Şimdi Ara

beyler uyuyamıyorum fena midem bulanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varmı önerisi olan 5 bardak viski,3 bira bitti ve kafamı yastığa koyunca fena midem bulanıyor,o yüzden uyuymamaya çalısıyorum ama fena uykum var.
    önerisi olan varmı beyler

• parmak at, (boğazına).
    Edit:anladık çok iyi içiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratttan35

parmak at, (boğazına).
    Edit:anladık çok iyi içiyorsun.

içmez olaydım 1 bardakta şarap içtim tadına bakayım diye rakıyı saymıyorum bile iyiice karıştırdım zıkkım içeydim ya
  • Al bi bardağın içine tuz at sonra bolca limon ardından sade sodayı bardağa dök ve iç kendine getirir.Eğer kusacak gibiysen parmak at mideni boşalt sonra dediklerimi yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Al bi bardağın içine tuz at sonra bolca limon ardından sade sodayı bardağa dök ve iç kendine getirir.Eğer kusacak gibiysen parmak at mideni boşalt sonra dediklerimi yap.

kahve içiyorum şuan umarım kendime getirir yoksa moku yedim
  • ılk defamı ıcıyorsun kardesım nasıl yatacagını buraya soruyorsun uzan yataga sızarsın zaten o kadar ıcmıssen, kapa gozunu basın dondukce ac bunu devamlı tekrarla uyuya kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzınla içmesini bilecektin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçmeyin kardeşim şu mereti faydasından çok zararı var, hayır içince ne oluyor anlamış değilim.
  • parmağı küçük dile takıyosun kusuyosun,bu kadar içkiyi karıştırırsan böyle yamulursun.
  • kusura bakma ama beter ol.
    ağzınızla içmeyi öğrenemediniz.
    arkadaş biz de içtik ama tadında bıraktık neden ayarını tutturamıyorsunuz ? e bu işin zevk, eğlence kısmı nerde kaldı siz böyle içtikten sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

kusura bakma ama beter ol.
    ağzınızla içmeyi öğrenemediniz.
    arkadaş biz de içtik ama tadında bıraktık neden ayarını tutturamıyorsunuz ? e bu işin zevk, eğlence kısmı nerde kaldı siz böyle içtikten sonra ?

içerken valla eğlendik pişman değilim gerçi mide bulantısı filan kalmadı kahveden sonra 2 tane içtim
  • Agizla birak hic icmeyin lan,o mide bulantisi olacaksa baslarim ickisine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.