Şimdi Ara

Bf 3 Donma sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben oyunu laptopta oynuyorum 2 seneye yakın bı pc acer aspire 5745G özellikleri:

*i7-740 QM

Geforce GT 420M 3807 mb turbocach 1 gb paylasımlı sadece

4 gb DDR3 ram

win 7 home premium 64 bit işletim sistemi ama gınede oyunda laptop ısınınca cok takılma oluyor vıdeo ayarı medıumda oynuyorum laptop sogutucusu var gınede ısınıyor benım dusundugum sey laptopun ıcını temızletıp 4 gb ddr 3 ram taktırmak ssızce nasıl olur takılmalar azalırmı?

• up
  • ne yaparsan yap loptopun yine ısınıcak yine donma sorunun olucak loptoplar oyunlar için ideal değil özellikle bf3 için. sana tavsiyem aralıklarla oynaman 1 saat oynayıp dinlendir laptopu ya da ayarları en düşüğe çekip oyna.
  • 2-3 saat donmadan oynanıyor bf3 aama cpu sıcaklıgı 90 a gelıyo bende cıkıyorum dedıgın gıbı bıde oyundan cıkarken masaustune gelmesı suruyo ram kaynaklıymıs yetersız kalıyor ıse bende 4 gb daha eklıcem ıyı olurmu snce?
  • 4 gb ram taksan nolacak? istersen 16 gb yap bişey değişmez.
  • Laptoplar oyunlar için üretilmemiştir bundan dolayı ısınması çok normal özeliklede BF3 oynuyorsan eğer BF3 oynamak istiyorsan sana tavsiyem masaüstü bilgisayar toplat bendede laptop vardı 1 saat oynuyordum bilgisayar alev alıyordu :) sonra masaüstü toplattım 1500 tl civarı herşey highda 40 fps oynuyorum 6 saat 12 saat fark etmiyor ısınmıyor.
  • evet haklısınız ama ıste 2000 lıra yatırdım ıyı ozellıklerı her yerede gotururum laptop dıye ama acerı sectıgımden oldu en cok bıde ramlere baktım 667 mhz 4gb ozellıkte ondan dolayı takvıye yapsam ve temızletsem duzelır dedım belkı 667 mhz ramlerı atıp 1600 mhz olan 4 gb taktırabılırmde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Rdr 2 aşırı kasma sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun oynayacaksan masaüstü şart.Farkı yerlede kullanilmayacaksa masaüstü "dizilmeli".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.