Şimdi Ara

Beyler YAŞINIZ ve ne kadar PARA birikiminiz var?(EDİT 2017 ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
5
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 17, birikim; 2 gram altın + 250 TL kadar para
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Nasil gorgusuz bi konu bi insanlar sidik yaristiriyo

Farkındaysan forumda kimse kimseyi tanımıyor. Benim 10M olsa gelip burada yok ferarim var yok yatım var diye her gün reklam yapsam
    tamam bu görgüsüzlüktür. Neticede formun yaş ortalaması ve kazancı belli burada anonim olarak insanların fikir alış verişi yapmasında nasıl bir görgüsüzlük var anlamadım.

İkinci olarak yirmili yaşlardaki insanların tabi ki birikim yapması lazım. Bu konuda fikir almak hem benim için hemde küçük yaştaki arkadaşlara örnek teşkil edecektir.

Son olarak senin mantığına göre'de 5K Param var dil okuluna gitmeyi düşünüyorum demekte görgüsüzlüktür.Bu zihniyeti bırakın senden ilerideki insanları örnek al faydalı şeyleri gör geride olanlardan ise kendine ders çıkar...

• 29 yaşındayım 50tl param var o kadar
  • TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende özel üni 100_yüz burslu okudum dediğin gibi yemek fiyatları çok pahalı dışarıda 50 kuruş olan çikolata okulda 3 tl oluyor.Burslu öğrenciler okulda bunun
    sıkıntısını yaşıyor haliyle...

Ben genelde kuru meyve incirü,kayısı vs alırdım bazen açma simit alıp çantaya atardım atıştırmalıkları bu şekilde idare ederdim.
    Normal öğlen yemeği içinde okul çok tenha yerdeydi tek yemekhane vardı o yüzden yazın çalışıp para biriktirirdim. Doğru düzgün yemek yemek için...
  • 26 yaşındayım bende 55k falan biriktirdim aslında şuanki aklım olsaydı 155k olurdu ama işte bazi şeyler geç dank ediyor

''bu arada miras değil alın teri''
  • Yas 17 birikim 20bin tl.

Inanmayacaksiniz tabi, ben gene de belirttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşındayım 10 lira birikimim var onunlada sigara alıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazate48

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Nasil gorgusuz bi konu bi insanlar sidik yaristiriyo

Farkındaysan forumda kimse kimseyi tanımıyor. Benim 10M olsa gelip burada yok ferarim var yok yatım var diye her gün reklam yapsam
    tamam bu görgüsüzlüktür. Neticede formun yaş ortalaması ve kazancı belli burada anonim olarak insanların fikir alış verişi yapmasında nasıl bir görgüsüzlük var anlamadım.

İkinci olarak yirmili yaşlardaki insanların tabi ki birikim yapması lazım. Bu konuda fikir almak hem benim için hemde küçük yaştaki arkadaşlara örnek teşkil edecektir.

Son olarak senin mantığına göre'de 5K Param var dil okuluna gitmeyi düşünüyorum demekte görgüsüzlüktür.Bu zihniyeti bırakın senden ilerideki insanları örnek al faydalı şeyleri gör geride olanlardan ise kendine ders çıkar...

Bide soyle dusun hocam hic bi insan bence arkadas ortaminda bunu soyleyemez burasi forum diye garip kacmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -17.000 TL yaş 22.
  • burakko9 kullanıcısına yanıt
    işte bende onu söylüyorum. Burada insanların söylemesinde bir sıkıntı yok..

Ama arkadaş ortamında 30 bin borcu olan adama da şu kadar birikmişim var şunu alacağım bunu yapacağım dememek lazım neticede karşı taraf kötü hissedebilir.
    O zaman tamam görgüsüzlük olur...

Ama şöyle bir şey daha var güvendiğim iki dostum var benim ne kadar param olduğunu benden daha iyi bilir. Bende onların durumunu bilirim.
    Borç lazım olduğunda onlar beni ben onları ararım.Akrabalardan önce bir birimize sorarız.Olaması gerekende odur..
  • yazate48 kullanıcısına yanıt
    20 yaşındayım 10 günde 500 tl biriktirdim lys den sonra ukraynaya gitçem nasipse (geçen gün 600 tl düşürdüm paraya çok sahip çıkmak gerektiğini o zaman öğrendim)
  • Bugün 10000tl yaptım parayı sonunda 20 yaşındayım
  • 10 yaşındayım 25479416341454842449946494949494949499494965340000 tl biriktirdim

• 17
    0 lira
    günü gününe yaşıyorum ne kadar harçlık varsa bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

26 yaşındayım bende 55k falan biriktirdim aslında şuanki aklım olsaydı 155k olurdu ama işte bazi şeyler geç dank ediyor

''bu arada miras değil alın teri''

Hocam bize biraz öğüt verir misiniz?
  • Doğukan Özkan kullanıcısına yanıt
    Hayatını saçma sapan evlilik programlarına katılarak geçirirsen para kazanamazsın tabi o programlardan hayır gelmeyeceğini öğren artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 19, ay sonunda 700 lirayı denkleştiricem gibi duruyor, 65 lira limitim var, 4 gün evden çıkmam gerekiyor bütler yüzünden.50 lira otobüse gidicek.Birde buluşma planı var ama ekmeyi planlıyorum yoksa oraya da temiz bi 30-40 gider.Peder belki bi 50 lik ateşler bu hafta.
  • Birikimim yok.
    Kendi ekonomimle aldığım bir motosikletim, bir bisikletim, gayet güzel bir bilgisayarım, gayet güzel bir telefonum var.

Parayı yastık altında tutmak yerine değerlendirme taraftarıyım.
    Gerçi 5 sene önce dolar yapıp bu günlere kadar saklayanlar şimdi kral oldu ama olsun.

Para her türlü değerlendirilmeli abi.
  • 19 yaşındayım birikimim yok tüm parayı yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: beycemm

33 yaşındayım, bir ev alabildim (300 K )
    Evliyim ve 1 oğlum var.
    En önemlisi herkesin Sağlığı yerinde
    Sağlık paradan daha önemli

borcunuz bitti mi evin borcu arabanız filan var mı..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.