Şimdi Ara

BEYLER TELEFONUM ÇALINDI ACİL BİLGİ LAZIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER TELEFONUM CALINDI GİTTİ K750İ 512 MB HAFIZA KARTI FLN FİLAN KAMERALARDAN TAKİP ETTIK BULAMADIK ADAMI İMEİ NO DAN NASIL BULUNUR BİLEN VAR MI?

• kimse ugraşmaz öyle baz istasyonu vasıtasıyla bulunmasıyla..birçok telefon çalınıyor..imei nosu,faturasıyla git karakola müraacat et kapatırırlar kullanıma yine polisin eline geçerse haberdar ederler seni şu karakola gelip telefonunuzu alın diye.
  • ole 200-300 mılyonluk telefon olsa tamamda sonucta ii bi telefon yanı bulunması gerekmıo mu bide dilekçe vermem gerekıo falan dıe duydm?!?!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

kimse ugraşmaz öyle baz istasyonu vasıtasıyla bulunmasıyla..birçok telefon çalınıyor..imei nosu,faturasıyla git karakola müraacat et kapatırırlar kullanıma yine polisin eline geçerse haberdar ederler seni şu karakola gelip telefonunuzu alın diye.

polis uğraştırır senin yapman gereken savcılığa dilekçe wermen....o zmn bulunma şansı azda olsa war...polisin yağacağı bişi yok.........
  • sağol kardeş...
  • bizimde bi yakının nokia 9300 ı çalınmıştı ve hala bir haber yok telden
  • EMNİYET ARTIK ÇALINTI TELEFONLARLA İLGİLENMİYORRRR

Savcılığa Dilekçe vermen lazım.

Geçmiş olsun kardeş.
  • Selam dostum geçmiş olsun.
    Telekominikasyon Kurumu Bilgi ve İhbar Hattı'nı ara. 0312 232 23 23
    Telefonunu IMEI numarasını vererek kilitlettir.
    En azından çalan kişi telefonunu kullanamaz ve satmaya kalkarsa kendini ele verir.
  • çok geçmiş olsun savcılığa başvurun ama unutmayın burası türkiye,

nasıl oldu bilgi verirmisiniz?
  • öncelikle geçmiş olsun

ancak imei numarsını da çözmüş adamlar artık dandik telefonların imei nolarını çaldıkları pahalı telefonlara kopyalıyolarmış böylece telefon kapatılsa bile adamlar başka imei nosuyla satabiliyolar kullanabiliyolar..
  • Ya ben hakkaten bu işe çok gıcık oluyorum bence telefonun nerde çalındıysa orayı ayağa kaldır...Yoksa kimse bişey yapmıyo adamlar sallamıyo bile benim de bi kere geldi başıma bi mağazada...Telefonum çalındı diyorum napalım yapacak bişey yok diolar sonunda baya bi bağırıp çağırdım burada güvenlik yok mu kamerası yok mu bi zahmet bakın kimse bulun die zorla araştırdılar ve telefonun orada çalışan yaşlı başlı bi adam tarafından alındığını gördük...Çok büyük geçmiş olsun ama kimse başına gelmeyince ilgilenmiyor bile...
  • savcılığa başvur
  • şu ülkede hırsızların sağ elini kesseler ibrete alem olsun diye bakalım kaç kişi hırsızlık yapabilir?
    kardeş çok geçmiş olsun inşallah bulunur telefonun
  • quote:

Orjinalden alıntı: stinger01

savcılığa başvur

hiç bi işe yaramıyo benimde gitti ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Teşekkürler...
  • yapacak fazla bişey yok dostum dilekçe verdiysen bitti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.