Şimdi Ara

Bf 1 açar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim fotodakiler işte. Bu yaza doğru ekran kartını GTX 1050 ti yapıp RAM'i 12'ye çekeceğim.

-Bunları yaptıktan sonra darboğaz yapar mı?
    -Battlefield 1'de high ayarlarda conquest'te -Tank, uçak kullanıp 50 FPS ve üstü oynar mıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 nin altina inecegi yerler olacaktir muhtemelen. Ne kadar sik olur emin degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami 12 yapmak yerine 8 yapıp 1050ti alırsaniz rahat oynarsınız ama darboğaz yapar mı emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmışken 12 yapayım diyorum.Bir de uçak tank falan kullanmayı seviyorum o yüzden onları kullanırken fps düşüşü falan olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrasimsek -- 22 Mart 2017; 18:48:14 >
  • bugrasimsek B kullanıcısına yanıt
    12 diyecektiniz herhal. Ciddi fps farkları oluşmaz normalde nasıl oynuyorsanız öyle oynarsınız. Uçakta fps artışı olur hatta

Düzenleme: 12ye cidden gerek yok. 8 şu an için o sisteme ve o bütçeye idealdir ileride takviye yaparsınız. Ekran kartına ağırlık verip rx 460 veya 1050ti alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 22 Mart 2017; 18:52:1 >
  • Hayır yani şimdi olmasa bile gelecekte lazım olur diye 12 düşünüyordum

• Ekran kartından ziyade işlemci yüzüne iner. Hatta çoğu zaman 64 luk mpalerde 35-40 kare arası olur o cpu boğazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • I3 3220 ile BF1 mi?

I5 2400 bile zar zor oynatıyor BF1'i, güncel işlemci tarafında ise G4560 ile anca sabit 60 FPS alınıyor o da üst seviye GPU ile.

I3 3220 ve giriş seviyesi bi kartla BF1 çok zor.
  • Açar ama kaç fps verir bilemem.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Haa şu i7 4500u+gt740m nin açtığı oyundan bahsediyorsunuz(single player)

Multiplayer için birşey söyleyemem denemedim

• İkinci elden bi 3470 falan alıp gtx1050 ti takın derim ben.
  • İşlemci düşük. 1050 Ti ona fazla gelir. 50-60fsp sabit almak zor. Anca low ayarlarda olabilir diye düşünüyorum. O da 64 kişilik haritalarda olur mu bilmem. Onun dışında işlemci her türlü düşük kalacak. İster Ultra ister Low farketmiyor.

• Sizin işlemciyi google yazıp bf1 videolarına bakın.

• İşlemci ve ekran kartı tavsiyeleriniz var mıdır? Bütçe 1000 tl. 2. El olabilir işlemci
    Bütçeyi zorlayabilirim

Anakart ve psu nedir? Tam olarak ayrıntılı yazın mark-model şeklinde.

• https://www.youtube.com/watch?v=B3j_UCeqV9Q&ebc=ANyPxKr3nCZomofLSBeA48SsOKQ9dLmlWWMdwXeCB_t0_R4kSOqbQstEONVOXOb0qd6LW_C0PTu9Ij8MYGLAaTHHW7-iIEd0Bg

Bunun gibi videolar var onlar nasıl açıyorlar?

Adam minimum fps 34'ü gördü. Sizdeki Ram 4Gb. Monitör 1080p mi onu da bilmiyoruz. 1080p ve Ultra grafiklerde 40-50fps arası oynarsınız zaten bazı ayarları kısarak. msaa gibi benzer ayarları. Görüş açısı vs. Siz bence öncelik ile Ram belleği yükseltmeye bakın. 4Gb ram bellek çok çok az. Bf1 1080p ve Ultra grafiklerde 8Gb civarı ram tüketiyor zaten. Sizin ram ise 4Gb. En dip nokta olarak 8Gb yapın ram belleği ve ya yazdığınız gibi 12Gb yapın. Eldeki monitör 1080p ve hdmi bağlantılı bir monitör ise, Gtx 1050 Ti alın. Daha düşük çözünürlüklerde performans daha aşağıda olabilir. Ve ya eşit olabilir. Tabi psu da önemli bir nokta. Psu nedir tam olarak? Yeterli mi kaliteli mi nedir?

• Psu yu bilmiyorum ama monitör Asus VS208NR
    Ram olarak ta 12 düşünüyorum.

Psuya bakıp söyleyin bir nedir ne değildir. Büyük ihtimâl o kasada kalitesiz bir psu vardır. Alacağınız bu ekran kartları ile bu monitör'de görüntü alabilmek için aktif dönüştürücü almanız lâzım. Bunun gibi;http://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-analog-vga-aktif-donusturucu-dk-hd-adpxvga-pm-bs130177

• O islemci ile buyuk sikinti olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.