Şimdi Ara

Beyler Survey sıkıntısı buyuk :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bu survey saçmalıgı ne olacak ya , tamam kaçak oyun indirme sitesi kurmussunuz , program yapmıssınız iyi guzelde indirilen dosyaya sifre niye atıyorsunuz ? hadi şifre atıyorsunuz niye paralı survey koyuyorsunuz? Abi kafayı yedim kafayı 2 gun bekledim inmesi icin indi su lanet survey yuzunden dosyaları acamıyorum . İnternette araştırma yaptım açmak için programlar mevcut ama soyle bişey var onları bile indirmek için survey yapman lazım Kusura bakmayın yazım hataları için ve bu arada bu lanetin bi çözümü varmıdır ? Saolun .

• amerika ip sinden girince ücretsiz sorular oluyormuş diye okumuştum yine dh de ama ne kadar doğrudur bilmiyorum hiç denemedim.ayrıca öyle bilinmedik siteden indirme yapmak büyük cesaret ki direkt virüs de çıkabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

amerika ip sinden girince ücretsiz sorular oluyormuş diye okumuştum yine dh de ama ne kadar doğrudur bilmiyorum hiç denemedim.ayrıca öyle bilinmedik siteden indirme yapmak büyük cesaret ki direkt virüs de çıkabilirdi.

abi ilgilenmişsin gene saolasın , ya kaçak site dedigim zorrent reklam olmasın diye soylemedimde dedigini hotspot ile yapabilirmiyim yada mozilla ile ip degiştirerek?
  • quote:

amerika ip sinden girince ücretsiz sorular oluyormuş diye okumuştum yine dh de ama ne kadar doğrudur bilmiyorum hiç denemedim.ayrıca öyle bilinmedik siteden indirme yapmak büyük cesaret ki direkt virüs de çıkabilirdi.

Ben denedim bari ben denedim siz denemeyin. Upuzun bir anket vardı nerde oturduğunuzdan kredi kartı markanıza kadar. Hepsini doldurdum 30 dakika sürdü. Sonra ne mi oldu? Koca bir HİÇ. Zo....her daim akar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 31 Ağustos 2013; 1:06:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Ben denedim bari ben denedim siz denemeyin. Upuzun bir anket vardı nerde oturduğunuzdan kredi kartı markanıza kadar. Hepsini doldurdum 30 dakika sürdü. Sonra ne mi oldu? Koca bir HİÇ. Zorrent her daim akar.

Edit: zorrentz.eu (baştaki zyi t yap) burada istediğin oyunu ara bul indir. Uğraşma surveyle falan

aynen hocam,yalnız site linki vermeyin sakatlık çıkmasın pm den paylaşıma devam.uğraşmanıza değmeyecek gibi hocam tekrar indirme imkanınız varsa sağlam bir siteden bulun indirin derim temiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Ben denedim bari ben denedim siz denemeyin. Upuzun bir anket vardı nerde oturduğunuzdan kredi kartı markanıza kadar. Hepsini doldurdum 30 dakika sürdü. Sonra ne mi oldu? Koca bir HİÇ. Zorrent her daim akar.

Edit: zorrentz.eu (baştaki zyi t yap) burada istediğin oyunu ara bul indir. Uğraşma surveyle falan

Üstad zaten oyle yaptım ama sıkıntı su adamlar inen rar dosyasına pass atmışlar ve onuda internet upload etmişler . İndirmek için de survey istiyor , bin türlü program denedim ama olmuyor aşırı saçma bi sistem var :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.