Şimdi Ara

Beyond: Two Souls PS4'e mi Geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ne abi , yeni oyun yok eski oyunları kakalayıp duruyorlar, ne saçmalıktır bu.

the order 1886 ve bloodborne den başka adam gibi oyun görmedim iki sene olacak neredeyse

bu adamlar yine film gibi oyun yapıyoruz diye E3 de yine izle tuşa bas, izle tuşa bas ile oynadığımız/seyrettiğimiz beyond tarzı bir oyun tanıtırlarsa seyret..
  • Eski nesilde oynayamadigimiz muhteşem oyunları remastered olarak yeni nesilde oynuyoruz. Bunda rahatsız edici olan nedir anlamıyorum. Her ay yeni bir oyun çıkmasını mı bekliyoruz arkadaslar? Remastered oyunlar olmasaydı onların yerine daha fazla yeni nesil oyun mu çıkacaktı saniyoruz? Her yapımcı UbiSoft degil ki yılda 5-6 oyun çıkarsın. Henüz oynamamış olanlar Heavy Rain veya Beyond: Two Souls gibi bir oyunu ps4 te tabiki görmek oynamak isterler. Gönül ister ki aynı yapımcılar yeni projelerle gelsin ama bizim beklentimiz de malesef oldukca yuksek. 5 yıl sonra çıkaracağı oyunu simdi piyasaya sürecekse 5 yıl sonra ne çıkaracak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle gelmeli. Oyun çıktığından beri spoiler yememek adına hiç bir video izlemedim, çıktığı sırada PS3'ü satmıştım. Yeni nesilde oynamak daha güzel olacaktır eminim.
  • cidden sıktı artık şu remastered muhabbetleri. quantic yeni oyun çıkarsa keşke şunlarla uğraşacağına.
  • Ben PS3'te oynama fırsatı bulamamıştım.Çok bekledim forumda , ancak konuya pek girmeyince öyle kaldı oyunu almadım.Olumsuz yorumlara kanıp oynamadım... Geçenlerde bir bölümüne bakayım dedim ve ne göreyim bildiğin , '' Heavy Rain '' in farklı modu !

O an kafama dank etti , şuan PS3 arayışındayım Umarım çıkar oyun !
  • Bu Remastered muhabbetinden bende rahatsızım ama remasteredlar çıkmazsa yeni oyun çıkacak gibi bir idda da yok yani. En azından insanlar oyunsuz kalmaz bu tür oyunlar çıkacağı zaman ki zaten her oyunu çıkartmıyorlar ki remastered olarak ? Remastered var remastered var arkadaşlar, sleeping dogs un ps4' e çıkanıyla ps3 te ki arasında bir fark yok ama emin olun bu oyunun yapımcısı David Cage en az naughty dog kadar özenecektir oyuna. Zaten yaz mevsimine girdik artık oyun vs çıkmayacaktır eylüle kadar,en son oyun olarak the witcher çıkacak ondan sonra baya bir bekleyeceğiz açıkcası.O yüzden anın tadını çıkartın derim ben, e3'e kadar beklemeye devam.
  • Arkadaşlar araştırdım fakat kesin bir bilgi bulamadım oyunun PS4 sürümü şuan var mı? Yoksa çıkmasını bekliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

Arkadaşlar araştırdım fakat kesin bir bilgi bulamadım oyunun PS4 sürümü şuan var mı? Yoksa çıkmasını bekliyor musunuz?

Şuanda yok, resmi duyuru bekleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Arkadaşlar araştırdım fakat kesin bir bilgi bulamadım oyunun PS4 sürümü şuan var mı? Yoksa çıkmasını bekliyor musunuz?

Halen umut var mı çıkabilir mi hocam? Çok geç kalındı çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yoo geç değil, illa çıkacaktır bu oyun PS4 e fakat ne zaman olur orası muamma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yoo geç değil, illa çıkacaktır bu oyun PS4 e fakat ne zaman olur orası muamma.

Teşekkürler

• Psn uzerinden 30 tl olacaksa olur yapsinlar. Yok eski oyunu 150 tlden satacaklarsa uzak dursunlar. Ps3 te oynamistim zaten. Oynamayanlar icin soyle diyim: baslarda biraz sikan ortalarda allah allah ne oluyo dedirten ve finaliyle sizi bastan cikaran bir oyun.(baya övdüm 150 tl eder mi acaba)

• saçmalık.
  • Bu E3 Heavy Rain'le beraber duyurusunu bekliyorum.Beklediğim tek remaster oyunlar.Bundan sonra biter zaten....Uncharted zaten paket olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 18 Mayıs 2015; 17:38:39 >
  • 40$ dan gelir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.