Şimdi Ara

Beyler yardım ALLAH rızası için yardım edin!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün Atatürk'ümüzü andık.Üzülntülüyüm çünkü onun istediği gençler değiliz şuanda.Ne tarihimizi tam biliyoruz ne düşmanlarımızı tanıyabiliyoruz ve en büyük eseri olan cumhuriyeti koruyamıyoruz.Gelen molla vuruyor ,giden faşits vuruyor -sesini çıkaran haspite.
  • hahah tarih 03.02.2012
    not 1.Artık karabük evim gibi oldu.
    2.şuan ingilizce hazırlık güzel gidiyor.
    3.Alıştım ,harbi alıştım.
    4.Karabükte istanbul bebesini çok rahat anlarsın.Elalemin götü bi karış havada .Çok şükür götümüz kalkmadı ,diğer insanları küçük görmüyorum.
    5.Tabularımı yıktım;Asosyaldim şimdi ortamlarda geziyorum.
    kızlarla konuşamazdım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı; hala sevgilim yok ama kızlarla konuşabiliyorum.
    6.zırt pırt istanbula gitmiyorum.
    7.karabük harbi küçük lae
    8.ne olursa olsun hedef odtü ve hacettepeye yatay geçiş.
    9.Çok küfür ediyorum istanbula.
    10.Yaşasın anadolu.
  • helal olsun
  • Türkiyede çocuk gelişimi ,beden eğitimi,türk edebiyat .. gibi ingilizceyle alakası olmayan bölümlere hazırlık koyan yer karabük üniversitesidir.Tercihlere dikkat...
    Cemaat yapılanması rektörü de kapsar.Her bölüm cemaatçi hocalarla doludur.Bu bir tehlikedir.
    Şehir insanı öğrenciyi para makinası olarak görür.Bu bir gerçek.
    Tren garının olduğu bölge pistir ,her boku vardır orada.
    Safranbolusu iyidir,gezelim görelim.
    Rektör atatürk düşmanıı.Adam kardan adam yapıp atatürke benzetiyor
    Türkiyedeki en görkemli rektörlük binası karabük üniversitesindedir.
    Geceleri şehir gazinoları andırır ,ışıklandırmalar boğaziçi köprüsüne özenilerek yapılmıştır. Gündüzleri şehire lanet edersin.
    Her minibüste counter strike telsizi vardır.Ortama aksiyon katar
    ''polis kavşakta mı bekliyor ?
    -evet
    anlaşıldı''
    Minibüsleride geceleri diskoyu andırır.

• Bir bahaddin gazi yurdu vardır.Türkiyenin en iyi yurduda denilebilir.
    karabük Yolları yazda kışta berbattır.Belediyesi akıllara zarardır.(aklın erir o derece)
    Ev kiraları istanbul kadıköy ,beşiktaş fiyatları ile yarışırır.Öğrenciye dayamayı seviyor bizim ahali.
    İşçisin sen işçi kal.Her yer demir çelik fabrikası ile doludur.
    Kardemir fabrikası karabüğün güneşli bir günde havasına tek başına sıçabilir.

Havası kirli suyu kireçli aynı mordor
    belediye otobüsü 3-4 tane galiba.
    karabüğe her yer dolmuş.
  • Baban çok yaramaz olduğum ve düzeni , etrafımdaki insanları bozup , yoldan çıkardığımı düşündüğü için ortaokul bittik den sonra uzaklarda 300-500 rakımlı bir ilçede cemaat yurduna verdi adam olur eline kuran alır cenazemiz de iki dua okur diye.

İlk gittiğim gün ailem beni yurda yerleştirdi yatakhanem 42 kişilikti oraya çıktım annem ve babama el sallayacaktım ben yukarı çıkana kadar babam arabayla uzaklaşıyordu görüş alanımdan ve o an kafamı cama dayadım içimi bir kasvet bürüdü , gözlerim doldu. Sonra cama üfledim ve bi buğu oluştu tam babam araba ile o hizadan geçerken çarpı işaretini bastım ve kendime o günden sonra bir yol çizdim 4 sene ailemden uzak yaşadım 14-15 li yaşlardaydım çok kavga ettim , dayak yedim çok kazıklandım sorunların içinde buldum kendimi bıçaklandım ama hayatı yaşamayı ve insanlara baktığım da onları anlamayı , onlara nasıl davranırsam hoşlarına gider bunları çözmeye başladım. Bana + sı büyük oldu bu hayatın. Şimdi üni deyim yine anne babam yanımda değil onları çok seviyorum yine de ama illa ki bir gün gidecekler , önemli olan bu duruma nasıl katlanacağın ve ayakların üstünde durup duramama meselesine uzanıyor. Ailem haftalık 250 tl harçlık yolluyor paradan yana hiç sıkıntım olmadı ama ne yollarlarsa onu aldım fazlasını kendim oluşturdum parti düzenledim cebime koydum , konserlerde su sattım , güldüm - eğlendim hem işimi yaptım hemde hayatı öğrendim.

Emin ol ki 20 yaşına kadar annesinin eteğinde büyümüş sümsük çocuklardan bir cacık olmaz bu hayatta. Kendi karakterini ve yaşamak istediğin hayatı seç ve herşeyi ona göre planla.

• Teşekkür ederim
  • Bu arada mal gibi adamıda var,kafa dengide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67 impala -- 3 Şubat 2012; 15:53:47 >
  • Paranızı adam gibi harcayın ve idareli kullanın.
    haziran sonu resimler,hikayeler aktarmak üzere hoşçakalın..
  • Gençler ve ben gencim diyenler.Karabükteki 6. ayım hayırlı uğurlu olsun.Hazırlıkta derece sınıfına attılar 2.dönem.
    İngilizceyle cebelleşiyoruz ama mutluyum karabükteki ilk ayımdan eser yok.
  • 16.04.2012
  • karabüklüyüm bi sıkıntın olursa pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

karabüklüyüm bi sıkıntın olursa pm at

Neresinden?
  • Türkiyede başka üniv. yok karabükte okuyorsun
  • kardeş ben doğma büyüme safranboluluyum safranbolu çok güzeldir zkü de okusaydın ya niye karabük ünidesim ?
  • Karabük üniversitesinden ilginç bilgiler aktarayım.....
    1.Ençok kayıt dondurulan üniversitedir.
    2.öss 'ye tekrar girmek isteyen karabük üniversitelilerin oluşturduğu ösym bürosu önündeki kuyruk 1 kilometreye kadar ulaşmıştır.Rivayetlere göre össnin bu sene 2 günlüğüne kayıtları uzatması bundandır.Çünkü kuyruğun sonuna ulaşmak 1,5gün sürmüştür.
    3.Türkiyenin büyükşehirlerinden gelen öğrencilere ilk 2 ay psikolojik danışmanlık hizmeti sunulmuştur.
    4.Rektör beylerimiz cumhurbaşkanının sıra arkadaşıymış.Onun için malikane gibi rektörlük binası var adamın.Bide 2012 model simsyah alman bmwsi var.
    5.Her karabüklü öğrencilerin ağızında olan cümle''olm biz çok sanşlıyık çünkü heryer fabrika ,işimiz garanti ve üniversite 5 yıl içinde Batı Karadeniz teknik üniversitesi olacak daha ne istiyorsun mendebur'' diyerek saf ve cahil beyinler yıkanmıştır.Fakat gerçeklerin görülmesi lazım ;yeteri kadar eğitim yok,bilimsel başarı yok ve en önemlisi çalışan adam çok çok az ,bunlar yatarak teknik üniversite olurlarsa bilinsin ki iktidarında yardımıyla olur:Çünkü okulda mükkemmel bir türbana serbestlik var.Cemaatçi yapılanma bu üniversitede de zaten var ,diğer yeni kurulan üniversiteler gibi..Şimdide köklü üniversitelerimizi ele geçirmekle uğraşıyorlar..
    6.Sosyalite sıfır.Öğrenci aktivitesi sıfır.meslek liselerinden gelen laftan anlamaz adamlar üniversitede cirit atıyorlar.Sadece şiddetten anlayan ,kendini reis diye tanımlayan fakat korkaklıktan öteye gidemeyen reisler heryerde var.
    7.Kızlar neden dağbaşında bu kadar güzel giyinir anlamıyorum.Ben istanbulluyum ve istanbulda bile bukadar cesaretli ve güzel giyinen görmedim ben.Lakin herkesin pompası var orası ayrı.Ama bunun gibi kızlar paraya gidiyo abi .
    8.Hazırlık sınıfı denen ingiliz yardakçısı eğitim tüm hızıyla devam ediyor.Türk dili ve Edebiyatı denen bölüme bile ingilizce hazırlık koymuşlar vay anasını.Tamam dil öğrenilsin kardeşim fakat neden türkçe değilde ingilizce veya neden ispanyolca değilde ingilizce?Bu eğitimi eleştiriyorum birileri dilimizi köreltmeye sonrada unutturmaya çalışıyor.Dil unutulursa kültür unutulur sonrada tarih unutulur.Oktay sinanoğlunu bi okuyun derim..
    9.ben sanırdım ki üniversiteye gidince hayatı sorgulayan,haberleri takip eden ,okuyan bi gençlik sanırdım galiba karabüğe gelince yanılmışım.Bu ne abi kimsenin dünyadan haberi yok ,gazete okumaz mı bi öğrenci ?Sadece fanatik ve fotomaç okumaklar nereye kadar ?Gerçek gündem ne ?Türkiye nereye gidiyor abi?Bu gençlik ilerde ne iş yapacak hiç düşündünüz mü?
    10.Neden bu kadar üniversite açıldı bunu hiç düşündünüz mü peki?Adamlar her yere üniversite açmışlar herkesi bir şekilde üniversiteli yapıyorlar.Bunlar her genci ,olmayacak puanlarla üniversiteye alıp mezun ettirip biranda ülkenin okumuşluğunu çıkarttırmaya çalışacaklar.Zaten böylede yapıyorlar .Bukadar üniversite açıldıktan sonra insanlar 2 çeşit olacak .Bizim gibi basit puanlarla girenler ve cidden çalışıp hakiki puan alarak üniversiteye girenler.Böylece 1 milyara çalışanda mühendis olacak 5 milyara çalışanda.Bizim üniversitede tanıştığım bir arkadaş(2.sınıf) bana şöyle dedi''bizim üniversiteye önemli yerlerde çalışan,fabrikası olan mühendisleri konuşma yapmaya çağırdılar.Adamlar nasıl bi mühendis istediklerini anlattılar sürekli ''b1 ehliyeti olsun ,2 dil bilsin,erasmusla yurt dışına gitsin not ortalaması 3.20 olsun vs.. diye anlattılar ama bize nasıl kendi işimizi kurarız nasıl patron oluruz hiç anlatmadılar'' demişti .Karabük üniversitesinde gelecek seneye kimya mühendisliği,fizik mühendisliği,inşaat ve biomddikal mğhendisliği açılacak.Zaten 8 tane mühendisliği var okulun ve okul mühendis kaynıyor.Bizim Metalurji ve malzeme mühendisliğinin 2.öğretimi ,yüzde 30 ve yüzde 100 ingilizce olanı ve yüzde 100 türkçe bölümü var.Şimdi her bölümün böyle olduğu düşünülse dediğim teori yavaş yavaş olur artık..

• Bu dediklerim bana özel, eğerki dava açarsa karabük, arkamda donanımhaberin avukatlarının olmasını bilmek içimi ferahlatıyor.
  • Canın sıkılıyorsa adresi pm at hocam 2 kızla gelirim. ne taraftasın sen ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.