beyler benım olyde 59lwl charım var akşam saat 10 kadar girdim hiç birşey yoktu cafeden oynadıgım ıcın girerken ve girmeden önca resset atarım...cafede tanıdık....
sabah girdigimde hem char gitmiş hemde mail yok char mail degiştiremiyorlar gs bilmedıklerı ıcın char hiç online olmuyor....bu arada charım hotmaile kayıtlı maili kırabilirim diyen arkadaşlara pacoz33@hotmail.com eklesınler lütfen
geçmiş olsun kardeş umarım emek hırsızlarından emeğini geri alabilirsin
geçmiş olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: pacoz33
beyler benım olyde 59lwl charım var akşam saat 10 kadar girdim hiç birşey yoktu cafeden oynadıgım ıcın girerken ve girmeden önca resset atarım...cafede tanıdık....
sabah girdigimde hem char gitmiş hemde mail yok char mail degiştiremiyorlar gs bilmedıklerı ıcın char hiç online olmuyor....bu arada charım hotmaile kayıtlı maili kırabilirim diyen arkadaşlara pacoz33@hotmail.com eklesınler lütfen
Kankam GameFirstNet Yapmıs Olabılır
evet duymuştum...onu ama neden bız madur durumda kalıyoruz ben o charı tyoplamak ıcın yaptıgım seylerı bılemessınız :S
itemlerimde sunlardı....
+8 dual shard....+8chitin set....dual eme.....ske belt....dual rol.....4 gb yakın para vardı.....
1)sen mailinin gizli sorusunu bilmiyomusun? 2)madem net cafeden giriyon pc de key loger varmı neden bakmıyosun? 3)diğelim ben o adresi ekledim ip den hack yemiycemi nerden bilebilirim? 4)ben kırsam bile o itemleri sana vericemi nasıl düşünüyosun?
kusura bakma ama böle bi carı cafede girerek kendin tehlikeye atmısın yada hacklemek için kek arıyosun
(suclama yapmıyorum sadece şüphelerimi sölüyorum yanlıs anlama)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme