Olum tamam geçti be kısa süreli emoçi ergen triplerine girip çıktım.Şimdi rahatım
quote:
Orijinalden alıntı: 67 impala
Olum tamam geçti be kısa süreli emoçi ergen triplerine girip çıktım.Şimdi rahatım
2 haftadır yurttayım mk iline hala alışamadım , ben ne yapacam
quote:
Orijinalden alıntı: 7Ronaldo
quote:
senin nere
quote:
Orijinalden alıntı: kick down
quote:
quote:
senin nere
Bilecik - Merkez
quote:
quote:
quote:
quote:
senin nere
Bilecik - Merkez
orayı bilmiyorum panpa şansına küs sana tavsiye yok
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
senin nere
Bilecik - Merkez
orayı bilmiyorum panpa şansına küs sana tavsiye yok
2.yerleştirmede yazcam karabükü tutarsa bi pm atarım karabük turu attırırsın
zuhaha ben bayrama kadar özlememiştim annemi bi duygusallık sezdim ılımışmı ne
ilk hafta cok zor oluyor.sonra alisiyorsun.bende senin gibiydim ilk senelerimde hatta bu sene de ayni durumdaydim:D
quote:
Gurbetteyim accayip derecede aile özlemi çekiyorum lütfen yardım edin.Karabük otobüs terminalinde inince sular seller gibi ağladım.Bu benim karılığımdan değil daha önce hiç aileden ayrı kalmadığımdan kaynaklanıyor.
Şuan derin ufuklardayım atlayıp eve dönesim var
Zonguldaklısın galiba nickinden onu anladım ve karabük ailemden uzak felan diye ağlıyosun 1.5 saatlik yol zaten istersen her gün gidersin
quote:
Orijinalden alıntı: Bore
quote:
Gurbetteyim accayip derecede aile özlemi çekiyorum lütfen yardım edin.Karabük otobüs terminalinde inince sular seller gibi ağladım.Bu benim karılığımdan değil daha önce hiç aileden ayrı kalmadığımdan kaynaklanıyor.
Şuan derin ufuklardayım atlayıp eve dönesim var
Zonguldaklısın galiba nickinden onu anladım ve karabük ailemden uzak felan diye ağlıyosun 1.5 saatlik yol zaten istersen her gün gidersin
Abi diyorum istanbulluyum ,zonguldaklımısın diyorlar Diyorum üni okuyorum ,diyolar liseli misin? La bi yazdıklarımı adam gibi okuyun 67 impala demek 1967 model impala
Evet beyler okula gittik geldik ingilizce çalıştık ettik sınıf resmen apaçi dolu karabüğün apaçileri basmış,çoğu turizm otelcilik okuyor ,dedim defolun gidin ulan mal mal espiri yapıyorlar hocalar da bi ayrı zaten ama taş gibiler kızlar desen çoğunun gideri var çantalarıda sağlam.
evet 3-4 gündür hala okulda bi arkadaş edinemedim.Sanki evsizliğe biraz daha alışıyorum. Duyduklarıma göre millet eter döküp karabüğü yakacakmışBen hala atom bombasından yanayım.
karabüğe gelen olursa ben yokum
quote:
karabüğe gelen olursa ben yokum
karabük güzeldir maçlarına git emenike olsaydı
büyüyünce alışırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: _Mysterious_
büyüyünce alışırsın.
eyvallah
Evet bayram vesilesi ile dönüşümüzü kesin gerçekleştirdik.İlk günki halimden eser kalmadı.Gurbet insanı ehlileştiriyormuş derler doğruymuş.Ne aile özlemi ne ortama alışma süreci hepsi kafamdan silindi.Şuan hedefime çalışıyorum.