Bildirim
Beyler telefon almam lazım acil yardım edin
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
z3 compact kamera pembe sorun varmış ama düzeltti, otomantik alınca 8mb çekiyormuş.
Lg g3 bilmem şuna bakabilirsin.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4212&idPhone2=5690&idPhone3=5685 -
Saolun hocam siz ne önerirsiniz peki f/p olarak compact küçük gibi biraz inceledim z2 daha çok hoşuma gitti. şarjı nasıldır z2nin -
htc one e8ide bakmadan geçme derim -
Hocam neden yeni cihazi siz aliyorsunuz sanki g2den sikilmissiniz gibi geldi o yuzden sorayim dedim.
Kamera onemli kistassa bence sony dusunmeyin hocam. Kendi cihazlarinda kamera performansi vasat maalesef. Kamera odakli istediginiz icin note 3 e s5 e yada htc e8 e bakabilirsiniz. Tabi yinede cihazlari incleryip kararinizi siz verin.
İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeniyi her zaman isterim ya ondan öyle bi isteğim oldu :D g2 iyi telefon fakat kamera hariç bu yüzden pek içim sinmedi görüşleriniz için çok teşekkürelr ama samsunga karşı bir kinim var ilk android samsungtu ve sinir etti touchwiz kasmasından sıkıldım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: cursed085596
Yeniyi her zaman isterim ya ondan öyle bi isteğim oldu :D g2 iyi telefon fakat kamera hariç bu yüzden pek içim sinmedi görüşleriniz için çok teşekkürelr ama samsunga karşı bir kinim var ilk android samsungtu ve sinir etti touchwiz kasmasından sıkıldım :D
Yeni arayuz ve android guncellemesiyle eski sikintilari kalmadi Touchwizin. Ama sonucta cihazi alip kullanacak olan sizsiniz karar sizin tabiki ama E8 ide arastirin derim.
Z2
Z2 nin kamerası vasatmi dediniz carpilirsiniz.On numara telefon lolipop la baya hızlandı antutuda 42000 alıyor alin hocam tanidiklarimda var çok memnunlar.LG g3 arkadaşım da var keşke z2 alsaydim diyor.Ama tabi karar sizin.İyi forumlar.
Z2 iyi olur.
Ekran ebadi sikinti degilse z3compact bakin,hpsinin ama hepsinin tamaminin zayif kaldigi yönler var,tum modellerde o yuzden aslinda piyasa dengeli bence.somy htc samsung lg kusurlu olduklarini kisimlar var elbet,ama 1500 altinda z3compact cidden one cikior
z2 sipariş verdim arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Umarım memnun kalırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X