Şimdi Ara

Beyler TR yi bırakın EU WEST e geçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz gibi TR serwerinde genelde oyuna daha yeni başlamış veya oyunu daha çözememiş oyuncular var.Ben TR de bi hesap açtım 5 lwl oldum
    adamların noobluğuna dayanamadım ve yine EU WEST e geçtim.

Arkadaşlar Türkler kendini Battal Gazi sanıyo 5 vs 1 e dalıyo.Takım işi nedir bilmiyo.Hepsi böyle demiyom ama genelde Türkler hep böle.

TR de bir anım var. Biz 5 kişiyiz takım halinde geziyoz karşımıza 3 kişi çıktı ve bizden tank olan kişi bizden önce kaçmaya başladı. Var mı böyle bi mallık ya !!
    Benim gibi birsürü kişininde benim gibi anıları vardır ve bu anlattıklarımı yaşayanlar o anda nasıl sinirlendiklerinide bilirler.

LÜTFEN İYİ OYNAYANLAR EU WESTE GELSİN

Bu arada yazın sezon bitecek.Her serwerden EU WEST e geçiş beleş olcak geçemiom die üzülme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formup -- 11 Mayıs 2013; 13:06:17 >

• Ya abi şöyle konular açmayın ya. Kendini pro sanan nabşitler de geçiyor sonra. !!11!1!
  • Gectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 lvl adamdan ne bekliyorsun yeni öğreniyolar oyunu
  • Gecmeyin lutfen :(

• Çünkü West'de smurf'ler daha fazladır. TR'de 5 level olan adam cidden ilk kez öğrenmekte olduğundan olur öyle. Yani TR kötü falan tamam ama örnek çok yanlış olmuş.
  • Berki adamlar enbüsh yaptılar tuzak kurdular siz 5 kişi giriceksiniz adamlarda arkadan adcnizi apcnizi kesicek wombo combo yapıcak nerden biliyorsun tövbelik insan seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmeyin. Sonra bütün nooblar West'de toplanacak tekrar Tr akımı olacak falan filan hiç uğraşmaya gerek yok.
  • 5 lvden ne bekliyordun sorabilirmiyim west in farkli olucaginimi saniyorsun ?
  • delinin biri kuyuya taş atmış misali.
  • arkadaşlar bir zamanlar west de böyleydi daha oyun metası oturmamış bir serverdan ne bekliyorsunuz.. biraz zaman tanıyın tr ye..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolur geçin a...............

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Geçmeyin. Sonra bütün nooblar West'de toplanacak tekrar Tr akımı olacak falan filan hiç uğraşmaya gerek yok.

Tr'de olsan geçin derdin dimi la
  • Ya siz konu açtıkça bunu okuyan kara muratlarda weste geçiyor. Oynayın tr nizde oyununuzu westi bize bırakın nolur.

• lwl serwer.İyi yapmışsın West'e geçerek
  • Westimizi bırakın yha biz prolar westteyiz diyenler bronz tayfası.
  • NIYE SEN TURK DEGILMISINTURK DEDIGIN TURK SERVERINDA OYNAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral Evil -- 11 Mayıs 2013; 0:22:05 >

• Abi sıkılmadınız mi zırlamaktan zorla mı oynatıyorlar bu oyunu zorla mı TR serverında oynıcaksın diyorlar işine gelmiyorsa bas parayı geç istediğin yere boş beleş konu almaktan zevk alıyonuz. West e geçtim çok cool oldumcular ayrı mesele.
  • vest iyi iyi ama lwl düşükse kötü
  • 5 level oyunundan ne bekliyorsun ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.