Aynı hata ile bende karsılasmıstım.Klasör seçeneklerinden "her zman simge göster" gibi bir seçenek var ona tıklayınca çözülüyor
Kullandığın windows sürümünün cd sini tak pc yi başlatırken boot bölümünden cd ye bootla.Sonra pc yi tekrar resetle.Bu şekilde cd ile format at.Sorun çözülecektir.
[Not cd ile boot ettirip çalıştırırken dosyaları yedeklemen için bir seçenek çıkabilir.Eğer çıkarsa dosyalarını yedeklersin.]
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F3BCAC9BE
Aynı hata ile bende karsılasmıstım.Klasör seçeneklerinden "her zman simge göster" gibi bir seçenek var ona tıklayınca çözülüyor
Alıntıları Göster
indir kaspersky gitsin yeni kullanıcı hesabı açmayı dene birde windowstan
quote:
Orijinalden alıntı: yiqiter
quote:
Orijinalden alıntı: Creeatox
Format at kesim çözüm (15 tl mi yollarsın artık :)
+2011
Güvenli modta güvenli bir sekilde virüs taraması nasıl yapabilirim arkadaslar ? Ya da bu s..timinin explorer.exe dosyasını nasıl temizleyebilirim ?
Yeni bir hata daha veriyor " 0x70fb537a adresindeki yönerge , 0x03dc0000 bellek adresine başvurdu . Bellek , read olamadı .
Programı sonlandirmak için tamam'a basın . "
Windows gezgini yeniden başlatılıyor Windows gezgini yeniden başlatılıyor Windows gezgini yeniden başlatılıyor ..
Diye döngü devam ediyor . Formatsiz nasıl hallederiz ?
Yok mu bir bilgisayar mühendisi , bilişim uzmanı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ControlYourDream
Güvenli modta güvenli bir sekilde virüs taraması nasıl yapabilirim arkadaslar ? Ya da bu s..timinin explorer.exe dosyasını nasıl temizleyebilirim ?
Yeni bir hata daha veriyor " 0x70fb537a adresindeki yönerge , 0x03dc0000 bellek adresine başvurdu . Bellek , read olamadı .
Windows gezgini yeniden başlatılıyor Windows gezgini yeniden başlatılıyor Windows gezgini yeniden başlatılıyor ..
hocam bunun tek çözümü combofix adlı programdır googledan aratırsanız ulaşabilirsiniz
quote:
resim kat sana bi ben halledebileceğimi düşünüyorum
100 TL olana kadar susun.
quote:
Orijinalden alıntı: magandalar18
quote:
Güvenli modta eseti çalistirirken bu hatayi veriyor tarama yapamiyorum
Dostum sanırım crack yapmışsın anti-virüs 'e ve crack'in içindende virüs yada trojen çıkmış .Naneyi yedin ama çözümü var . ctrl+alt+del+del 'den gir işlemlerden egui.exe yi sonlandır bakalım olacak mı
quote:
Bu mesaj silindi.
Öyle foto çekmeye benzemez bu işler işte
Arkadaşlar yukarıda thumbnail den bahsetmiş onu denedin mi? denemediysen koy formatı gitsin. acıma gavur icadına
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Arkadaşlar yukarıda thumbnail den bahsetmiş onu denedin mi? denemediysen koy formatı gitsin. acıma gavur icadına
Hocam PC konusunda hiç de zayıf degilimdir ama bu trojan ya da hata illallah dedirtti . Burda yazılanlar hariç bir sürü şey de denedim fakat mna g.dumun bilgisayarı hapı yuttu .
Hay Allah ya .
Sokakta bilişim merkezi diye bir yer görmüştüm , oraya gideyim . Burdan soruna yardımcı olabilecek çıksaydı helâlinden 20-30 TL yollardim .şimdi oraya 50 TL vericegiz en az .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Hocam PC konusunda hiç de zayıf degilimdir ama bu trojan ya da hata illallah dedirtti . Burda yazılanlar hariç bir sürü şey de denedim fakat mna g.dumun bilgisayarı hapı yuttu .
Hay Allah ya .
Sokakta bilişim merkezi diye bir yer görmüştüm , oraya gideyim . Burdan soruna yardımcı olabilecek çıksaydı helâlinden 20-30 TL yollardim .şimdi oraya 50 TL vericegiz en az .
Alıntıları Göster
şimdi yakınımda bir yerde olsan yardımcı olmaya çalışırdım bir akşam vakti ama yapacak birşey yok malesef.
bence güvenli moddayken pc ye yeni bir oturum hesabı oluşturmalısın.Pc yi tekrar başlatıp o oturumdan virüsü deaktif etmeye çalışırsan daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: PurpX
bence güvenli moddayken pc ye yeni bir oturum hesabı oluşturmalısın.Pc yi tekrar başlatıp o oturumdan virüsü deaktif etmeye çalışırsan daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.
9. mesajda filanda söyledim hocam combofix dene düzelecektir çok küçük bi program zaten at masaüstüne çalıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: PurpX
Doğru yol bu büyük ihtimalle şuan tek sorun hizmetlerin cogunun hizmet listesinde görünmemesi ve bu yüzden cogu arabirimin kullanilamaması .
İki mesaj üstte bir foto yollamıştım , suan tek sorun o .
Çözersen parani yatırmaya giderim hocam sagolasin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: magandalar18
quote:
Güvenli modta eseti çalistirirken bu hatayi veriyor tarama yapamiyorum
bence sorun virüste değil güncelleme hatası güvenli modda açıpsistem geri yükleme yapıcaksı vüris taraması yapma elektrik kesildi cvbım gecikti. Muhtemelen windows güncellerken oluşmuştur.
Arabirimler calismiyor , hizmetleri nasil geri getirebilirim ?
Eğer sizin de Denetim Masası ve diğer Windows bileşenleriniz bu tarz bir hata veriyorsa yapmanız gereken şudur:
C:\Windows\System32 klasörüne geçiniz. Dosyaların bulunduğu üst kısımda Ad,Değiştirme Tarihi,Tür ve Boyut sıralama seçeneklerinden türü seçin ve Denetim Masası Öğesi olarak sıralanmış olan cpl uzantısına sahip dosyaları görün. Buradaki dosyaların çoğu Windows kurulumunda geliyor. Windows ile birlikte gelmeyenleri silerek sorunu aşacağız. Windows ile birlikte gelenlerin sıralı listesi: appwiz.cpl bthprops.cpl collab.cpl desk.cpl Firewall.cpl hdwwiz.cpl inetcpl.cpl infocardcpl.cpl intl.cpl irprops.cpl joy.cpl main.cpl mmsys.cpl ncpa.cpl powercfg.cpl sysdm.cpl TabletPC.cpl telephon.cpl timedate.cpl wscui.cpl
Yukarıda yazanları yaptığımda bende düzelmişti. Bir arkadaşımında PC 'si çöktü.