Şimdi Ara

BF 3 Premium oyunculara kolaylık mı??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hiç bir mesajımı silmedim, yönetim sildiyse bilemem, çünkü silindiğine dair uyarıda almadım. Ben arkasında olmayacağım, ya da pişman olacağım hiçbir şeyi yazmam söylemem.
    Bu andan itibaren istediğini yaz,hakaret et görmeyeceğim,çünkü Blocklandın.Kendi kendine eğlenmeye devam et.
  • Premium lularda pulse cannon var attınmı karşındakini atomlarına ayırıyor bir daha spawn olamıyorsun. Birde premiumlulara verilen bir özellik, askerlerde içi seramik levhalar ile kaplı 2 kat güçlendirilmiş kevlar zırh var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 13 Temmuz 2012; 16:57:16 >
  • @Cobra32
    Ben armor ya da asist olduğunu pek zannetmiyorum, onlar kolay fark edilir diye yapmazlar bence. Daha çok bullet tracking gibi birşey olabilir. Ya da premiumlara karşı isabet oranı düşürülmüşte olabilir.
    Ama seninde dediğin gibi forumlarda da konuşuluyor bir terslik olduğu.

Edit: ^^Bu forumda ciddiyetten yoksun ne çok insan varmış.^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselc12 -- 13 Temmuz 2012; 17:02:10 >
  • Dün premium kullanan birini üst üste 6-7 kere öldürdüm ve bunu yaparken hiç zorlanmadım. Ya ben alıştığım için böyle bir performans sergiledim ya da premium kullanan kişiler; eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir misali bir durum gibi duruyor.
  • Premiumda bir şey olduğu yok arkadaşlar. Ama neredeyse uzun süre oynayan herkes premium sahibi, dolayısıyla ölünce sadece premiumlulara ölmüş gibi gözüküyorsunuz. Halbuki alakası yok. Kendi adıma premium geldiğinden beri daha iyi k/dler yapıyorum, daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Psikolojik bir şey biraz sanırım. Kendinizi buna şartlandırmayın, öldürdüğünüz adamların da çoğu da premiumludur, onlar kötü mü oynuyor şimdi?
    Bende de premium yok, yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 13 Temmuz 2012; 17:27:07 >
  • Ya arkadaş bende premium kullanıcısıyım hiç bir artı sağlamıyor oyun içinde almadan önce bende öyle düşünüyordum bence bunları araştıracağınazı biraz daha çalışıp iyi oynamaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 13 Temmuz 2012; 19:04:17 >
  • Premiumun oyun sırasında bir getirisi yok. Herkes eşit yani oyunda. Premiumları çok rahatlaıkla öldürebiliyorum. Kısacası oyunda eşitlik var. Pre>Normal oyuncu diye birşey yok.
  • Benim premium bozuk o zaman. Ekstra atış gücü veya zırh sağlamıyor.
  • Söylediğin şeylerin hepsi lagdan kaynaklanıyor. Bende Premium hesap sahibiyim ama dediklerin bana da oluyor. Sıkıyorum sıkıyorum ölmüyor. Ben sıkmış görüyorum ama sunucu aynı fikirde değil o yüzden ölmüyor adamlar.
  • Sölyedigin şeyler lagdan kaynaklanıyor üstteki arkadaşda yazmış zaten ona bakarsan ben herifin kafasına sıkıyorum işlemiyor o öldürüyor canı bile gitmiyor yani
  • Premiumun yeni silah ve yeni haritalardan başka hiç bir yararlı bir şeyi yok.Saçma sapan 2-3 künye,bıçak vs. harici
  • Ben öyle şeyler olduğunu sanmıyorum. 75 ping demişsin zaten, o da öyle çok iyi bir oran değil yani. İyi bak oynadığın adamların ping'lerine, millet 20 - 30 ping'le oynuyor ve server bizim ateş ettiğimizi algılayana kadar adam şarjörü boşaltmış oluyor zaten. Belki Caspian Border, Kharg Island gibi haritalarda pek belli olmayabilir fakat özellikle TDM'de ve CQ'nin küçük haritalarında ping farkı belli oluyor.

Ayrıca premium'u olmayan bir arkadaşımla girip denemiştik boş server'da meraktan. Aynı silahla, aynı noktadan, aynı sayıda mermiyle ölüyoruz ikimiz de. Vurulan noktadan dolayı 2 - 3 HP fark olabiliyor ama.
  • benim pingim ortalama 30 oluyor genelde koşarken bir köşeyi dönerken falan karşıma bir anda birisi cıktıgında neredeyse aynı anda ateş ediyoruz birbirimize ama ben genelde %40-50 hp bırakıorum öldügümde ve bu kişiler premiumlu oyuncu oluyor genelde valla premiumda birşey yok diyenlere sesleniyorum ? biz birşeye dayanıp premiumda birşey var diyoruz siz neye dayanıp yok diyorsunuz ?
  • Sizde premium olmadığı için psikolojik olarak size daha iyiymiş gibi geliyor. Değişen hiçbirşey yok ki, gidip satın alın ve değişen birşey olmadığını kendiniz görün.
    Ayrıca oyuncuların %80'i premium satın almış durumda zaten, uzun vadede eklenti paketleri açısından mantıklı bir çözüm, başka tek getirisi double xp eventlar.
    Neredeyse herkeste olduğu için artık servera giriş önceliğinin de önemi kalmadı. Siz gidip 80-90ms pingle 10-27ms pingli adamlara karşı oynarsanız sizi gördükleri anda
    indirmeleri normal. Türkiye'den oynamak zaten oyuna 1-0 yenik başlamak demek, 10-30ms ping aralığındaki oyuncular size karşı 2 kat avantajlı, tabi kullanmasını bilene.
    5-10ms ile suratına roket atan da çok oluyor. Onun dışında gerisi el becerinize kalmış, oyuna alıştıktan sonra avantajı kendi lehinize çeviriyorsunuz düşük ping vs. de işlemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

benim pingim ortalama 30 oluyor genelde koşarken bir köşeyi dönerken falan karşıma bir anda birisi cıktıgında neredeyse aynı anda ateş ediyoruz birbirimize ama ben genelde %40-50 hp bırakıorum öldügümde ve bu kişiler premiumlu oyuncu oluyor genelde valla premiumda birşey yok diyenlere sesleniyorum ? biz birşeye dayanıp premiumda birşey var diyoruz siz neye dayanıp yok diyorsunuz ?

Neye dayanıp diyorsun, adamların seni öldürmesine mi? Aynı anda ateş etsen bile başka faktörler de var. Silah, ekipman, vurduğun nokta gibi. Ben arkadaşla denedim, bir fark olmadığını gördüm. Eğer kanıt sunabilecekseniz böyle şeylere kendinizi inandırın. Hep yazıyorum, kendiniz kötü oynuyorsunuz diye oyuna çamur atmayın, oynayış tarzınızı değiştirin. Bundan önceki bahaneniz de CQ silahlarının overpowered olduğuydu ama millet beğenmediği için normal silahlara geçince vazgeçtiniz bunu konuşmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

benim pingim ortalama 30 oluyor genelde koşarken bir köşeyi dönerken falan karşıma bir anda birisi cıktıgında neredeyse aynı anda ateş ediyoruz birbirimize ama ben genelde %40-50 hp bırakıorum öldügümde ve bu kişiler premiumlu oyuncu oluyor genelde valla premiumda birşey yok diyenlere sesleniyorum ? biz birşeye dayanıp premiumda birşey var diyoruz siz neye dayanıp yok diyorsunuz ?

Neye dayanıp diyorsun, adamların seni öldürmesine mi? Aynı anda ateş etsen bile başka faktörler de var. Silah, ekipman, vurduğun nokta gibi. Ben arkadaşla denedim, bir fark olmadığını gördüm. Eğer kanıt sunabilecekseniz böyle şeylere kendinizi inandırın. Hep yazıyorum, kendiniz kötü oynuyorsunuz diye oyuna çamur atmayın, oynayış tarzınızı değiştirin. Bundan önceki bahaneniz de CQ silahlarının overpowered olduğuydu ama millet beğenmediği için normal silahlara geçince vazgeçtiniz bunu konuşmaktan

KD oranım 1 benim ben normalde ps3 oyuncusuyum ps3de böyle bir dallamalık yokda niye pcde var ? böyle bişi olmasa o oran daha fazla olucaktı

• Bence gidip premium alın bizzat görün, hiçbir fark olmadığını anlayacaksınız. O tamamen sizin oyun stilinizle ilgili.
  • Tüm mesajlarımı okudum,ve bazı oyun oynamayı bilmeyen ve aynı zamanda çekemeyen kişilerin ne kadar çok abarttıklarına şahit oldum.

Premium oyuncular ve non-premium oyuncular arasında hiçbir fark yok oyun temelinde.Verdiğimiz hasar,aldığımız hasar ve HP yüzdemiz aynı.Neyi anlamak istemiyorsunuz ? Tek sorun çekememek sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

KD oranım 1 benim ben normalde ps3 oyuncusuyum ps3de böyle bir dallamalık yokda niye pcde var ? böyle bişi olmasa o oran daha fazla olucaktı

Benim 1.029 K/D ratio'm. Bir ara 1000 küsür fark vardı kill ve death (1000 küsür fazladan ölmüştüm) sayıları arasında ama oynayış tarzımı değiştirdim, daha sakin ve sabırlı oynamaya başladım ve düzeldi. Mesela köşelerden dönerken karşıma adam çıkmasını beklemiyorum, kafamı çıkardığım gibi yaylım ateşi yapıyorum, hem karşıdakinin paniklemesini sağlıyor hem de kendimi korumaya alıyorum. Dediğin gibi premium oyuncular aşırı avantajlı olsa bu kadar düşük olmazdı

Kills: 20 785
    Deaths: 20 190

• zırh mırh veriyormu bilmem ama helicopter ve jetlerle daha bi stabil ucabiliyorum.sanki uçuş kontrolleri daha bir kolaylaşmış gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.