Şimdi Ara

Beyler YAŞINIZ ve ne kadar PARA birikiminiz var?(EDİT 2017 ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yas 29,5.birikim:10tane 20gr+bilezik,1tane besibirlik 10bin tl nakit. Yaza düğün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size orta yaş yardımı olsun

31 yaşındayım

350000 tl ev aldın

70000 tl araba

Gerisi ufak tefek şeyler

Tabiki eşimle birlikte yaptık

Ankarada Stüdyo tipi evim: 85 bin tl
    Bu evden Kira gelirim: 600 tl
    Clio aracım şu an satsam sanırım: 37 bin tl
    Kamuda çalışıyorum Maaşım: 4 bin tl
    Nakit birikmiş param: 17 bin tl
    Borcum da: 0
    Bekarım
    Allaha şükür herşey yolunda şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizkozalak -- 21 Ocak 2016; 9:49:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

21 yaşındayım, 16 bin lira öğrenim kredisi borcum, 9 bin lira sosyal sağlık sigortası borcum, 1000 lira kredi kartı borcum var

Yeni Türkiye'ye hoşgeldin

• 26 yaşındayım babamın verdigi evim ve arabam var sadece. Çalışıyorum aslında birikim yapabilirim ama babam saolsun ne istesem alıyor

• yazate48 kullanıcısına yanıt
    Ben iyi bir ev araba alanların miras yoluyla aldıgını düşünüyorum veya evdeki herkesin iyi bir işte çalısması gerek başka yolu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Normalde boyle konulara yorum yazmazdim. Bu sefer ki istisna olsun. 32 yasindayim 8 yillik evliyim 2 cocugum var gecmisten kalan borclarimi bitirmeme ramak kaldi. Birikimim malesef yok evim ve arabamda yok.Cok sukur saglik sihhatim yerinde en buyuk zenginlik ve sermaye sagliktir gerisi teferruat.

25 Yaşında bırı olarak evlılıkle ılgılı tavsiyelerını dınlerım.istersen tabı.

Musait bir zamanda editlerim kardesim ozelden yada buradan evlilik ile alakali soru sorabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

quote:

Normalde boyle konulara yorum yazmazdim. Bu sefer ki istisna olsun. 32 yasindayim 8 yillik evliyim 2 cocugum var gecmisten kalan borclarimi bitirmeme ramak kaldi. Birikimim malesef yok evim ve arabamda yok.Cok sukur saglik sihhatim yerinde en buyuk zenginlik ve sermaye sagliktir gerisi teferruat.

25 Yaşında bırı olarak evlılıkle ılgılı tavsiyelerını dınlerım.istersen tabı.

Musait bir zamanda editlerim kardesim ozelden yada buradan evlilik ile alakali soru sorabilirsiniz.

eyvallah abım.

• Nasil gorgusuz bi konu bi insanlar sidik yaristiriyo

• 2900tl lik laptop+bilgisayar çevre birimleri , 2500 tl lik masaüstü pc parçaları. Masaüstünün yarısını vermem kaydıyla hiçbirinden babamdan yardım almadım.

• sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    Hocam 36 yaşına kadar evlenmeyi siz mi istemediniz yoksa kısmet mi olmadı?

• 33 yaşındayım, bir ev alabildim (300 K )
    Evliyim ve 1 oğlum var.
    En önemlisi herkesin Sağlığı yerinde
    Sağlık paradan daha önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birikimimde borcumda yok, 5 bin tl devlete olan kredi borcumu ödedim 2 bin tl kredi kartı borcumu ödedim. Şuan nötr gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehBatmon

Hocam 36 yaşına kadar evlenmeyi siz mi istemediniz yoksa kısmet mi olmadı?

Hocam cok evlilik meraklisi dglm karsima o sekilde dusunecegim biri de cikmadi. İkisi de diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Geçen yıl bu zamanlar başlayan sağlık problemlerim som buldu. İnanın böyle yorucu böyle zor bir süreç olamaz ne para ne ev ne araba hepsi hikaye. Sağlık ve huzurun yanında. Evli ve çocuklu olup birikim yapmak mucize olurdu hocam allah gönlünüze göre versin.

Amin kardesim hersey gonlunuzce olsun.Gecmis olsun bu arada.

• 32- 1.000.000 tl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 21 Ocak 2016; 12:22:41 >
  • 21,500

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

adam düzenli gelirim yok diyoe 21k birikim yapmış düzenli geliri olsa sabancı ya ortak olur
    yaş 24 gelir 2200 tl 2004 clio var, babamın evinde kalıyorum. Bankada param yok, parayla fındık bahçesi aldım

Ben inşaat işleriyle uğraşıyorum. Aldığımızın ihaleden belli oranda hisse alıyorum. mesela maaş olarak bakarsan...

eylül ayında 8K
    aralık ayında 4K
    kasım 1K

Vs diye gider toplamda 60K yakın param olması lazım fakat babadan 1 lira yardım görmemişimdir. Onun durumu bana göre çok iyi villada yaşıyor en basitinden ev vs kira masrafım aylık 1100 tl yi geçiyor.böyle masraflarım olmasa birazda kredi çekip bmw bile alırdım..
    Üniversitede bile okurken çeşitli işlerde çalışırdım. Devleten 300 tl burs alırdım yazında 4 ay çalışıp 8 bin tl kazanırdın.

Okul açıldığında aylığım bile 1400 tl ye gelirdi. Evden para istemezdim. Ama yok evden destek alıp o paraları biriktirsem. Şimdiye 80K geçerdim...

Zaten aileden destek alıp yada ev kirası ve fatura derdi olamayan insanlar ev araba vs genç yaşta alabiliyorlar yoksa bankayla falan bu işler zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 21 Ocak 2016; 12:42:24 >

• SimplyBlue kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok haklısın karşıdaki insan mütevazi değilse resmen servet harcarsın...

Öle insanlar tanıyorum kızın babası askeri ücretle çalışıyor kız burjuva kafelerinden çıkmıyor. En basitinden soda söylese 5 lira olan kafeler sevgilisi olsun olmasın
    bazı kızlarda böyle mekan takıntısı var...
  • Yaş 19 400 aylik aileden alıyorum ozel unide %50 burslu okuyorum. Ne yaparsanız yapin zengin değilseniz ozel uniye gitmeyin
    Bir tabak yemek 13 14 tl yeter ya acliktan oluyorm eve gelene kadar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.