Bildirim
BEYLER SU UÇAN EJDERHAYI NASIL ALIYORUZ
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sanırım once dino alıyosun sonra lvl i 60 yapınca drake oluyo bende burdan okumustum ama tam emin deilim. -
Dino görevi topic'inde Redlinemre'nin açıklamalarını atlamadan uygularsan bir tane ejder yavrusu sahibi oluyorsun.bunu büyüterek ve level atlatarak uuracak düzeye getirebilirsin ama bunun için diğer topiclerdeki açıklamalara da bakman gerek. Kolay gelsin -
Ben uçan ejderhanın yasak ollduduğu duydum ama belki yanlış duymuş ola bilirim sen yine bir araştır. -
benim bildiğim kadarıyla server a göre alım ve geliştirme değişiyo ben bildiklerimi söliyim.
1-küçük dino gerçek adıyla "Hatchling Of Star" alıyosun bazı serverlarda dükkandan bazı serverlarda benim anlattığım gibi görevle
2-orta boy üstüne binilen dino gerçek adıyla "Strider" bunuda bazı serverlarda dükkandan bazı serverlarda adena karşılığı bazı server larda ise lvl i yükseltilği zaman
3-büyük ejer yada ejderha gerçek adıyla "Drake" buda bazı server larda dükkanda bazı serverlarda lvl yükseltildiği zaman bazı serverlarda adena karşılığı.
UMARIM YANLIŞ BİLGİ VERMEMİŞİMDİR.(emin olmadığım için yazmıcaktım ama başka cevap veren olmayınca yazdım) -
ARKADASLAR BEN EXt SERVERDE OYNUYOM LEVELİM 67 SPS ADIM THUNDERSPELL DİNOYU ALDIM STRİDER DE OLDU SONRA GİDEYİM BİDE WRYNEN YAPAYIM DEDİM FAKAT WRYNEN SADECE KALE SAHIPLERİ(YANI CLAN MASTERLERININ) OLUYO GIDIN CLAN KURUN KALE ALIN -
clan kurmayi kale almayin urasamazsınız clan kurmak bu oyunda cocuk oyunca değil herkes o drake hayaliyle clan acıyor tak clan lvli 4 ayda gecse 5 ayda gecse 0 uyeside 4u 5i geçmiyor alt yapı lazım siz sunu deneyin girdiniz yuksek lvlı clanda guven kazanın saygınlık kazanın clan buyuyup allye ihtiyac duyarsa clan baskanı ally icin belki sizi lider yapabilir (bakıs açısı tabi)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X