadam

quote:

Orijinalden alıntı: mr_luci

ayın 18 inde hattımı turkcell avea ya yıkılan tarifeye taşıdım.cuma günü mesaj gelmiş hat taşıma işleminiz p.tesi saat 07.00 de gerçekleşek diye.az önce hattıma 20 tl yükleyerek 1991 yaptım ardından bana mesaj geldi 5YUZ yaz 1991 e yolla diye.onada cevap verdim yıkılan tarifeye sorunsuz geçtim.hiç bir problem yaşamadım anlayacağınız..

Hocam pakete gecmek icin neye mesaj yolluyoduk bi yazarsaniz ben yine bi sansimi deniycem de

kayıt yaz 1991 e yolla

Saol hocam

• Az once aveadan mesaj geldi "tc kimlik no uyusmadigindan tasima isleminiz redddedilmistir" simdi hat babamin uzerine ve benim kimlik numarami vermis bundan olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

Az once aveadan mesaj geldi "tc kimlik no uyusmadigindan tasima isleminiz redddedilmistir" simdi hat babamin uzerine ve benim kimlik numarami vermis bundan olabilirmi?

muhtemelen ondan olmuştur. Gerçi kampanyayı uzatmadılar ise bu saatten sonra basvursan da kampanyadan yararlanamazsın hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.