Şimdi Ara

Beyond: Two Souls PS4'e mi Geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere geçtiğimiz neslin en iyilerinden biri olan The Last of Us, PS4 için duyurulmuştu. Peki, aynı kaderi Beyond: Two Souls da paylaşabilir mi? Dragonbane nickli bir NeoGAF kullanıcısının yakaladığı bir screenshot'a göre durum tam olarak da böyle.

Aşağıda görebileceğiniz bu screenshot'ı, Beyond: Two Souls'un programcılarından biri Portfolsunda paylaştı. Kısa bir süre içinde screenshot'ı geri kaldıran programcı için ne yazık ki iş işten geçmiş. Çünkü gözü açık "Dragonbane" çoktan screenshot'ı kaydetmiş.

Beyond: Two Souls PS4'e mi Geliyor?

"Peki, bu Screenshot ne anlama geliyor?" dediğinizi duyar gibiyim. Bu, temel olarak oyunun Dualshock 4 kontrolcüsü için giriş kodları.

Beyond: Two Souls'un yapım ekibinin E3'de gösterilen The Dark Sorcerer teknoloji demosunun yapımda yer aldığını yani Quantic Dream'in PS4 hakkında tecrübeli olduğunu göz önünde bulundurursak, böyle bir port'un çok da zor olmayacağını söyleyebiliriz.

Tabiki böyle bir portlama sadece eğitim için veya iptal edilmiş bir proje için de yapılmış olabilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Two_Souls_PS4e_mi_Geliyor-54259.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Nisan 2014; 17:58:33 >

• Heavy Rain'de gelsin oldu olacak. Konsola yeni oyun çıkacağına hep eski oyunları çıkartacaklar ise işimiz var. Evet, konsolda oyun YOK !!
  • PS4 sahiplerinin çoğu ya PS3 sahibi olmayan insanlar veya Xbox 360tan sonra Xbox Oneı beğenmeyip, PS4e geçen insanlar.

Last of Us olsun, Beyond Two Souls olsun bir çok oyunu oynayamadılar kısacası.

Ben şahsen bu 2 oyunuda 4 gözle bekliyorum çünkğ oynamadım.
  • Aslında gelmesede olur ama oynamayıpta oynamak isteyenler için güzel haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En beğenilen oyunları remastered olarak çıkarmayacaklar da ne yapacaklar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

En beğenilen oyunları remastered olarak çıkarmayacaklar da ne yapacaklar?

Yeni exc. oyun yapsalar fena olmaz hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

quote:

Infamous SS var işte hocam şimdilik. E3'de duyurulacak bence yeni oyun.

• quote:

quote:

quote:

Tüm beklentiler E3'e kaldı açıkcası. Diğer rakip konsolda da oyun yok pek ne anladım bu işten. Sony'nin exc.'lerini tek geçerim ama. E3'de hit oyunları dizerse Sony çok iyi yapar. Birkaç oyun etrafında dönüp durur olduk. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tüm beklentiler E3'e kaldı açıkcası. Diğer rakip konsolda da oyun yok pek ne anladım bu işten. Sony'nin exc.'lerini tek geçerim ama. E3'de hit oyunları dizerse Sony çok iyi yapar. Birkaç oyun etrafında dönüp durur olduk. :)

E3'den önce oyalama politikası bence hocam merak etmeyin

• Ps3'te oynamamistim. Gelebilir.

• Ps3 de oynamamıştım eninde sonunda mutlaka geliyor diyordum güzel haber.
  • bu oyunla ilgili haber var mı çıkacak mı ps4 e yani hiç yeni oyun yok ps4 içi bu aralar
  • Keşke gelse benim gibi ps3 döneminden ıskalayan oyuncular vardır mutlaka, eminim.

• Psnprofiles.com'da trophyleri de listeli durumdaydı oyunun. Gelecek sanırım Ps4'e de.
  • Ps3 te oynayamayip ps4 oynamayi arzuladigim tek oyun

• Çıksın, ucuzlayınca tekrar oynarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Heavy Rain'de gelsin oldu olacak. Konsola yeni oyun çıkacağına hep eski oyunları çıkartacaklar ise işimiz var. Evet, konsolda oyun YOK !!

Bunu diyozda kimse kabul etmiyor. Oyun yok bu nesilde. Tarihinin en vasat çıkışını yaptı bence playstation.

• Bu remastered ve remake oyunlar ne kadar sıkmış olsa da oynamayanlar için yararlı olur
    Beni sıkan sürekli bu haberleri okuyoruz ama yeni nesil için hala 2-3 oyun dışında bir ilerleme kaydedemediler.
    5-10 arası aaa oyunu olsa bu konsolun kimse remastered haberlerine kızmaz bu kadar.
    2,5 yıl oldu next gen dediğimiz kara kutu current gen oldu hala gördüğümüz birşey yok.
    Arkadaş sen zaten ps now diye bir özellik çıkardın sürekli remestared yapacağına bu sistemi geliştir herkes oynayamadığı oyunları oynasın

• heavy rain buna bin basar.leş bir oyun. yine de quantic dreams candır.
  • Güzel oyundu tavsiye olunur umarım cıkar 4ps e

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.