Şimdi Ara

BF 3 Premium oyunculara kolaylık mı??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tostos01

quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Bu premium oyuncularının hepsi mi çok çok iyi yoksa premium oyuncularına ekstra sağlık zırh gibi birşeyler mi ekleniyor. Gidip CQ ek paketini aldım sadece oyun oynanmaz düzeyde adamlara 1 şarjör sallıyorum bana mısın demiyor tabancayla tek kurşunda gidiyorum. Normalde iyi oyuncuyumdur ama artık bazı şeyler ters gider oldu premium oyuncularda aim assist gibi bir durum söz konusu mu gerçekten bıkkınlık geldi. Normal haritalarda bile rahat rahat oynarken 2-3 premium oyuncu geliyor dağıtıp atıyor. Durum nedir siz neler düşünüyorsunuz?

1- Pingin çok yüksek ( Yani internetin kötü)
    2- Battlefield, Call of Duty tarzı oyunlara benzemez. Oyuna alışman gerek.
    3- Premium Bütün DLC haritalarını elde etme hakkını veriyor. Armor protection gibi battlefield noob efsanelerine inanmayınız.

Ping olarak genelde 65-75 pingli serverlarda oynamaya çalışıyorum. BF 3 level 59 (colonel 14) oldum ve yaklaşık 145 saat oynama sürem var ki BF 2 'yi severek oynadım yıllarca yani alışkın sayılırım oyuna. Sorumun sebebi şu diğer normal oyuncularla oynarken normal bir şekilde çatışıyorum fakat premium ile denk gelince anında indiriyor karşılaştığımızı görmemle ateş bile ettirmiyor, spas ile ateş ettim dibinden 3 kere yine ayakta yine. Hep mi profesyonel oyunculara denk geliyorum anlamadım ki???

Bence sen sağlam adamlara denk geliyosun.... bende premium oyuncuyum ama hiç öle premium bana bir ayrıcalık yapmadı sadece bütün DLC görüyorum okadar

İnşallah yapmıyordur ayrıcalık filan. Yoksa deli olacağım. Artık benmi kötü oynuyorum, onu düşünmeye başladım. Ama diğer oyunlarda çok iyiyim. BF3'te de çok iyi oynuyorum ama şu premium olanlar denk gelince fail!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

Bende de premium var oyunda acemiyim henüz benim fark ettiğim şey ping i düşük oyunculara karşı hiç şansın yok adamların seni tek mermi ile öldürüyor gibi sanmanın bir nedenide no recoil hilesi kullanan çok adam sana 50 60 mt den 10 mermi sıkıyor bunun en az sekizi hedefte mermilerde saçılma hiç olmuyor buda sana tek mermide ölmüşsün gibi geliyor aşağıdaki videoda ne demek istediğimi anlarsın

Bendede o mause var ama kendarda duruyor kullanmıyorum.
    Ne zevki kalıyorki macro ile hile ile.

Bende anlayamıyorum bu adamları gerçekten zevk alıyorlarmı böyle oynarken bunlarda nasıl bir hırs varda bu şekilde oynuyorlar

• Arkadaş bende de premium var ama, karşıma gelip beni vuramayana bf4 hatta bf5 i ücretsiz vereceklerine dair mail attılar nasıl bir ayrıcalıktır bu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Bu premium oyuncularının hepsi mi çok çok iyi yoksa premium oyuncularına ekstra sağlık zırh gibi birşeyler mi ekleniyor. Gidip CQ ek paketini aldım sadece oyun oynanmaz düzeyde adamlara 1 şarjör sallıyorum bana mısın demiyor tabancayla tek kurşunda gidiyorum. Normalde iyi oyuncuyumdur ama artık bazı şeyler ters gider oldu premium oyuncularda aim assist gibi bir durum söz konusu mu gerçekten bıkkınlık geldi. Normal haritalarda bile rahat rahat oynarken 2-3 premium oyuncu geliyor dağıtıp atıyor. Durum nedir siz neler düşünüyorsunuz?

1- Pingin çok yüksek ( Yani internetin kötü)
    2- Battlefield, Call of Duty tarzı oyunlara benzemez. Oyuna alışman gerek.
    3- Premium Bütün DLC haritalarını elde etme hakkını veriyor. Armor protection gibi battlefield noob efsanelerine inanmayınız.

Ping olarak genelde 65-75 pingli serverlarda oynamaya çalışıyorum. BF 3 level 59 (colonel 14) oldum ve yaklaşık 145 saat oynama sürem var ki BF 2 'yi severek oynadım yıllarca yani alışkın sayılırım oyuna. Sorumun sebebi şu diğer normal oyuncularla oynarken normal bir şekilde çatışıyorum fakat premium ile denk gelince anında indiriyor karşılaştığımızı görmemle ateş bile ettirmiyor, spas ile ateş ettim dibinden 3 kere yine ayakta yine. Hep mi profesyonel oyunculara denk geliyorum anlamadım ki???

Şöyle açıklanabilir, karşınızdakinin donanımı sizden kat kat üstündür, oyunu daha akıcı oynar. Akıcılıktan kastım sadece fps değil, monitör gecikme süresi vb. Macro olayı var birde. Bende de x7 mouse var ama hiç kalkışmadım açıkcası adam gibi oynamak varken

• Gece gece amma guldum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.