Şimdi Ara

Beyler sorunu çözene 10 TL yolluyorum . Windows gezgini yeniden başlatılıyor .. 15 TL oldu ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
12.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Hocam geri yuklemeyi denedim fakat geri yükleme noktasi yok diyor
    Kurcalarken böyle oldu
    http://b1111.hizliresim.com/r/k/l6yx.jpg

Arabirimler calismiyor , hizmetleri nasil geri getirebilirim ?

hocam, hizmetleri çalıştırmak için

Çalıştır>services.msc

Listede çıkanlara sağ tıklayıp başlat diyoruz.
  • quote:

Hocam geri yuklemeyi denedim fakat geri yükleme noktasi yok diyor
    Kurcalarken böyle oldu
    http://b1111.hizliresim.com/r/k/l6yx.jpg

Arabirimler calismiyor , hizmetleri nasil geri getirebilirim ?

Sanırım güvenli kiptesin,
    Güvenli kipte zaten fazla bir hizmet göremezsin,
    Çalışmaz çoğu,
    Sen windows cd'sini takıp onarım yapmayı denedin mi?
  • Şuan yeni bir kullanıcı ile normal modtayım fakat Grafiksel ve yazılım olarak sanki safe mode'da gibi . Bunun kaynağı da cogu hizmetin çalışmaması . Yukarıdaki arkadasın dedigi gibi hizmetleri çalıştırmaya çalıştım fakat aşağıdaki gibi birsey yapamıyorum

http://c1111.hizliresim.com/r/k/l734.jpg

İşlem yapamıyorum o sayfada .

Yeni kullanıcı ile giriş yaptıgım da hata yok fakat yukarıda anlattığım sorun var .

ESET virüs bulamadı fakat bulamamasının sebebi imza veritabanının 1 ay önce güncellenmiş olması olabilir .
    Denetim Masası/ Program ekle-kaldırda Photoshop CS5i görebilmeme rağmen program ortada yok . Ne başlatda ne de sürücülerde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 17 Kasım 2011; 11:18:06 >

• quote:

arkadaşın dediği gibi sanırım güvenli kipte olduğundan dolayı hizmetlerden yararlanamıyorsun.Windows'u normal olarak başlatma imkanın varsa birde öyle denemeni öneririrm.
  • masaustundeki dosyalari baska bir yere tasi ozellikle exeleri.
  • quote:

Şuan yeni bir kullanıcı ile normal modtayım fakat Grafiksel ve yazılım olarak sanki safe mode'da gibi . Bunun kaynağı da cogu hizmetin çalışmaması . Yukarıdaki arkadasın dedigi gibi hizmetleri çalıştırmaya çalıştım fakat aşağıdaki gibi birsey yapamıyorum

Yeni kullanıcı ile giriş yaptıgım da hata yok fakat yukarıda anlattığım sorun var .

ESET virüs bulamadı fakat bulamamasının sebebi imza veritabanının 1 ay önce güncellenmiş olması olabilir .
    Denetim Masası/ Program ekle-kaldırda Photoshop CS5i görebilmeme rağmen program ortada yok . Ne başlatda ne de sürücülerde .

combofix denedin mi

• Geçmiş olsun dostum adminstrator oturumunda şifre olmadığı için virüs kullanıcı yetkilerini ele geçirip yönetimsel araçlarının alayını devredışı tutmuş.

Kullanıcı (oturum) hesaplarından adminstrator hesabıyla kısıtlamalara yeni düzenleme yapman gerekli. Ve arkadaşların dediği gibi en sonunda combofixle taratıp virüsleri atman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

100 TL olana kadar susun.

Seni seni :)

100 tl ye kadar biz bekleyelim. Sende bu arada araştır.

30-50 arası geldimi tak de söyle.

belki 15 te bile dayanamaz söylersin..
  • yapacağın tek hamle ile bilgisayarını ilk günkü gibi kullanabilirsin
  • format at.
  • Pc yi güvenli modda açıp combofix yaparmısın büyük bir ihtimal sorunu çözer
  • Ev arkadaşımda da aynısı oluyordu eve gelince söylerim
  • o arkadaşa muhahaha zuhahahaha demişler ama bu olaya neden olan bir trojan değil ise çözüm klasör seçeneklerinden "her zaman simge göster, küçük resim gösterme" yazan yere tik koyup uygula diyince oluyor...
  • Arkadaşım bu gün senin sorunun aynısı benim başıma geldi. tabi senin konu epey eski ama ben yinede cevap yazmak istedim maksat bu sorunu yaşayan başka biri yararlansın.

Benim problemim ''Windows gezgini çalışmayı durdurdu'' hatasıydı, pc açıldığı gibi bu hatayı veriyordu görev çubuğu ve masaüstü yok oluyordu hiç bir şekilde müdahale edemiyordum Çözümü ctrl+alt+delete basıp görev yöneticisini açmak ve alt kısımda yeni görev yazısına tıklayıp açılan sayfada explorer.exe yazıp enter yapmak. Bu işlemi yaptıktan sonra görev çubuğu ve masaüstü görünür hale geldi ama herhangi bir işlem yapmak istediğimde ''Windows gezgini yeniden başlatılıyor'' hatasını vermeye başladı. Öyleki sistem geri yükleme dahi yapılamıyordu. bu durumda izlenecek yol ise şu : Kullanıcı hesaplarına girip yeni bir hesap(yönetici olarak) açıyorsunuz. bu açtığınız hesaba giriş yaptıktan sonra istediğiniz tarihe sistemi geri yükleme yapıp problemi tamamiyle çözmüş oluyorsunuz bu şekilde herhangi bir ek program olmadan yada format atmadan sorunu kesin olarak çöşmüş oluyorsunuz. cümleten iyi günler....

• format at.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.