Şimdi Ara

Beyler yeni pc aldım sorum olucaktı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni bilgisayar aldım sapphire 7850 ekran kartı 2gb 256mb, oyun oynarken fan sesi ve titreme geliyor, bu normal midir sormak istedim. sorun ne olabilir sorunsa bu ? teşekürler.

• Parçaların hepsini paylaşırsan daha verimli cevap alabilirsin. !
  • THERMALTAKE V3 600W MIDT ATX SİYAH KASA

CORSAIR 8GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

ASUS
    21.5" VS228H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

2 tb samsung hardisck

SAPPHIRE
    HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: larador

beyler yeni bilgisayar aldım sapphire 7850 ekran kartı 2gb 256mb, oyun oynarken fan sesi ve titreme geliyor, bu normal midir sormak istedim. sorun ne olabilir sorunsa bu ? teşekürler.

oyun oynarken ekran kartı fanındanmı ses geliyo, eger öleyse direk garantiye ver bendede aynı ekran kartı var, siyah ekran sorunu vardı, garantiye verdim yeni kart yolladılar. saphire ekran kartlarında genelde sorunlu cıkıyo.
  • topladınmı yoksa hazır mı aldın?
    topladıysan ekran kartını çıkar, ve fanını gözden geçir. büyük ihtimalle çözersin sorunu(soğutucu vidaları gevşek veya ekran kartı tam oturmamış olabilir.)
    hazırsa servis yolu
  • Servise gönderin ekran kartında sıkıntı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sesi nasıl tarif edebilirimki :D sessiz ama cok sesli bi ses normal degil diyorsunuz dimi
  • beyler baktım işlemciden geliyor ses, sesli degil ama sessiz ses cıkartıyor fan :D normal midir ? işlemci amd fx 6300 siz-core
  • işlemciden ses gelmez de fanından geliyodur amdnin fanları nasıl bilmiyorum ama onu değişritebilirsin çok rahatsız olursan speedfan programı vardı onla düşürebiliyorsun hızını. İşlemci sıcaklığını gözönüne alarak bi devir belirle biostan ona ayarla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.