beyler mat 1 de konu eksiğim yok zamanlarda ortalalama 32 sorudan 24 net yapıyorum sizce ne çözsem bu net 29-30 ları bulur?
kardes bolum denemeleri iyidir. Ondan kacmaz al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bende bu durumdayım ama bende 1-2 konu eksik tavsiyelere açığım.
artık soru bankası çozme zamanı geçti ygs. içn.. lys ye yönelin bol bol deneme çözün ama deliler gibi diyorum..
flappy bird gibi düşünün yav bu oyun. bi kere oynarsın 0 yaparsın iki üç dört on beş 20 kere belki de 0 yaparsın. 21. in de 1-2 yapmaya başlarsın. sonra 60 70 kere denersin 6-10 lara falan çıkar. ama yapamadığın şeyi yapmaya başlamışsındır.
absürd örnek oldu ama doğruya doğru. sınav da bir oyun gibidir olağanüstü teoremler kanıtlamalar falan sordukları yok. deneme çöze çöze netlerin i arttıracaksın kolay gelsın
quote:
Orijinalden alıntı: T_Ice
artık soru bankası çozme zamanı geçti ygs. içn.. lys ye yönelin bol bol deneme çözün ama deliler gibi diyorum..
flappy bird gibi düşünün yav bu oyun. bi kere oynarsın 0 yaparsın iki üç dört on beş 20 kere belki de 0 yaparsın. 21. in de 1-2 yapmaya başlarsın. sonra 60 70 kere denersin 6-10 lara falan çıkar. ama yapamadığın şeyi yapmaya başlamışsındır.
absürd örnek oldu ama doğruya doğru. sınav da bir oyun gibidir olağanüstü teoremler kanıtlamalar falan sordukları yok. deneme çöze çöze netlerin i arttıracaksın kolay gelsın
tesekkür ederim hocam siz kaç net yapıyorsunuz
Fsp-Flx*
kullanıcısına yanıt
35-40 arası gidip geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme