Şimdi Ara

Beyler YAŞINIZ ve ne kadar PARA birikiminiz var?(EDİT 2017 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
6.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harçlığımı biriktirsem senede 7.200 tl biriktircem de dışarı çıkıp para harcamadan duramıyorum
  • 7.000Tl maas
    3000tl esya borcu
    2000tl araba borcu
    1500tl kira
    500tl elektrik su vb..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük yaklaşık 30 tl + 7.5 tl yemek 4 saat.

• 28 yasindayim 20bin borcum var hic birikimim yok cunku 450bin tl degerinde ev satin aldim 3 yil once

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 16
    Birikim:46.15 kuruş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para kazanmak amaçlı jigoluluk yapmayı düşünüyorum.

2 kere genelevden kovuldum hayır kesinlikle seks amaçlı değil.

sadece şakaydı.

birikim olarak haftalık 20 lira harçlığım var.başka birşeyde biriktirmiyorum biriktirip turşusunu mu kurcam harıcoorum zaten biriktirmek için düzgün bir hayatta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 20 Ocak 2016; 8:55:50 >
  • Kimsede cagirmamis @Angelica

• 17, şans eseri 35k biriktirdim şuan 15k var orası ayrı
  • 18 - 0

• 23 yaşındayım. 180.000 $ birikimim var. 1 tane havuzlu villa 1 tane Bodrum'da yazlık ve 1 tane de BMW var.
  • Aslında biraz alan stajı gibi benimki, işletme okuyorum, kuveyttürkte bankada kampüs programı kapsamında çalışıyorum. Sigorta da ödüyorlar.

• 19,5 - 50 liram mı ne var, o da aylardır dışarı çıkarım belki diye duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 20 Ocak 2016; 11:09:36 >
  • yaş 12 hiç param yok sevgilim yok taliplerimi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Kimsede cagirmamis @Angelica

turbolinea çağıralım bari en çok o biriktirmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

23 yaşındayım üniversitesi öğrencisiyim
    17000 birikimim var her ay ey az 500 atıyorum üstüne gezip tozmasam 1000 atarım herhalde 3. Yılım evden para istemişligim yok çok şükür

Üniversite bende çalışıp para biriktiriyordum. Hatta bide bursum vardı .Evden pek para almıyordum.

partime olarak mı çalışıyorsun??
  • yaş 25, 9 bin tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

19 yaşındayım 2.700 var

Üni okuyorum,çok para harcamayı sevmediğim için evden gelen paradan her ay bi çeyrek alıyorum (altın almak cidden çok zevkli ) yurt dışı yada dil eğitimi için harcamayı düşünüyorum.

Not : Hayatım boyunca inşallah hiç bir zaman ev yada araba için para biriktirmem ben yav. O nedir öyle ev alacam diye 65 yaşına kadar sefilce gezmek nedir?

her ay 700 tl ev kirası versen sende ev almayı düşünürdün kardeş .Çok şükür istediğim her yere para harcıyorum ama aileden miras kalması söz konusu değilse birikim yapmak şart .

Altın olayın güzelmiş ayrıca...

• Yas 16 suanda 40 tl var

• 19 yaşındayım 5 senedir her sene 5 k kadar biriktiriyorum ama mecburen harcıyorum.. yoksa şuanda r25 imi çekmiştim altıma
  • Kardeş ben sana sölim işletmeden iş bulmak vs çok sıkıntılı bende idari bilimler fakültesi bitirdim.

anladığım kadarıyla daha lisedesin ve neyi seçeyim diye düşünüyorsun. Sana tavsiyem.

Sağlık bölümü özellikle rotgen,anestezi uzmanı vs böyle bölümler var 3500 tl maaşları var...
    hairta kadasto bölümleri
    metal vs bölümleri oku

4 5 yıl üniversite okuyacağına gerekirse 2 yılda kpss çalış bu bölümlerden atan hem kolay hem çok para kazanırsın

ben 25 yaşındayım ama 16 buçuk yaşında üniye başladım 21 de biti.Çok sayıda işte çalıştım. Bankacılık olarak ziraat yada vakıf bank haric maaşlar çok düşük...
    5 yıllık bölüm işletmeden bankada iş bulurum vs diye düşünme bankalar akbank i,ş ,garanti ,yapı kredi ,1300 1500 tl arası maaş veriyor.

10 yılda çalışsan adam akılı bir zam alman münkün değil çok sayıda arkadaşım var bunlar tecrübelerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 20 Ocak 2016; 12:16:29 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.