Şimdi Ara

Beyler sorunu çözene 10 TL yolluyorum . Windows gezgini yeniden başlatılıyor .. 15 TL oldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
12.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " Windows gezgini yeniden başlatılıyor .
    "
    " Windows gezgini yeniden başlatılıyor .
    "" Windows gezgini yeniden başlatılıyor .
    "" Windows gezgini yeniden başlatılıyor .

Aynen böyle bir Trojan ya da sistem hatası ile karşı karşıyayım . Sürekli bu hatayı veriyor ve hiçbir b*k yapamıyorum çünkü sürekli ard arda bu hatayı alıyorum . Baslat menüsünü bile açamıyorum .

HDD'ye dosya gönderirken yanlışlıkla USB kablosunu çıkarttım . Ondan sonra curcuna başladı . Kafayı yedirdi resmen .

Şuan format atamam çünkü evde internetim yok , 3G modem var .Eğer çözüme ulaşırsam yardımcı olan arkadaşa 10 TL gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 17 Kasım 2011; 10:55:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows Gezgini Yeniden Başlatma Sorunu: Kolay Çözümler

Windows Gezgini, bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri yönetmek için kullandığınız bir uygulamadır. Bazen Windows Gezgini yeniden başlatılabilir ve bu da çalışma akışınızı aksatabilir.

Windows Gezgini Yeniden Başlatma Sorununa Neden Olan Nelerdir?

Windows Gezgini'nin yeniden başlatılmasına neden olabilecek birkaç faktör vardır:

• Bellek sorunları
    • Uygunsuz uzantılar
    • Bozuk kayıt defteri anahtarları
    • Kötü amaçlı yazılım

Windows Gezgini Yeniden Başlatma Sorununu Çözme Adımları

Sorunu çözmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bu, geçici bellek sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Görev Yöneticisi'ni kullanın: Windows Gezgini'ni yeniden başlatmaya zorlamak için Görev Yöneticisi'ni açın ve "Windows Gezgini" işlemini bulun. İşleme sağ tıklayın ve "Yeniden Başlat" seçeneğini seçin.
    • Uzantıları devre dışı bırakın: Uygunsuz bir uzantı soruna neden olabilir. Tarayıcınızdaki uzantıları devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kullanın: Bozuk kayıt defteri anahtarları soruna neden olabilir. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni dikkatli bir şekilde kullanarak ilgili anahtarları kaldırmayı deneyebilirsiniz.
    • Kötü amaçlı yazılım taraması yapın: Kötü amaçlı yazılım, Windows Gezgini'nin yeniden başlatılmasına neden olabilir. Bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılım açısından tarayın ve herhangi bir kötü amaçlı yazılımı kaldırın.

Bu adımları takip ederek Windows Gezgini yeniden başlatma sorununu çözmeyi deneyebilirsiniz. Sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için Microsoft destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayarını güvenli kipte başlat. Sistem geri yükleme ile önceki bir tarihe al.
  • çalıştıra msconfig yaz hizmetler ve başlatmada sSPYJOHN diye iki tane dosya seçili olması lazım onları kaldır restart at dene bakalım olcakmı
  • Kasayı yan yatır çalıştır bakalım olacakmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Bilgisayarını güvenli kipte başlat. Sistem geri yükleme ile önceki bir tarihe al.

Bilgisyarızın sistem sürücüsünde oluşturulmuş hiçbir geri yükleme noktası yok . Geri yükleme noktası oluşturmak için Sistem Koruması'nı açın.

Bu sefer yedik naneyi . Ödül 15 TL oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalon

çalıştıra msconfig yaz hizmetler ve başlatmada sSPYJOHN diye iki tane dosya seçili olması lazım onları kaldır restart at dene bakalım olcakmı

Maalesef yok hocam böyle bir işlem .
  • Görev yöneticisini falan açabiliyorsan explorer.exe'yi sonlandır.

Açamıyorsan güvenli mod ile başlat ve başlat > çalıştır > msconfig > tanılama başlangıcı (yanlızca temel aygıtları ve hizmetleri yükle) seçeneğini seç. Olup olmadığını yazarsan yeni teorilerimi yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abdest al bidaha dene
  • Fişi çek 5 dk bekle yeniden aç düzelicek
  • kaspersky virüs removal tool 2010 veya 2011 yükle. kendisi otomatik bulup silecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don't Reyiz

kaspersky virüs removal tool 2010 veya 2011 yükle. kendisi otomatik bulup silecektir

Abim sen ne diyosun ya :)
    Değil antivirus indirmek , başlat menüsüne bile giremiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 16 Kasım 2011; 19:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

kaspersky virüs removal tool 2010 veya 2011 yükle. kendisi otomatik bulup silecektir

güvenli modda yüklüyeceksin
  • Ctrl + Alt + Del ile görev yöneticisini aç, explorer.exe yi kapat. Sonra görev yöneticisinden çalıştırı aç, explorer.exe yaz ve çalıştırmayı dene. Eğer virüslü olduğunu düşündüğün bir dosya varsa çalıştırın gözat kısmından dosyayı sil
  • quote:

quote:

quote:

"...çünkü evde internetim yok , 3G modem var ."

demiştim hocam . Kota da yok .

• combofix dene düzelir belki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

"...çünkü evde internetim yok , 3G modem var ."

demiştim hocam . Kota da yok .

o zaman çözüm yok hocam. o virüsü programsız silemezsin

• Çözümler devam etsin , hepsini sırasıyla deneyeceğim ilk sorunu çözenin hattına ödülünü yollayacağım .

Maalesef elektrikler gitti , cünüp de değiliz ama ...
  • Klasör ve arama seçenekleri> Görünüm> Her zaman simge göster, küçük resim gösterme'ye tik koy. Aynı sorun banada olmuştu. Zor çözdüm. Fakat %100 kesin çözüm değil. Bu hata çok dallı budaklı. Çok farklı bir şey de olabilir sorunun. Bende konu açmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Sorunu çözdüm. Virüs falan yokmuş. Klasör seçenekleri> Görünüm> Her zaman simge göster, küçük resim gösterme'ye tik koydum düzeldi. Tamda format atmaya hazırlanıyordum.

bana mi oyle geliyo yoksa cok mu alakasiz olmus.anlamadim

Alakasız değil,olayın çıkış noktası resim ve video Thumbnail'larının doğru algılanamamasından kaynaklı fakat arkadaşın çözdüm dediği yöntem olayın üstünü örtmek olmuş biraz.O kadar dallı budaklı bir hata ki;Nero'dan tutun da,K-lite Codec'ten Total Video Converter'a ve bilimum Codec'ten kaynaklamış olabileceği gibi net bir kaynağı ya da çözümü de yok.Bu hatanın akabinde bir de "Com Surrogate çalışmayı durdurdu" hatası görev yöneticisinde dllhost.exe'nin birden fazla belirmesi,aşırı ram kullanımı gibi birçok sorun da birlikte geliyor.En son öyle bir hale geldi ki Hard Format'tan ötesi kurtarmaz oldu.
    Kolay gelsin,umarım hata bu kadarı ile kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 16 Kasım 2011; 20:01:48 >

• Format at kesim çözüm (15 tl mi yollarsın artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • codec paketleri varsa kaldır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.