Şimdi Ara

GTA IV YARDIM RESC10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarıma gta iv yükledim her 10 dk de 1 fatal eror resc10 hatasını veriyor. Araştırdım oyunu kapatıp açın dedi her 10 dk 1 oluyor

BİLGİSAYARIM
    asusf50sv240dv
    2.4Ghz C2Duo 3mb
    4gb ram 1gb geforce 120m ram
    Vista home premiuım SP1*
    *forumlarda sp1 lazım diyorlar yoksa sp2 mi lazım????

• 1-)korsan mı orjinal mi?
    2-)patch yükledin mi ?
  • 1 korsan(oyun korsan vista ORGinalll) 2 patch dedemedim ama oyunu alırken birkaç dosya koymuşlardı yanına onları yükledim. Zaten bir kısmı vista'yla uyumlu değilim.
    quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

1-)korsan mı orjinal mi?
    2-)patch yükledin mi ?
  • Crack ile ilgili her türlü konunun konuşulması yasak arkadaşlar. RESC10 sorununu ben de yaşıyordum oyunu oynarken Esc'ye basıp Game kısmında klip kaydetme ile ilgili seçeneği "off" yaptım ve bir daha hiç olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_cos

bilgisayarıma gta iv yükledim her 10 dk de 1 fatal eror resc10 hatasını veriyor. Araştırdım oyunu kapatıp açın dedi her 10 dk 1 oluyor

BİLGİSAYARIM
    asusf50sv240dv
    2.4Ghz C2Duo 3mb
    Vista home premiuım SP1*

ya olmuo vista sp2 si olan yada pcde vista varken xp yüklemeyi bilen veya pcmin xp driverini bula bilen acilllllll

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_cos

quote:

Orjinalden alıntı: ali_cos

bilgisayarıma gta iv yükledim her 10 dk de 1 fatal eror resc10 hatasını veriyor. Araştırdım oyunu kapatıp açın dedi her 10 dk 1 oluyor

BİLGİSAYARIM
    asusf50sv240dv
    2.4Ghz C2Duo 3mb
    Vista home premiuım SP1*

ya olmuo vista sp2 si olan yada pcde vista varken xp yüklemeyi bilen veya pcmin xp driverini bula bilen acilllllll

yaa bnm de vista sp2 ama aynı sorun bnde de var bnm de oyun korsan int. kafeden aldm 2 dvd şeklinde cracksiz biçok siteeye girdm baktm yabancılar da dahil söylenen çözümleri tekrar tekrar uyguladm ati ekran kartı sürücümün beta sürücüsünü yükledm zaten güncel ve yüklüydü o yüzden tekrar denedm olmadı klip kaydetme özelliğini off yaptım tekrar denedm yine oyundan atıo donmalar oluo ki bilgisyarm oyunu kaliteli oynatıo takılma olmadan yni ilk defa başıma böle bişi geldi :s
    ekran kartm ati hd 4650 1 gb paylaşımsız ram im 4gb işlemcim intel centrino core 2 duo t6600 2.2o ghz 500 gb da harddiskim var nolur yardım edinnn... :(

• Arkadaşlar bu RESC10 Sorunu gerçekten gıcık sınır ve çözülmesi bi okadar da zor hemen hemen butun hataların çözümü bulundu ama RESC10 nun tam olarak bulunamadım ALLAH yardım cınız olsun inş. bulursunuz. Buldugunuzda bızımle paylaşırsanız dıger arkadaşlarımıza yardımcı oluruz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV Sistem Gereksinimleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resc10 hatası da crackten kaynaklanıyor arkadaşlar bildirelim.

Ana konuyu güncelleyeceğim ekliycem birazdan güncel hatalar ve çözümlerini.
  • arkadşlar bn çözümü buldm sanırım en azndan bnmki çalışıo artk bahsettğim gbi bnmki cracksiz korsan bi versiyondu yani crackle alakalı bi durum değil bnmkisi bu gta iv dosyası içindeki commandline dosyasında yazılıanlar etkiliomuş bnmkini o dosyayı silip yerine aynı adda başka bi text dosyası oluştrdum içine de :
    -norestriction
    -nememrestrict

yazdım bunu bi siteden bulmuştm grafik ayarları için yapılan bi çözümmüş bnm resc10 hatasını da düzeltti blki sizn de işinize yaraar bi deneyn derim ben :):)
  • 1.0.0.4 Patchlerine Kadar Güncelleyiniz Ardından Sağlam Bir Crack Yükleyiniz Msnmi ekliyebilirsiniz ordan yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT3W!3

1.0.0.4 Patchlerine Kadar Güncelleyiniz Ardından Sağlam Bir Crack Yükleyiniz Msnmi ekliyebilirsiniz ordan yollarım

Bir de uyaralım bu mesaj üzerinden.1040 patchine kadar tüm patchleri kurmak yanlıştır.GtaIV patchleri diğer oyunlar gibi değil , yalnızca son çıkan patchi kurmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: sT3W!3

1.0.0.4 Patchlerine Kadar Güncelleyiniz Ardından Sağlam Bir Crack Yükleyiniz Msnmi ekliyebilirsiniz ordan yollarım

Bir de uyaralım bu mesaj üzerinden.1040 patchine kadar tüm patchleri kurmak yanlıştır.GtaIV patchleri diğer oyunlar gibi değil , yalnızca son çıkan patchi kurmanız yeterli.

1.0.0.4 Patcihini Kurmak için 1.0 dan 1.4 e kadar kurman lazım bende hata verdi.oyunu yüklediğimde 1.0.0.4 kurmaya başlayınca GTA IV Patch 1.0.0.2 , 1.0.0.3 and 1.0.0.4 install dedi

ben genede en sağlıklısı olsun diye söyledim

• Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım direk 1040 kurdum ve crackleyip oynadım zaten çoğu kişi de böyle yapıyor ve söylediğiniz gibi bir hatayla karşılaşan da görmedim.
  • Tamam. Ozaman Bende Sorun Vardır Neyse.
  • Resc10 yanlış hatırlamıyorsam ya crack ile ilgili idi yada xp sp3 olmaması ile ilgiliydi
  • Bende de oldu kürekteki hatadan yanlış kürek ten kaynaklanan bir hata orjinal pacth 1.0.1.0 yüleyin.
    kürelemeden orjinal Pacth leri sırasıyla yükleyin enson patch ten sonra razor küreğini kullanın.
  • Patchlerin tümünü kurmaya gerek yok sadece en son çıkan patchi kurmak yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Crack ile ilgili her türlü konunun konuşulması yasak arkadaşlar. RESC10 sorununu ben de yaşıyordum oyunu oynarken Esc'ye basıp Game kısmında klip kaydetme ile ilgili seçeneği "off" yaptım ve bir daha hiç olmadı.

Arkadaşlar yöneticinin sölediği mantıklı ve ben yaptım bendede olmadı Denemekte fayda var...
  • mrb lütfen yardım edin gta 4 oynuyorum 10 dk sonra gta ıv fatal error resc10 yazıyo windows 7 kullanıyorum yardım ederseniz sevinirim

• Arkadaşlar bende Gta Iv oynuyorum herşey kurulu birçok siteyi gözden geçirdim.Gta Iv Fatal error:RESC10 hatası anlamı:Bellek yetersiz hatası.Benim oyunum korsan.Fakat ben Gta IV'ü LCPD FİRST RESPONSE mod ile oynamayı istiyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim orjinalini al kurtul mu diyorsunuz? son olarak birşey soracağım.Modlar Gta Iv'ün hangi dosyasına ve nasıl atılıyor??? yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.