Şimdi Ara

Beyler YAŞINIZ ve ne kadar PARA birikiminiz var?(EDİT 2017 ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
6.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    estağfurullah kardeş

farkındaysan oraya birde not düşmüşüm online oyunlarda vs neden böyle dendiği ile ilgili
  • Bi dugun yapsan kafadan 40 50 bin giderin var birikim yapmayip ne yapicaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 24 üç aşşa beş yukarı 60 bin birikimim var o da araba
  • şu para biriktirenlere özeniyorum helal olsun arkadaşlar.
    yettiremiyorz ki biriktirelim. sağıma soluma bakıyorum herkes de aynı.
    bu para biriktirenler başka bir gezegenden mi bilmiyorum başarılarının devamını diliyorum
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    ne iş yapıyorsun ?
  • Henüz birikime geçemedim. Borçlar vs. Nisan ayından sonra bitiyor ve biriktirmeye başlayacağım. Yaş 23 ve düzenli bir işim var aynı zamanda okuyorum.
  • 20 yaşındayım kendi birikimim yok ama Babamın emekli olduğunda aldığı primin yarısı banka hesabımda(diğer yarısı da kardesiminkinde)Ulaşabileceğim para civar 150-170 bin TL

• 19 yaşındayım 18bin borca imza attım elhamdülillah

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

yaş 25, 9 bin tl.

allah daha çok versin kardeşim
  • 21 yaşındayım, 16 bin lira öğrenim kredisi borcum, 9 bin lira sosyal sağlık sigortası borcum, 1000 lira kredi kartı borcum var
  • yazate48 kullanıcısına yanıt
    19 yaşıdayım steamda 22 liram var.
  • Mr. 3D Waffle kullanıcısına yanıt
    Babanız nereden emekli olacak emekli olduğunda çok yüksek prim alıyor.

Tahminimce askeriyeden emekli olacak onların primleri de çok yüksek diye biliyorum...
  • Teknikerler de iş sıkıntısı yaşamıyor ama inşaat mühendiliği vs okursan tabi daha iyi olur benim ünv'den ev arkadaşım şuan türkmenistanda 3000 dolar civarı para alıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazate48

quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

23 yaşındayım üniversitesi öğrencisiyim
    17000 birikimim var her ay ey az 500 atıyorum üstüne gezip tozmasam 1000 atarım herhalde 3. Yılım evden para istemişligim yok çok şükür

Üniversite bende çalışıp para biriktiriyordum. Hatta bide bursum vardı .Evden pek para almıyordum.

partime olarak mı çalışıyorsun??

hayır çalışmıyorum 2 burs ayarladım kendime bide kredi onlarla geçinip gidiyorum en büyük avantajım yurtta olmam zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

ne iş yapıyorsun ?

öğrenciyim

• yaş 27
    şuana kadar aldığım her maaşı biriktirdim, tamamını harcadığım hiç olmamıştır. geçen sen 28e araba aldım, sonrasında da her ay en az bin lira kenara koyacak şekilde biriktiriyorum. ekstra olarakta kumbaraya bozukluk atıyorum, onlardan 2 tane küçük altın aldım

ailemle yaşıyorum, bekarım ve aşırı keyfi harcamalarım yok (2-3 bin liraya telefon almak gibi)

not: şuan evleneyim desem bu yaşıma kadar biriktirdiklerim ile bir evliliği borçsuz yapamıyorum, işte bu dramdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 20 Ocak 2016; 14:31:15 >
  • Yaş 18 2000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikal -- 20 Ocak 2016; 15:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğukan Özkan

32 yaşındayım, birikimi bırak, borçlarım var

İşte bu yüzden Acun seni seçmeli artık.

• 22 yasindayim askerden geldim calisiyorum para kazaniyorum ama birikmiyor fatura internet borc harc bi bakiyosun aysonu 5 kurusun hesabini yapiyosun boyle gidersede biriktiremiyicem galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: yazate48

parasını yöneten hayatını yönetir laf doğru ona sözüm yok ama gelir belli gider belli büyük parası olan için doğru laf...

100 dolar 304 tl civarı para yapıyor tl nin eski değeri ne yazık ki kalmadı
    100K bankadan kredi çeksen 10 yılda 170K olarak geri ödüyorsun enflasyon çok sıkıntılı...

Haklısın orası öyle, paramızın değeri fazla yok ama bizim ülkemizin de gerçekten diğer ülkelere göre fazla fazla güzellikleri var :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.