Şimdi Ara

beyler toplama anlayan gelsin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler ben 3000tlyi geçmeyecek uzun ömürlü bf4 watch dogs gibi oyunları ultra seviye oynamak istiyorum öneriniz varmı lütfen monitörde önerirseniz sevinirim lütfen yardım (kasada yazın :D) i7 olursa iyi olur simdiden saolun

• Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin38

Selam beyler ben 3000tlyi geçmeyecek uzun ömürlü bf4 watch dogs gibi oyunları ultra seviye oynamak istiyorum öneriniz varmı lütfen monitörde önerirseniz sevinirim lütfen yardım (kasada yazın :D) i7 olursa iyi olur simdiden saolun

• hocam o bütçeye intel 7 serisi biraz zor zaten i5 4670k işlemci bazı i7 işlemcilerden daha performasnlı en önemli tek çekirdek performansı olarak en iyisi diyebilirim z97 gaming 3 oyunculara özel yeni nesile göre bir anakarttır gtx 770 direct cu ii o.c olarak ise gpu suna bakın diyorum sadece çift fan özel tasarımı ile bide markası asus olursa tadından yenmez diyebilirim :) 91 tl daha arttırabilirisn veya indirim den faydalanabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

hocam o bütçeye intel 7 serisi biraz zor zaten i5 4670k işlemci bazı i7 işlemcilerden daha performasnlı en önemli tek çekirdek performansı olarak en iyisi diyebilirim z97 gaming 3 oyunculara özel yeni nesile göre bir anakarttır gtx 770 direct cu ii o.c olarak ise gpu suna bakın diyorum sadece çift fan özel tasarımı ile bide markası asus olursa tadından yenmez diyebilirim :) 91 tl daha arttırabilirisn veya indirim den faydalanabilirsin :)

Bana göre asus o.c yapmayan ve sessiz olsun diyenlerin tercihi olmalı.O.c vs. Yapan adam MSİ almalı.Özellikle lightning serisi bu işe uygun ve şekil ya:)Ayrıca ucuz normal msi lar.

Özet o.c yoksa asus varsa msi.Para veremiyorum dersen msi.

• quote:

hocam o bütçeye intel 7 serisi biraz zor zaten i5 4670k işlemci bazı i7 işlemcilerden daha performasnlı en önemli tek çekirdek performansı olarak en iyisi diyebilirim z97 gaming 3 oyunculara özel yeni nesile göre bir anakarttır gtx 770 direct cu ii o.c olarak ise gpu suna bakın diyorum sadece çift fan özel tasarımı ile bide markası asus olursa tadından yenmez diyebilirim :) 91 tl daha arttırabilirisn veya indirim den faydalanabilirsin :)

Senin pc de virüs var galiba nerden girdi vatan pc nin sitesine o reklamlar öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ip up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o.c gayet başarılı olmuş niye öyle sölediniz fps artışları daha fazla olur overlock ile asus da kaliteli bir markadır ?

hocam bende anlamadım her siteyi açtımmı bu virüsle karşılaşıyorum her tıklayışımda flv player gibi şeyler açılyor format şart :)
  • İntel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci =619 TL

MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart =428 TL

MSI GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı =884 TL

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram =238 TL

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk =148 TL

ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI =59 TL

ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA =120 TL

CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI =217 TL

AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR =316 TL

Bu fiyata en iyi F/P ürünüdür "Toplam 3029 TL"

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri/

• quote:

hocam o.c gayet başarılı olmuş niye öyle sölediniz fps artışları daha fazla olur overlock ile asus da kaliteli bir markadır ?

hocam bende anlamadım her siteyi açtımmı bu virüsle karşılaşıyorum her tıklayışımda flv player gibi şeyler açılyor format şart :)

Yok asusun kalitesinden asla şüphem yok bende asus marka laptop kullanıyorum ve önceden ekran kartını kullanmıştım.Ama karşılaştırmasını izlemiştim mobildeyim link veremiyorum ama twin frozer IV directcu II den daha iyi soğutuyordu.2 Fanında etrafına pirinç koymuşlardı twin frozer 1200rpm de directu 2600 rpm de aynı performansı veriyordu.Belkide yalandır test ama videosu var.Msi lightning ler bi tık önde o.c da.Zaten ağır o.c yapacak adam hava soğutmayla uğraşmaz ASUSUN POSEİDON serisinden alır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.