Şimdi Ara

Beyler telefon almam lazım acil yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler g2 kullanıyorum şuan annemin telefon bozuldu ve bu g2 yi ona vereceğim ve yerine telefon almam gerekiyor. Aklımda z2 ve z3 compact var. Kamera önemli bi kıstas benim için. Sizce ne almalıyım bütçe 1500 en fazla

• z3 compact kamera pembe sorun varmış ama düzeltti, otomantik alınca 8mb çekiyormuş.
    Lg g3 bilmem şuna bakabilirsin.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4212&idPhone2=5690&idPhone3=5685
  • Saolun hocam siz ne önerirsiniz peki f/p olarak compact küçük gibi biraz inceledim z2 daha çok hoşuma gitti. şarjı nasıldır z2nin
  • cursed085596 C kullanıcısına yanıt
    htc one e8ide bakmadan geçme derim
  • Hocam neden yeni cihazi siz aliyorsunuz sanki g2den sikilmissiniz gibi geldi o yuzden sorayim dedim.
    Kamera onemli kistassa bence sony dusunmeyin hocam. Kendi cihazlarinda kamera performansi vasat maalesef. Kamera odakli istediginiz icin note 3 e s5 e yada htc e8 e bakabilirsiniz. Tabi yinede cihazlari incleryip kararinizi siz verin.
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Yeniyi her zaman isterim ya ondan öyle bi isteğim oldu :D g2 iyi telefon fakat kamera hariç bu yüzden pek içim sinmedi görüşleriniz için çok teşekkürelr ama samsunga karşı bir kinim var ilk android samsungtu ve sinir etti touchwiz kasmasından sıkıldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursed085596

Yeniyi her zaman isterim ya ondan öyle bi isteğim oldu :D g2 iyi telefon fakat kamera hariç bu yüzden pek içim sinmedi görüşleriniz için çok teşekkürelr ama samsunga karşı bir kinim var ilk android samsungtu ve sinir etti touchwiz kasmasından sıkıldım :D

Yeni arayuz ve android guncellemesiyle eski sikintilari kalmadi Touchwizin. Ama sonucta cihazi alip kullanacak olan sizsiniz karar sizin tabiki ama E8 ide arastirin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z2

• Z2 nin kamerası vasatmi dediniz carpilirsiniz.On numara telefon lolipop la baya hızlandı antutuda 42000 alıyor alin hocam tanidiklarimda var çok memnunlar.LG g3 arkadaşım da var keşke z2 alsaydim diyor.Ama tabi karar sizin.İyi forumlar.

• Z2 iyi olur.

• Ekran ebadi sikinti degilse z3compact bakin,hpsinin ama hepsinin tamaminin zayif kaldigi yönler var,tum modellerde o yuzden aslinda piyasa dengeli bence.somy htc samsung lg kusurlu olduklarini kisimlar var elbet,ama 1500 altinda z3compact cidden one cikior

• cursed085596 C kullanıcısına yanıt
    z2 sipariş verdim arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Umarım memnun kalırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.