Şimdi Ara

beyler soyuldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık bir hafta kadar önce hesabıma girdiğimde farklı bir bilgisayardan hesabıma girildiği yazıyordu
    sonra envanterima baktım ve tüm nadirler ve efsaneviler gitmişti envanter geçmişinden baktığımdada  beyler soyuldum bunu gördüm beyler bu itemları geri almanın bir yolu yokmudur steam a ticket bıraktım ama cevap yok hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.00 -- 20 Ağustos 2013; 10:34:04 >

• Eğer elle tutulur bir belge verdiysen( cd key- steam cüzdan kodu vs gibi) bikaç gün sonra accountu geri verirler. Eğer ilk soyulmansa itemleri de verirler. Bana 3 gün sonra accountu geri verdilerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Eğer elle tutulur bir belge verdiysen( cd key- steam cüzdan kodu vs gibi) bikaç gün sonra accountu geri verirler. Eğer ilk soyulmansa itemleri de verirler. Bana 3 gün sonra accountu geri verdilerdi.
    dostum bayadır bekliyorum hala cevap gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.00

senden bi kaç bilgi isteyip itemlerini geri verirler ama çok geç cevap veriyor steam support normaldir yani.
  • quote:

Alıntıları Göster
    maksimum 3 gün içinde geri dönerler biraz rahat bırakın adamları daha yeni ti3 den çıktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

maksimum 3 gün içinde geri dönerler biraz rahat bırakın adamları daha yeni ti3 den çıktılar

Steam supportla ti3 ün ne alakası var ? Dota nın ekibi farklı steam in ekibi farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Steam supportla ti3 ün ne alakası var ? Dota nın ekibi farklı steam in ekibi farklı.

Alıntıları Göster
    steam guardı geçtiğinie göre e-mailini de hacklemiş eleman heralde dikkat et başka hesaplarında uçmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dohdor

steam guardı geçtiğinie göre e-mailini de hacklemiş eleman heralde dikkat et başka hesaplarında uçmasın

Alıntıları Göster
    e maile baktım steam den gelen kod okundu olarak gözüküyordu farklı bir e maile aktardım direk
  • quote:

e maile baktım steam den gelen kod okundu olarak gözüküyordu farklı bir e maile aktardım direk

Alıntıları Göster
    nasıl hesabını çaldılar ? trade yaparken fake steam community sitesine mi giriş yaptın?
    eğer sende olan bir oyunun keyini verirsen direk geri dönüş yapıyorlar diye biliyorum. ve 1 seferlikde itemlerini geri veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-197DACAA4

nasıl hesabını çaldılar ? trade yaparken fake steam community sitesine mi giriş yaptın?
    eğer sende olan bir oyunun keyini verirsen direk geri dönüş yapıyorlar diye biliyorum. ve 1 seferlikde itemlerini geri veriyorlar

Alıntıları Göster
    dead space keyini ve eski şifremi yazdım bekliyorum
  • quote:

dead space keyini ve eski şifremi yazdım bekliyorum

Alıntıları Göster
    Beyler hesabın benim olduğunu kanıtlamak için dead space keyide girdim takas geçmişini de yolladım hla geri bir cevap yok
    yaşayanlar varsa gerçekten bu kadar uzun mu sürüyor cevap yazmaları
  • quote:

Beyler hesabın benim olduğunu kanıtlamak için dead space keyide girdim takas geçmişini de yolladım hla geri bir cevap yok
    yaşayanlar varsa gerçekten bu kadar uzun mu sürüyor cevap yazmaları

Alıntıları Göster
    http://steamcommunity.com/id/19960828 beyler itemlarım bu adamla takas edilmiş şimdi eğer steam itemları geri vericek olursa ondan alıp mı vericek

• quote:

http://steamcommunity.com/id/19960828 beyler itemlarım bu adamla takas edilmiş şimdi eğer steam itemları geri vericek olursa ondan alıp mı vericek

Evet de hem emaili hem senin hesabı nasıl şapmış anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenyalı Müdür

quote:

Evet de hem emaili hem senin hesabı nasıl şapmış anlamadım

Alıntıları Göster
    keylogger yemişsindir. temiz bi format atmadan geri alma itemları.

• quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

keylogger yemişsindir. temiz bi format atmadan geri alma itemları.

keşke geri alabilsem dostum hala cevap gelmedi steam supporttan
    beyler çıldırıcam bi çok videoya baktım çalınan itemlar hep geri verilmiş.bir türlü geri almadım itemları
  • Geçmiş olsun.Adamla hiç irtibata geçmiş miydin daha önce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Geçmiş olsun.Adamla hiç irtibata geçmiş miydin daha önce ?
    Ben de soyulmuştum daha önceden. 1,5 haftalık bir süreçten sonra aldım itemlerimi. Kuzeniminkini de çalmışlardı onunli 20 güne yakın sürdü. Steam support biraz yavaş işliyor ama bu ilk çalınma olayınızsa itemlerinizi verirler. Cd key falan da göstereceksiniz sanırım, yüzde %90 alırsınız itemlerinizi. Biraz sabretmeniz gerek. Bu arada herhangi bir trade sitesine giriş yapıp mailine gelen bir kod mu girdiniz?

Dediğniize göre maildeki kodu biri okumuş, bildiğin çökmüşler komple
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Ben de soyulmuştum daha önceden. 1,5 haftalık bir süreçten sonra aldım itemlerimi. Kuzeniminkini de çalmışlardı onunli 20 güne yakın sürdü. Steam support biraz yavaş işliyor ama bu ilk çalınma olayınızsa itemlerinizi verirler. Cd key falan da göstereceksiniz sanırım, yüzde %90 alırsınız itemlerinizi. Biraz sabretmeniz gerek. Bu arada herhangi bir trade sitesine giriş yapıp mailine gelen bir kod mu girdiniz?

benim maili değiştirmişler sanırım.onlarca kere kod atması için istek yolladım atmadı
    steam supporta ulaştım erken dönmelerini sağlayacak bir yol varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

benim maili değiştirmişler sanırım.onlarca kere kod atması için istek yolladım atmadı
    steam supporta ulaştım erken dönmelerini sağlayacak bir yol varmıdır

Kuzenin de mailine çökmüşlerdi. Çakma trade sitesine giriş yapmışsınız sanırım. Maalesef ne zaman cevap verirler fikrim yok. 1 hafta da sürebilir 1 ay da. Ama bu ilk soyulma vakasıysa itemlerini kesinlikle geri verirler

• hesap gelsinde itemlar zamanla getiririm yardımın icin teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.