Şimdi Ara

Beyler Vpn ile Dns ile Uğraşmayın, çözüm daha da basit...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Chromeye Zenmate eklentisi kurun her yere girersiniz. Mail ile üye olun gelen maili aktif edip tekrar login olduktan sonra serverinizi seçerek erişim engellenen her siteye girebilirsiniz. Mp3 siteleri mixcloud dahil birçok site engel yemiş durumda bu eklentiyi bilenler vardır mutlaka bilmeyenler için yardımcı olmak istedim.

Beyler Vpn ile Dns ile Uğraşmayın, çözüm daha da basit...

Aynı işlemi opera için de yapabilirsiniz.(operanın 20 sürüm içinde kullanılabilir. Amerika ve İsviçre serverlarını kullanıyorum en hızlısı bu ikisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazmarti -- 29 Mart 2014; 12:47:36 >

• yavaşlayınca yeşil simgeden başka server seçin. Bende şu anda zurich hızlı.
    dnslerde de sorunlar başladı. Sonuç alamazsanız pc internet bağlantısından otomatik dns alıp zenmate ile deneyin.
  • Beyazmarti acemi olduğun belli
    Zenmate bir proxy plugin vpn değil
    Ciddi bir firewall onu keser mesela websence
    Vpn bambaşkadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

Beyazmarti acemi olduğun belli
    Zenmate bir proxy plugin vpn değil
    Ciddi bir firewall onu keser mesela websence
    Vpn bambaşkadır.

ben zenmate bir vpn demedim zaten, orayı iyi oku istersen öyle gel yorum yaz, bu sitede zaten megalomanlar 2003 yılından beri bitmedi gitti, beni eleştireceğine kendin açsaydın bir konu da faydalansaydı insanlar. Benim için bu eklenti insanların işini görüyorsa mesele yok o firewall ı da sen yazarsın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Mail aktivasyonuna gerek yok, gerçek mail girmek zorunda bile değilsiniz. Rastgele mail girseniz de kabul ediyor. Örnek: abc@xyz.com gibi..

Yanlış ve yanıltıcı bilgi vermeyin.

Bana mail aktivasyonu geldi aldığımda ayrıca bu konuda insanların yanılacağı birşey yok orda zaten yazacaktır, aktivasyon maili gönderildi diye ya da direk aktif olacaktır.
  • Vpn mantığıyla çalışıyor yanlız sadece https trafiğini taşıdığı için proxy demek daha doğru olur bütün trafiği taşısaydı vpn denilebilirdiki bir -tarayıcı eklentisi için setuplı kurulum yaparak kullanılan vpnlerin yaptığını yapamaz. Ayrıca default olarak zurich seçili geldiği için genelde zurich yavaş olabilir. İsviçre yakın olabilir lakin almanyda yakın almanyayı deneyin o daha hızlı olur genelde.
    Yineden faydalı başlık olmuş bilmeyenler faydalanır
  • beyler şöyle bi hata veriyor sebebini bilen varmı ? :Could not create download directory
    mail adresim var gmail hesabım açık zaten chrome da güncel başka neden olabilir firewall ı pasif yaptım yinede olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ACEMİCE CEVAPLAR İLE YANILTMAYIN İNSANLARI
    vpn değil olsa tum bağlantılara etkiler bu sadece chrome a
    Yamanan bir proxy plugin o kadar
  • aynı sorun bendede var. lütfen yardım edin
  • Çözüm google da ama yinede yazcam
    Chrome ayarlarda standart yanii default download
    Dizinini kendiniz mesela c veya d de bir yer seçin
    O zaman yapıyor demiş google bulduğum 2sitede
    adamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.