Şimdi Ara

Beyler yardım ALLAH rızası için yardım edin!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dsotum karabük kasvetlidir bende sevmem safranboluya bi çık gez neşeli bi ilçe sevimli bi yer ben çok seviyorum bağlara falan çık bi iki fotoğraf çek bende özledim valla her sene yazları gider kalırım 1-2 ay o kadar seviyorum yani ama karabük için aynen senin düşündüklerini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

dsotum karabük kasvetlidir bende sevmem safranboluya bi çık gez neşeli bi ilçe sevimli bi yer ben çok seviyorum bağlara falan çık bi iki fotoğraf çek bende özledim valla her sene yazları gider kalırım 1-2 ay o kadar seviyorum yani ama karabük için aynen senin düşündüklerini düşünüyorum

oh be kafa dengi birini buldum sonunda safranbolu güzel o da olmasa buraya kimse uğramaz..
  • teyk e luuk tu dı skay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

teyk e luuk tu dı skay

söz kriptoloji okuycam bunu çözmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67 impala

Gurbetteyim accayip derecede aile özlemi çekiyorum lütfen yardım edin.Karabük otobüs terminalinde inince sular seller gibi ağladım.Bu benim karılığımdan değil daha önce hiç aileden ayrı kalmadığımdan kaynaklanıyor.

Şuan derin ufuklardayım atlayıp eve dönesim var

karabüklüyüm ama istanbulluyum . istediğin zaman mesaj at. tanıdıklar çok var orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

Gurbetteyim accayip derecede aile özlemi çekiyorum lütfen yardım edin.Karabük otobüs terminalinde inince sular seller gibi ağladım.Bu benim karılığımdan değil daha önce hiç aileden ayrı kalmadığımdan kaynaklanıyor.

karabüklüyüm ama istanbulluyum . istediğin zaman mesaj at. tanıdıklar çok var orda

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Köpüklüİguana

quote:

o değil haremden ayrılırken babam arabayla sülekli otobüsü takip etti taa şehir çıkışına varya otobüste ağlamamak için kendimi zor tuttum hele annem buğulu gözleri yok mu varsınlar ben ölem

Hacı hayal ettim de aynı şeyi benim babamın yapacağını devrelerim yandı La öyle baba mı olur?

Kuzu mu yetiştiriyon insan mı!

Benim pederde yapar aynısını o anki duygu çok pis koyuyo ama ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

dsotum karabük kasvetlidir bende sevmem safranboluya bi çık gez neşeli bi ilçe sevimli bi yer ben çok seviyorum bağlara falan çık bi iki fotoğraf çek bende özledim valla her sene yazları gider kalırım 1-2 ay o kadar seviyorum yani ama karabük için aynen senin düşündüklerini düşünüyorum

oh be kafa dengi birini buldum sonunda safranbolu güzel o da olmasa buraya kimse uğramaz..

hocam gez valla bak iyi gelir sana git bağlarda bi bağlar gazozu iç bol bol lokum ye benim için sonra safranbolunun susamsız simitlerinden ye bükme diye bi pide vardır o çok güzel olur hep yemeklerinden bahsettim kıranköyden atamarkezden sağa ayrılan bi yol vardır oradan çık bahçeli evler falan vardır o cadde bana çok huzur verirdi oralarda falan gez bütün sıkıntın geçer bu yaz gene gelicem şimdiden özledim ya

• nedir bu anlamıyorum ki ben ailemden ayrıldığımda 13 yaşındaydım yatılı lise okudum ama sizin gibi ağlamadım herkes benzer konular açıyor işte yalnız kaldım şunu yaptım bunu yaptım yapmayın lütfen koca koca adamlarsınız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Köpüklüİguana

quote:

o değil haremden ayrılırken babam arabayla sülekli otobüsü takip etti taa şehir çıkışına varya otobüste ağlamamak için kendimi zor tuttum hele annem buğulu gözleri yok mu varsınlar ben ölem

Hacı hayal ettim de aynı şeyi benim babamın yapacağını devrelerim yandı La öyle baba mı olur?

Kuzu mu yetiştiriyon insan mı!

Benim pederde yapar aynısını o anki duygu çok pis koyuyo ama ya

İşte bilmiyor ama dalgasını geçiyor
    kick down yapıcam usta bu haftasonu yapıcam

• quote:

hocam tavukmusun ya git yanlızlığın tadını çıkar ya yapma böyle çocukça şeyler diri ol erkek gibi davran
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

nedir bu anlamıyorum ki ben ailemden ayrıldığımda 13 yaşındaydım yatılı lise okudum ama sizin gibi ağlamadım herkes benzer konular açıyor işte yalnız kaldım şunu yaptım bunu yaptım yapmayın lütfen koca koca adamlarsınız yani

iş koca adamlıkla felan ilgili değil ki nasıl anlatim sana şimdi

olum kolay değil yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67 impala -- 30 Eylül 2011; 19:02:17 >
  • Berbat bir şehir olsa gerek benim kuzen geçen yıl kazandı kalacak yer bulamadı diye gidemedi bu senede devlet yurdu çıkmadı özel yurda aylık 500tl verecek oda yurt yeni yapılmış ve bu sene bunlarla devreye girmiş.Yurt sorunu varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Berbat bir şehir olsa gerek benim kuzen geçen yıl kazandı kalacak yer bulamadı diye gidemedi bu senede devlet yurdu çıkmadı özel yurda aylık 500tl verecek oda yurt yeni yapılmış ve bu sene bunlarla devreye girmiş.Yurt sorunu varmış.

kiralar 600 başlar 1000 bile var.İnsanlar kekleyecek kişiler arıyor
  • anlat hacım bizde bi çare bulalım sana anlatmadan olmaz ayrıca 500 e özel yurt bulduysa iyi ankarada çok yurt varda ne oluyor bizim arkadaş 700 e gidebildi bir yurda ancak
  • quote:

anlat hacım bizde bi çare bulalım sana anlatmadan olmaz ayrıca 500 e özel yurt bulduysa iyi ankarada çok yurt varda ne oluyor bizim arkadaş 700 e gidebildi bir yurda ancak

usta yardım et kendimi garip hissediyorum.Ufak bir kestirdim bugun ama 2 kere kaltım kalktığımda evim gibi değildi yaa
  • o evinde değilsin hissi var ya o his çok önemli bak o hisse iyi alış ileride özlüyorsun ve bi daha olmuyor evinde değilsin işte daha ne istiyorsun sana kızacak bir anne baba yok rahatsın ilk başlarda en byük sıkıntı arkadaş bulmak olur ama çeşit çeşit insan var kafana görene birini bulduğun an o yurt öyle bir hava bürünür ki sonra orayı bırakasın gelmez yıllar hızlıca geçer bi ama ilk günler ne yap biliyor musun tanımadığın biriyle biraz konuş sonra gel hadi dolaşalım de kırmazlar genelde çıkar biraz hava alırsınız oh mis gibi havadan sudan konuşursun ama sırlarını filan anlatma
  • quote:

quote:

anlat hacım bizde bi çare bulalım sana anlatmadan olmaz ayrıca 500 e özel yurt bulduysa iyi ankarada çok yurt varda ne oluyor bizim arkadaş 700 e gidebildi bir yurda ancak

usta yardım et kendimi garip hissediyorum.Ufak bir kestirdim bugun ama 2 kere kaltım kalktığımda evim gibi değildi yaa

ciddi ciddi hasta olduğunu düşünüyorum. yardım almalısın.

• Olum bugün çok iyi hissediyorum kendimi Nedenini bilmiyorum ama bugün biraz daha iyiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.