mesela bende su anda 2000 sp var ben skill sifirlayinca bunlara bise olmuyor sadece harcadigimin %80 ini geri kazaniyorum deil mi 1. bu 2. olarak mesela ben force master a 1 verdim o 0 laniyor deil mi yani master larda sifirlaniyor 3. master master mi sifirlaniyor yoksa komple mi sifirlaniyor
quote:
Orjinalden alıntı: CeofSro
mesela bende su anda 2000 sp var ben skill sifirlayinca bunlara bise olmuyor sadece harcadigimin %80 ini geri **** deil mi 1. bu 2. olarak mesela ben force master a 1 verdim o 0 laniyor deil mi yani master larda sifirlaniyor 3. master master mi sifirlaniyor yoksa komple mi sifirlaniyor
1. Evet. 2. Evet. 3. Paran varsa sıfırlarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Intella
quote:
mesela bende su anda 2000 sp var ben skill sifirlayinca bunlara bise olmuyor sadece harcadigimin %80 ini geri **** deil mi 1. bu 2. olarak mesela ben force master a 1 verdim o 0 laniyor deil mi yani master larda sifirlaniyor 3. master master mi sifirlaniyor yoksa komple mi sifirlaniyor
3. cevap net deil :D bir gorev var skill sifirlama onu yapicam da o yuzden soruyorum tk tek mi sifirliyor yoksa hepsini komple mi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Intella
quote:
3. cevap net deil :D bir gorev var skill sifirlama onu yapicam da o yuzden soruyorum tk tek mi sifirliyor yoksa hepsini komple mi
ister tek tek sıfırlarsın ister komple sana kalmıs
paran varsa sıfırlarsın ama tavsiye etmem çünkü çok para yiyo o sıfırlatma
önce skillin lvl ini düşürüyosun sonra masterınkini skilleri düşürmeden masterları düşüremessin
yani şöle diyem mesela heuksal 20 lvlde ya hp veren pasifi 2 yapmişn diyelim önce pasifi kapatiyosun sonra lvli 19 a çekebiliyosun ok