Şimdi Ara

Beyler YAŞINIZ ve ne kadar PARA birikiminiz var?(EDİT 2017 ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
5
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muaz1984

Normalde boyle konulara yorum yazmazdim. Bu sefer ki istisna olsun. 32 yasindayim 8 yillik evliyim 2 cocugum var gecmisten kalan borclarimi bitirmeme ramak kaldi. Birikimim malesef yok evim ve arabamda yok.Cok sukur saglik sihhatim yerinde en buyuk zenginlik ve sermaye sagliktir gerisi teferruat.

25 Yaşında bırı olarak evlılıkle ılgılı tavsiyelerını dınlerım.istersen tabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazate48

K 000 temsil eder twiter bile artık bu şekilde kullanıyor evrensel bir nitelik kazandı.

Ömrümde hiç online oyun oynamadım ama K latin rakamında 000 Bini temsil eder

K oyuncuların uydurması ya da ne biliyim saçma sapan havadan gelen bir terim değil aslında bilimsel temeli olan latince bir terim olan "kilo" nun kısaltılmış halidir .

Kilogram = 1000 gram , kilometre = 1000 metre

Kilo terimi latincede 1000 "bin" anlamına geliyor kısacası ve bunuda kısaltmak isteyenler farkında olarak ya da olmayarak "k" olarak kullanıyorlar bu terimi .
    Kısacası ortada hatalı bir kullanım söz konusu değil .

1 000 000 M MİLYON oluyor işte....
    1000K BİN

Mühendislik okumaya çalışan bir insan evladı olarak ekleme yapmam gerekirse

k sadece oyun dunyasından ibaret değildir bizim camiada da geçmişten beri kullanılır.

Mesela 10kohm direnç denir. 10 bin denmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 20 Ocak 2016; 21:14:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 21 sayilirim 1450 e yakin borcum var ne birikimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

19 yaşındayım 18bin borca imza attım elhamdülillah

Kardeş nasıl başardın

• Yaşım könemsiz
    Para 83 tlborcten kurtardiklarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya? 22 , 19bin $ , ev , araba var.
  • 27 yaşındayım. kuru fasulye yemiştim. çok pis gaz birikti. şimdi tuvalete gitsem mi yoksa osurup rahatlasam mı karar veremiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. yatırım olarak yana doğru yatırdım şuan
  • 27 yaşındayım yaklaşık olarak 8 bin tl var kenarda. Normalde bu rakam 40 bin tl civarında olması gerekiyordu ama ailevi sebeplerden dolayı paranın büyük bölümü borçlara gitti. Bekar olduğum için para biriktirmek kolay oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

26 yaşımdayım 3200 lira aylık gelirim var. Mevcut birikimim altınlarla beraber 150000 TL civarı. Road to M5

3.90 yıl yani 46 ay 5 kuruş para harcamadan maaşını bir kenara koysan 150k anca ediyor. maşallah da nasıl biriktiriyorsunuz anlamıyorum hakkaten.
  • Yaş 17 35 tl var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

quote:

26 yaşımdayım 3200 lira aylık gelirim var. Mevcut birikimim altınlarla beraber 150000 TL civarı. Road to M5

3.90 yıl yani 46 ay 5 kuruş para harcamadan maaşını bir kenara koysan 150k anca ediyor. maşallah da nasıl biriktiriyorsunuz anlamıyorum hakkaten.

Hocam hemen hemen dediginiz gibi yapiyorum zaten. Aylik 3000 bankaya atiyorum. Kalan 200 hemen bitiyor, sonra da pederden harclik aliyorum bu yasta. Sagolsun adam her sabah sorar paran var mi oglum diye. Almasam bile zorla cebime koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Ocak 2016; 22:12:55 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam hemen hemen dediginiz gibi yapiyorum zaten. Aylik 3000 bankaya atiyorum. Kalan 200 hemen bitiyor, sonra da pederden harclik aliyorum bu yasta. Sagolsun adam her sabah sorar paran var mi oglum diye. Almasam bile zorla cebime koyar

maşallah allah arttırsın
    ailenin kıymetini bilmek lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

maşallah allah arttırsın
    ailenin kıymetini bilmek lazım.

Tesekkur ederim hocam.

Kesinlikle haklisiniz..

• Siyah Tesbih kullanıcısına yanıt
    Öğrenim kredisi

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

22 yaşındayım borcumda yok birikimimde yok.😒

aha ben
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bu zamanlar başlayan sağlık problemlerim som buldu. İnanın böyle yorucu böyle zor bir süreç olamaz ne para ne ev ne araba hepsi hikaye. Sağlık ve huzurun yanında. Evli ve çocuklu olup birikim yapmak mucize olurdu hocam allah gönlünüze göre versin.

• 18 yaşındayım 1.500 TL lik bisikletim + 450 TL lik G Shock saatim + 1.000 TL lik spor aletlerim var başkada bişeyim yok birde geçen gün bot aldım 250 TL ye onuda ekleyin sonuçta bi 4 5 yıl giyerim
  • yazate48 kullanıcısına yanıt
    düzenli biriktirdiğim ile sürekli kendime bişeyler aldığım için 0 ama kimsedende para almıyorum.
  • yaş 21 özel yapım kumbaramda yarım kilo bozukluğum var
  • adam düzenli gelirim yok diyoe 21k birikim yapmış düzenli geliri olsa sabancı ya ortak olur
    yaş 24 gelir 2200 tl 2004 clio var, babamın evinde kalıyorum. Bankada param yok, parayla fındık bahçesi aldım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.