Şimdi Ara

Beyler YAŞINIZ ve ne kadar PARA birikiminiz var?(EDİT 2017 ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 33 olacağım. 2 sene önce cebimde 60 lira parayla gurbetten memlekete boynu bükük döndüm, masraflarım gelirimden fazlaydı. Çok harcıyordum.

Geldikten sonra asgari ücretle işe girdim, daha maaş almadan kredi kartıyla 93 şahin aldım. Borç biterken kardeşim kaza yaptı araba hurdaya çıktı 😀
    Allahtan kardeşimde bir şey yok. Haftasında megane 1 aldım. İşten çıkmama bir ay kala Kırtasiye aldım devren, 25K kredi çektim.

Şimdi toplamda 23000 borcum var. Araba 19000 ediyor, dükkan 80k eder çünkü ilçede maden çıktı fabrikalar kurulmaya başlandı herşey değerlendi.

Cebimde 600 lira param var çünkü kazandığım her parayı borca yaptırıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

19 yaşındayım birikimim yok tüm parayı yedim

o zaman patlat bir marlboro kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Hocam ticarete kafam basıyor, bende böyle ufak şeyler yapmak istiyorum şu ana kadar bir iki telefon falan sattım ufak bütçe ile neye girebilirim sizce ?
    Mesela yurtdışından aliexpress vb sitelerden veya önerdiğiniz bir yerden uygun fiyatlarla alıp sonra kar edehileceğim bu sıralar revaçta bir şey var mı ?

Ticaret olarak duzenli dusunuyorsaniz fis fatura kesmeniz gerek. Yoksa vergi dairesinden kapiniza dayanirlar. 3 kurus kazaniyim derken bi suru zarara girersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam düzenli değil, ufak şeyler düşünüyorum.

• yazate48 kullanıcısına yanıt
    Param yok diyor bence rothmans falan patlatır

• 18 yaşındayım baktım cebimde üç kuruş para var. İş güç desen kesat gidiyordu.Cebimdeki son parayla marlboro aldım.
    O sigaranın verdiği keyfi daha bulamadım. Zaten sigarayıda bıraktım o gün

Arada bir arkadaş ortamında nargile içiyorum en fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 21 Ocak 2016; 19:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazate48

18 yaşındayım baktım cebimde üç kuruş para var. İş güç desen kesat gidiyordu.Cebimdeki son parayla marlboro aldım.
    O sigaranın verdiği keyfi daha bulamadım. Zaten sigarayıda bıraktım o gün

Arda bir arkadaş ortamında nargile içiyorum en fazla...

Bende de aynı cigara yok nargile var

• yaş 16

0 TL birikim

60 TL alacak

• Biraz özel bir soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

para birikimi degilde cok tecrube birikimim var

Ne gibi birikimler usta mesela burda bize katacagin seyler olabilirmi ben böyle seylere cok onem veren bir insanim.

• 18 yaşındayım yaklasık bir 10k param var suan. İnternet sitelerim üzerinden kazanıyorum.
  • yaş 14 1 liram var gidip dondurma alcam
  • yaşım 33, param olmadığı gibi borcumda var
  • Yaşım 19 2500 tl kredi kartı borcu 2 ay birikmiş öğrenci evi kiram 1000 tl borç arkadaşlara 200 tl kadar borç cebimde 8 tl+19 dal uzun çestır umrumdamı değil

• yas 29, 10 senedir kendi isimin basindayim. mal mülk olarak degerinde para,ev,araba,daireler ve arsalar + bankada para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 21 Ocak 2016; 22:18:14 >
  • 25 yaşındayım 20k var(araba) 30a kadar bekar kalıp 50k yapmam lazım.

• bir zamanlar alfa romeo marka aracım ve param vardı şimdi ise borcum var düzenli gelirim var ama geldigi gibi gidiyor borçlar yüzünden

mesela giyime çok önem verirdim ....

şimdi yırtık montla işe gidiyorum sabahları ... montun iç kısmından parça koparıp dışına yama yaptım iki üç yerine :)

mont alacak para varda bu aralar biraz idareliyim

banka 20 milyara kadar kredi veriyor ama çekmedim

kredi borçları arttırıyor çekersem

ama mutluyum.... hiç dert tasa etmiyorum desem yalan olur biraz muhasebe yapıyorum mecbur elime para geçince

borcu iyi yönetiyorum yani borçlu yaşamayı öğrendim birgün bitecek

HAYATIMDAN SON DERECE MEMNUNUM HAYALLERİMİ HİÇ ERTELEMEDİM HER İSTEDİĞİM HEMEN HEMEN OLDU ...ŞİMDİLİK BİRAZ İŞLER YOLUNDA DEGİL ....

ASLA NEDEN BEN DEMEYİN :)

• yaş 28 bu arada

• Param yok, sadece 3+1 220 m2 ev alabildim bir de araba. Yaklaşık 120 bin tl gayri nakdi sermayem var, ama geçinemiyorum, param yetmiyor ortalama 6 bin tl gelir, gider eksiye düşüyor hep. Bu gidişle de para briktiremeyecem

• 17yaşındayım 110lira biriktirdim telefonumun paketini yenileme zamanı geldi 18lira vercem şimdiden koyuya açıkcası üzülüyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.