Şimdi Ara

Bezmi Alem Tip Fakultesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giden ya da bilgisi olan var mi belli bi ort. altina dusunce burs kesiliyor mu egitimi nasil fizik kosullar nasil vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2)Bezmialem
    Gerçekten güzel bir tıp fakültesi, yeri çapanın karşısında.. çok büyük değil ama bahçesi falan güzel ferahlatıcı
    hastanesi sgk ile anlaşmalı ve ucuz, dekan yardımcısının dediğine göre günde binlerce hasta gelmekte ve öğrenciler pratikte hiçbir sıkıntı yaşamamakta
    öğrenciler ile konuştum genelde hepsi memnun, açıkçası 3.000 olursam buraya giderim diyordum ama daha iyi seçeneklere gelicez
    dekan yardımcısı ile konuştum, sürekli diğer özel tıplara bok atıp durdu ve kendilerini övdü, keşke sadece kendilerini övseydi bu konuşma biraz beni soğuttu okuldan
    tam burslu giriş puanı: 3.649
    tam burslu 18, yarı burslu 18,yüzde 25 burslu 18, burssuz 46 kişi alıyor..
    burssuzlardan giren sonuncu sıralamadaki arkadaş 19.000den girmiş
    okulun hazırlığı mevcut , eğitim dili ise yüzde 30 ingilizce
    ilk 1.000deki öğrencilere ayda 750 tl burs desteği veriyor
    avantajlar: hastanesi özel okullara göre daha kalabalık, eğitim kalitesinden öğrencileri memnun
    dezavantajlar: gördüğünüz üzere burssuz sayısı fazla benim için bu çok önemliydi
    BURS KESİLMESİ : bana tanıtan iki kız burssuz öğrenciydi ve ortalamaları 75 ve 85ti, burslularda 90ın altında yokmuş onların sınıfında, geçme notu ise 60... Merak etmeyin kalmazsınız
    YURT yok

Alıntıdır.

• BuI kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.