Şimdi Ara

beyler sızce yıkılan pakete gecebılırmıyım? acıl cevap lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soyle bi madde eklenmis paket detaylarina:
    Yıkılan Paket'ten
    faydalanabilmek için son
    katılım tarihi 18 Temmuz
    2012'dir, 18 Temmuz tarihine
    kadar (18 Temmuz da dahil
    olmak üzere) Avea'nın
    belirtilen faturasız tarifelerine
    numara taşıma talebinde
    bulunan müşteriler Yıkılan
    Paket'ten faydalanabilecektir.
    18 Temmuz 2012 öncesinde
    Yıkılan Paket'e kayıt olan
    müşteriler, Yıkılan Paket'ten
    faydalanmaya devam
    edebileceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler sımdı yazma fırsatı buldum avea bayısıne gıttım hattımı tasıma talımatı verdım numaranın en gec 4 gun ıcınde tasınacagını soyledıler yıkılan pakete gecmek ıcın sordugumda da hattın once tasınması gerektıgını soyledı yanı hattı telefona takıp avea yazısını gordugum anda yollayıp yıkılan pakete gecebılırmısım.ne yazık kı paket uzatılmadıgı taktırde yıkılan pakete gecemıycem uzatılmazsa kantıne gecerım ne yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

soyle bi madde eklenmis paket detaylarina:
    Yıkılan Paket'ten
    faydalanabilmek için son
    katılım tarihi 18 Temmuz
    2012'dir, 18 Temmuz tarihine
    kadar (18 Temmuz da dahil
    olmak üzere) Avea'nın
    belirtilen faturasız tarifelerine
    numara taşıma talebinde
    bulunan müşteriler Yıkılan
    Paket'ten faydalanabilecektir.
    18 Temmuz 2012 öncesinde
    Yıkılan Paket'e kayıt olan
    müşteriler, Yıkılan Paket'ten
    faydalanmaya devam
    edebileceklerdir.

Hocam bana bugun tasıma talımatı verıdıgımde gecemıycegımı soyledıler sıkayet mı etsem

• ben önce müşteri hizmetlerini aradım taşıma için en geç 18inde talimat vermen gerek dedi sonra hattın açılınca yıkılan pakete geçersin dedi.bayiye gittim böyle böyle dedim evet doğru dedi bende taşı o zaman dedim bakalım ne olacak
  • Hocam bana oyle demedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hortlakadam

Hocam bana oyle demedi

geçişin olması gerek yanlış bilgi vermişler büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem5565

quote:

Orijinalden alıntı: hortlakadam

Hocam bana oyle demedi

geçişin olması gerek yanlış bilgi vermişler büyük ihtimalle.

Insallah oyledir de pakete gecebilirim

• Evet an itibarı ile yıkılan pakete kayıt olabildim. 17 temmuzda numara taşıma talebinde bulunmuştum ve bu sabah taşındı. 20 lira yükleyip kayıt olduktan sonra yıkılan paketi kullanmaya başladım. Bu arada bana başka bir mesaj daha gelmiş avea dan. 30 gün içinde KAYIT yazıp 5660'a gönderin, sonrasında tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemelerinizde yurtiçinde heryöne 50 dk kazanabilirsiniz. Ama sanırım bunu 20 tl yüklemeden önce göndermem gerekiyordu çünkü daha sonra yolladığımda "10 dk sı 50 kurusa konusmak için kaydınız bulunmaktadır" gibisinden bir mesaj geldi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

Evet an itibarı ile yıkılan pakete kayıt olabildim. 17 temmuzda numara taşıma talebinde bulunmuştum ve bu sabah taşındı. 20 lira yükleyip kayıt olduktan sonra yıkılan paketi kullanmaya başladım. Bu arada bana başka bir mesaj daha gelmiş avea dan. 30 gün içinde KAYIT yazıp 5660'a gönderin, sonrasında tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemelerinizde yurtiçinde heryöne 50 dk kazanabilirsiniz. Ama sanırım bunu 20 tl yüklemeden önce göndermem gerekiyordu çünkü daha sonra yolladığımda "10 dk sı 50 kurusa konusmak için kaydınız bulunmaktadır" gibisinden bir mesaj geldi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

bende 16 Temmuzda basvuru yaptim hala acilmadi hat, ben simdi yikilan pakete gecebilecekmiyim hat acildiginda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

Evet an itibarı ile yıkılan pakete kayıt olabildim. 17 temmuzda numara taşıma talebinde bulunmuştum ve bu sabah taşındı. 20 lira yükleyip kayıt olduktan sonra yıkılan paketi kullanmaya başladım. Bu arada bana başka bir mesaj daha gelmiş avea dan. 30 gün içinde KAYIT yazıp 5660'a gönderin, sonrasında tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemelerinizde yurtiçinde heryöne 50 dk kazanabilirsiniz. Ama sanırım bunu 20 tl yüklemeden önce göndermem gerekiyordu çünkü daha sonra yolladığımda "10 dk sı 50 kurusa konusmak için kaydınız bulunmaktadır" gibisinden bir mesaj geldi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

bende 16 Temmuzda basvuru yaptim hala acilmadi hat, ben simdi yikilan pakete gecebilecekmiyim hat acildiginda?

Evet önemli olan avea ya geçiş için yapılan başvurunun tarihiymiş. Zaten yukarda da bir arkadaş paket şartlarına eklenen ilgili maddeyi de paylaşmış, ona dayanarak sizin de geçebileceğinizi söyleyebiliriz

• evet beyler bende son gun 18 temmuzda basvurmustum.mesaj geldi yarin 00.59 da tasinacak diye. sonucu yazarim buraya!

• quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

evet beyler bende son gun 18 temmuzda basvurmustum.mesaj geldi yarin 00.59 da tasinacak diye. sonucu yazarim buraya!

16 temmuzda basvurdum hala ses seda yok

• quote:

quote:

evet beyler bende son gun 18 temmuzda basvurmustum.mesaj geldi yarin 00.59 da tasinacak diye. sonucu yazarim buraya!

mesaj gelmedi mi? bi arayin musteri hizmetlerini. bana 2gunde bilgi mesaji gelmedigi icin aradim. 1-2 saat sonra mesaj geldi tasima islemi tamamlanacaktir diye. yani kendi kendine mesaj gelmedi

• quote:

quote:

Bende 18 temmuz da basvurdum bendede hic ses seda yok hala mesaj bekliyorum

• bayilerin bir halt bildiği yok,çoğunlukla! (işini iyi bilen ve yapan bayileri tenzih ederim,ama onlara denk gelmekte kısmet işi) taşınma işlemlernin gecikmesi evrakların ggeç iletilmesinden kaynaklanıyordur.Ben 2 hat taşııdım 2.5 gün de tamamlandı.Bayi arkadaşımdı,aynı dakika evrakları göndermişti çünkü..
  • noktayi koyuyorum.

pazartesi bsvrdm cuma gece acildi cumartesi kntr alip hryno yikilan pakete gectim

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

noktayi koyuyorum.

pazartesi bsvrdm cuma gece acildi cumartesi kntr alip hryno yikilan pakete gectim

bende p.tesi başvurdum tık yok hala.

• hala mesaj fln gelmedi :(

• ben 18 temmuzda başvurdum.mesaj geldi 2 gün önce yarın hat açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem5565

ben 18 temmuzda başvurdum.mesaj geldi 2 gün önce yarın hat açılacak.

16 temmuzda başvurdum hala bekliyorum. Siz avea bayisındenmı basvuru yaptınız yanı nasıl turkcellım tim var onun gibi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.