Şimdi Ara

Bf 2142 Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bf 2142 de Single Player da Rütbe Sistemi Varmı Birde Eşya Kullanamıyorum Yardım Edin

• Single player da rütbe sistemi yok, olsa da kime karşı olacak
    BOT lar HARD da en rütbeli
    Rütbe olmayınca yeni silahlar da yok.
    Ben eşya dan kasıt ney anlayamadım.!
  • Ya Bu Bomba Silah Fln Hiçbirini Kullanamyıyom A*tal Oyun Nolcek
  • Ama SinglePlayde Rank Fln Yazıo Oyunu Bitiriom 40 Puanda Privite Olurken 52 Puanda Olamıom
  • Puan olayı göstermelik sanırım, çok da detaylı bilmiyorum ama rütbeler ve unlock lar sadece online da mevcut.
    Haliyle unlock da olmayınca bomba silah falan da olmuyor.
    Ama bunun bir yolunu bilen varsa yazarsa bende sevinirim, en azından single da çalışmış olurum
  •  Bf 2142 Yardım
    Problem Burdaki Kırmızı Daireye Aldığım Yetenekler İtemler ve Silahlar İşlemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Honor -- 22 Kasım 2006; 18:21:51 >
  • Zaten oyunu sahte alanlar yaşıyor bu sorunları biraz para biriktirin yada bekleyin fiyat inince alın.. Online oynarken rütbelerinizde artsın silahlarıda alın..

Yok alamıyorum diyorsannn git öldürdüğün Botların silahlarını al iyi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

Zaten oyunu sahte alanlar yaşıyor bu sorunları biraz para biriktirin yada bekleyin fiyat inince alın.. Online oynarken rütbelerinizde artsın silahlarıda alın..

en güseli

• quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

Zaten oyunu sahte alanlar yaşıyor bu sorunları biraz para biriktirin yada bekleyin fiyat inince alın.. Online oynarken rütbelerinizde artsın silahlarıda alın..

en güseli

• ztn öle yapıom ama çok garip kendim multiplayer kuruyom yenilince rütbe artıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.Honor

ztn öle yapıom ama çok garip kendim multiplayer kuruyom yenilince rütbe artıyo

• O nasıl oluyo
  • valla alıyom sonra bakıom yok hiçbişi uyuz oldum yaaaa keşke oyunu almasaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.