Şimdi Ara

Bezdiren Başlık: Modem Tavsiye :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan da anlaşılacağı gibi bende modem tavsiyelerinizi bekliyorum, günün büyük bir kısmını bilgisayar başında online oyun oynayarak geçiren biriyim bundan dolayıda ping, hattan düşme vb problemleri mininmum derecede yaşatacak sağlam bir modem arayışı içindeyim.

Pek fazla marka derdim yok, fiyatı 200ü geçmesin yeter, ayrıca wifi gücücnün de öyle ahım şahım bir şey olması gerekmiyor evim zaten 1+1, dediğim gibi hat değerlerini maksimum düzeyde kaldıracak kaliteli bir modem arıyorum.

Birde merak ettiğim bir ürün var, amazon da best seller #1 TP-Link Türkçe bir inceleme bulamadım. Sizce bu ürün fiyat performans açısından nasıl?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• liberamente kullanıcısına yanıt
    Merhabalar eğer düşünürseniz elimde işinizi fazlasıyla görecek zyxel p660hw t1 v3 model modem var. Dükkanımda ilanını görebilirsiniz.
  • Ürüne baktım gerçekten hoş, ben zaten daha önce de zyxel kullanmıştım çok memnun kalmıştım. Ancak bu ürünün kablosuz veri hızı düşük. Aslında pek bilgim olduğundan değil ama yüksek veri hızı çoklu bağlantılar için daha iyi olmaz mı?

İlginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberamente -- 5 Eylül 2014; 14:37:27 >
  • liberamente kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim, aynı anda 3 bilgisayar aktif kullanılırken bile sorun olmuyordu bende. Sadece ev 3 katlı olduğu için zorlanıyordu sinyal dağıtımında. Onun dışında yolda bırakmaz, bahsettiğiniz işler için yeterlidir. ( Ürünüm satılsın diye demiyorum yanlış anlamayın) Cevapla butonunu kullanırsanız takip etmem daha kolay olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.