< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greyfurttanrısı07 -- 12 Ağustos 2021; 17:34:58 > |
ODTÜ IKTİSAT vs ITÜ EKONOMİ
-
-
Merhabalar hocam,
İktisat bölüm grubumuz mevcut. Buradan ilgili tercih grubuna girerek bölüm öğrencilerine sorularınızı sorabilirsiniz:
-
ailenin baskıcı olup olmaması aile evinde kalmayı etkilememeli. konfor alanının dışına çıkmak istemiyorsan kal ki tavsiye etmiyorum.
-
Teşekkürler hocam katıldım -
odtü iktisat baya hard'tır hocam. piyasa düşünen bir insan için eğitiminin gereksiz zor olduğu hep söylenir. itü ekonomi piyasa düşünen biri için hem şehir bazında hem eğitimin seviyesi anlamında daha iyi olabilir. zor bir seçim ama odtü ekonomi çok kasıntı kesinlikle bunu bil.
daha eski olması nedeniyle piyasada odtü daha çok bilinir, odtü iibf bölümlerinde daha köklü ve daha iyidir. eğitim kalitesi her türlü odtü'de daha iyi.
itü istanbul'da olması ve eğitiminin daha kolay olması nedeniyle kendine bir şeyler katmak için daha fazla vakit ayırabilmene imkan sağlar.
puanım heba olacak kafasında değilsen ve özel sektör düşünüyorsan itü eko daha iyi olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 12 Ağustos 2021; 22:10:17 > -
Her turlu odtu iktisat da. KAMPUS YOK ne demek trdeki belkide en iyi 3 kampusten birisi itu ayazagadır bana kalırsa.
Itude yurtlar 1k odtude 450fln yakin seviyeleri. Masraf olarak inanilmaz fark olmaz bence -
odtü akademiye , itü özel sektöre adam yetiştiriyor diye duymuştum zaten doğru sanirim -
ikisi de çok iyi
-
Itü ekonomi bölümü maçka yerleşkesinde hocam -
Hocam ikiside birbirinden değerli okullar ama illaki birinin ağır basması lazım değil mi sizcede -
quote:
Orijinalden alıntı: greyfurttanrısı07
Hocam ikiside birbirinden değerli okullar ama illaki birinin ağır basması lazım değil mi sizcedepuanlarını bilmiyorum ama itü ekonomi derim ben
-
kampüs nasıl yok İTÜde -
Ekonomi maçka yerleşkesinde hocam -
Şuan ayazağada hocam -
hocam maçka yerleşkesinin bitimi hakkinda bilginiz var mı 2021 de bitecek demiş 2018 tarihli bir haber -
Bi bilgim yok fakat birkaç yıl daha sürer büyük ihtimalle. -
2 sini de oku yan dal olarak -
ODTÜ İktisat kesinlikle -
daha mackanin açılmasına coook var
-
Hocam belli bir tarih biliyor musunuz acaba çok mutlu olurum
Benzer içerikler
- eyüp b ekşi
- eşit ağırlık 150 bin için kaç net
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- obp kırılması çok etkiler mi
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X