Şimdi Ara

Beyler yardım ALLAH rızası için yardım edin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gurbetteyim accayip derecede aile özlemi çekiyorum lütfen yardım edin.Karabük otobüs terminalinde inince sular seller gibi ağladım.Bu benim karılığımdan değil daha önce hiç aileden ayrı kalmadığımdan kaynaklanıyor.

Şuan derin ufuklardayım atlayıp eve dönesim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67 impala -- 30 Eylül 2011; 18:07:26 >

• alışırsın dostum :)) nikin güzelmiş
  • gurbet zordur alışırsın
  • Ilk seferde olur oyle !!! Belli bir sure sonra alisir eve donmezsin ....
  • karabük üniversitesine mi gidiyosun. nasıl iyi mi lan ben de 2.yerleştirmede yazarım belki daha karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67 impala

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

karabük üniversitesine mi gidiyosun. nasıl iyi mi lan ben de 2.yerleştirmede yazarım belki daha karar veremedim

atom bombası verseler buraya atarım

hadi ya. e peki tek kişi evde kalsam altımda arabam olsa yine çekilmez mi. öyle olucak çünkü gidersem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM LAZIM BEYLER.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

karabük üniversitesine mi gidiyosun. nasıl iyi mi lan ben de 2.yerleştirmede yazarım belki daha karar veremedim

hadi ya. e peki tek kişi evde kalsam altımda arabam olsa yine çekilmez mi. öyle olucak çünkü gidersem.

istediğini yap benim gibi istanbulda büyümüş çocuklar burada salya sümük hepsi bir yerde ağlıyor

sana da kolay gelsin o zaman ne diyim :/ heralde yazmıcam içime sinmiyo pek karabük

• Alışınca da dönmek istemezler

Gurbet zordur umarım alışırsın.
  • Karabuktemisin ? Benim bilader orada Polis. Annemler suan orda istersen adresini vereyim git bizimkilere ev hasretin gecsin biraz !!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Alışınca da dönmek istemezler

Abi burada 2-3 senelik çocuklar var varya şen şakrak gidip geliyolar heyecanlılar ama bi tek ben değilim ve bizim istanbullular değil

@BanKoliK_ÜyE bak yemin ederim giderim ama gerçek annemi özledim

Allah yardımcın olsun... Umarın geçer.

• quote:

o değil haremden ayrılırken babam arabayla sülekli otobüsü takip etti taa şehir çıkışına varya otobüste ağlamamak için kendimi zor tuttum hele annem buğulu gözleri yok mu varsınlar ben ölem

Hacı hayal ettim de aynı şeyi benim babamın yapacağını devrelerim yandı La öyle baba mı olur?

Kuzu mu yetiştiriyon insan mı!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Alışınca da dönmek istemezler

Abi burada 2-3 senelik çocuklar var varya şen şakrak gidip geliyolar heyecanlılar ama bi tek ben değilim ve bizim istanbullular değil

@BanKoliK_ÜyE bak yemin ederim giderim ama gerçek annemi özledim

ya kardesim ne yalan soyleyecegim alla alla .... Bizimkiler bir kac hafata kardesimde kalacaklar sende aksamlari git iste yersin icersin bizimkileri tanirsin. Aile ortami sana iyi gelir. Zaten bizimkiler ogrenci seven insanlar bizde uni okuduk 3 kardes. Biladerlerin arkadaslari evden cikmazdi annem cok iyi bakardi. hala arayip hal hatir sorar ellerini opmeye gelirler.

Ciddiyim pm ile adresi yollarim !!!

• Sendemi hanımeliler yidin
  • Hocam bende liseye gidiyorum. Ilk yurda geldiğimiz gün annem nasıl ağlamışti, ben de tabi. Şimdi lise 3'um. Evi hiç özlemiyorum. O kadar çok alıştık ki artık. Annemler filan umrunda değildir herhalde :)
  • ulan aklıma 1 haftalığına şantiyeye çorum'a gittiğim zaman geldi ilk gece varya odada 2 ranza vardı ve gece geldiğim için başkasının yatağında yatmıştım.sabaha kadar uyuyamamıştım.sonradan insanlarını tanıdıkça alıştım ama harbiden ev gibisi yok ya altımda peugeot 407 vardı,istediğim yere gidiyordum ama genede insan evini özlüyor be alışırsın umarım kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 30 Eylül 2011; 18:43:46 >
  • Biz anadolunun bagrinda dogmus anadolunun gercek insanlariyiz Kayseriliyiz. Bizde ogrenciye yardim etmek ibadetten sayilir inan bana. Bu devirle alakasi yok anadolu insani (hepsi degil tabi) boyledir.

Neyse ciddiysen biladerden adresini alayim pm ile yollayayim. Gerci karabuk kucukmus oda merkezde ismini versem sen yine bulursun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

istediğini yap benim gibi istanbulda büyümüş çocuklar burada salya sümük hepsi bir yerde ağlıyor

Hangi bölüm için gittin oralara hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Biz anadolunun bagrinda dogmus anadolunun gercek insanlariyiz Kayseriliyiz. Bizde ogrenciye yardim etmek ibadetten sayilir inan bana. Bu devirle alakasi yok anadolu insani (hepsi degil tabi) boyledir.

Neyse ciddiysen biladerden adresini alayim pm ile yollayayim. Gerci karabuk kucukmus oda merkezde ismini versem sen yine bulursun.

böbrek.avi
  • Çok teşekkür ederim bankolik ama hem haftasonu kursa gidip haftaiçide derslerim var.İmkanım olsa atlayıp ankaraya sülalenin yanına giderim hemde ablamıda görmüş olurum ama yok zaman 7 gün full yinede sağol anadolu insanı heryerde sıcak kanlı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.