Şimdi Ara

BF 3 Premium oyunculara kolaylık mı??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç alakası yok bende premium var önceden m16 silah testi yaptık arkadasımda premium yoktu bende m16 a3 heavy kobra underszlung vardı 25 can vurdum gövdeden o da bana aynı silah ve attachmentlarla 25 vurdu.Bu biraz adamı vuramayınca mazeret uydurmak gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Dostlar sakin.. Amacımız araştırmak, fikir ve görüş paylaşımı

Seviyesize baksana "yermiş Rotatio mu" Artık Rotatio ne oluyorsa,onu bile yazamamış.

Bir oyunu iyi oynadığımız nasıl belli olur? Tabii ki statlara bakılarak.Adamlar niye koyuyor o kadar istatistiği acaba? Laf atanlar mantıklı bir cevap verebilir mi buna ?Hiç sanmam.

Bir oyuncunun iyi oldugu kd ratio sundan anlasılmaz.Ben inf iyi oynuyordum kd m 2.30 falandı ama air oynamaya başladım jetleri helileri ögrendim kd m 1 oldu ve ben onu tekrar 1.5 yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.O.D.O.K -- 17 Temmuz 2012; 23:00:23 >

• Durum psikolojik veya ping sorunudur, premium ile normal oyuncu arasında bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

quote:

quote:

benim pingim ortalama 30 oluyor genelde koşarken bir köşeyi dönerken falan karşıma bir anda birisi cıktıgında neredeyse aynı anda ateş ediyoruz birbirimize ama ben genelde %40-50 hp bırakıorum öldügümde ve bu kişiler premiumlu oyuncu oluyor genelde valla premiumda birşey yok diyenlere sesleniyorum ? biz birşeye dayanıp premiumda birşey var diyoruz siz neye dayanıp yok diyorsunuz ?

Neye dayanıp diyorsun, adamların seni öldürmesine mi? Aynı anda ateş etsen bile başka faktörler de var. Silah, ekipman, vurduğun nokta gibi. Ben arkadaşla denedim, bir fark olmadığını gördüm. Eğer kanıt sunabilecekseniz böyle şeylere kendinizi inandırın. Hep yazıyorum, kendiniz kötü oynuyorsunuz diye oyuna çamur atmayın, oynayış tarzınızı değiştirin. Bundan önceki bahaneniz de CQ silahlarının overpowered olduğuydu ama millet beğenmediği için normal silahlara geçince vazgeçtiniz bunu konuşmaktan

KD oranım 1 benim ben normalde ps3 oyuncusuyum ps3de böyle bir dallamalık yokda niye pcde var ? böyle bişi olmasa o oran daha fazla olucaktı

Benim 1.029 K/D ratio'm. Bir ara 1000 küsür fark vardı kill ve death (1000 küsür fazladan ölmüştüm) sayıları arasında ama oynayış tarzımı değiştirdim, daha sakin ve sabırlı oynamaya başladım ve düzeldi. Mesela köşelerden dönerken karşıma adam çıkmasını beklemiyorum, kafamı çıkardığım gibi yaylım ateşi yapıyorum, hem karşıdakinin paniklemesini sağlıyor hem de kendimi korumaya alıyorum. Dediğin gibi premium oyuncular aşırı avantajlı olsa bu kadar düşük olmazdı

Kills: 20 785
    Deaths: 20 190

Benim ps3 statlarım bu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/xPropline/stats/300933062/ps3/

bakabilirsin gayette iyi bence Premium cıktıgında farketmedi ama PC ye aldım oyunu pc de artık hile kullananları sayarsak birazcık sıkıntı var ama ben ps3 e alısık oldugumdan pc de oynayamadım gibi bir durum söz konusu degil cünkü ben yıllardır pcde oyun oynuyorum Bad Company 2 ilk cıktıgı gün PC aldım daha sonra PS3 aldıgımda ps3 de oynadım acıkcası ps3 de daha cok sevdim cünkü grafikler falan PS3 le PC arasında DAĞLAR kadar fark yoktu BF3 de oldugu gibi artık PS3 de gözüme batmaya başlamıştı grafikler BF3 de 3 tane bayraklar falan PC aldım bende ama bu degilki keyif almıyorum tabiki son derece keyifli oyun suan kafamı sıkan tek şey Laser Painted Javelinden kaçışın olmaması ... Premium zaten alıcam ben maaşımı aldıgımda bakalım o zaman degisiklik olucakmı yazarım buraya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim pingim ortalama 30 oluyor genelde koşarken bir köşeyi dönerken falan karşıma bir anda birisi cıktıgında neredeyse aynı anda ateş ediyoruz birbirimize ama ben genelde %40-50 hp bırakıorum öldügümde ve bu kişiler premiumlu oyuncu oluyor genelde valla premiumda birşey yok diyenlere sesleniyorum ? biz birşeye dayanıp premiumda birşey var diyoruz siz neye dayanıp yok diyorsunuz ?

Neye dayanıp diyorsun, adamların seni öldürmesine mi? Aynı anda ateş etsen bile başka faktörler de var. Silah, ekipman, vurduğun nokta gibi. Ben arkadaşla denedim, bir fark olmadığını gördüm. Eğer kanıt sunabilecekseniz böyle şeylere kendinizi inandırın. Hep yazıyorum, kendiniz kötü oynuyorsunuz diye oyuna çamur atmayın, oynayış tarzınızı değiştirin. Bundan önceki bahaneniz de CQ silahlarının overpowered olduğuydu ama millet beğenmediği için normal silahlara geçince vazgeçtiniz bunu konuşmaktan

KD oranım 1 benim ben normalde ps3 oyuncusuyum ps3de böyle bir dallamalık yokda niye pcde var ? böyle bişi olmasa o oran daha fazla olucaktı

Benim 1.029 K/D ratio'm. Bir ara 1000 küsür fark vardı kill ve death (1000 küsür fazladan ölmüştüm) sayıları arasında ama oynayış tarzımı değiştirdim, daha sakin ve sabırlı oynamaya başladım ve düzeldi. Mesela köşelerden dönerken karşıma adam çıkmasını beklemiyorum, kafamı çıkardığım gibi yaylım ateşi yapıyorum, hem karşıdakinin paniklemesini sağlıyor hem de kendimi korumaya alıyorum. Dediğin gibi premium oyuncular aşırı avantajlı olsa bu kadar düşük olmazdı

Kills: 20 785
    Deaths: 20 190

Benim ps3 statlarım bu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/xPropline/stats/300933062/ps3/

bakabilirsin gayette iyi bence Premium cıktıgında farketmedi ama PC ye aldım oyunu pc de artık hile kullananları sayarsak birazcık sıkıntı var ama ben ps3 e alısık oldugumdan pc de oynayamadım gibi bir durum söz konusu degil cünkü ben yıllardır pcde oyun oynuyorum Bad Company 2 ilk cıktıgı gün PC aldım daha sonra PS3 aldıgımda ps3 de oynadım acıkcası ps3 de daha cok sevdim cünkü grafikler falan PS3 le PC arasında DAĞLAR kadar fark yoktu BF3 de oldugu gibi artık PS3 de gözüme batmaya başlamıştı grafikler BF3 de 3 tane bayraklar falan PC aldım bende ama bu degilki keyif almıyorum tabiki son derece keyifli oyun suan kafamı sıkan tek şey Laser Painted Javelinden kaçışın olmaması ... Premium zaten alıcam ben maaşımı aldıgımda bakalım o zaman degisiklik olucakmı yazarım buraya

Hileciler konusunda bir şey diyemem. Bana da denk geliyorlar arada ama neyseki birçok server'a autoban ve votekick sistemi koydular, gerçi her server'da bunlar zorunlu olmalı bana göre.

• Premium ve Normal'lerin server giriş sırasında farklı yere sıralanmalarından sonra bu da olsa inanırım.
  • Evet premiumlulara sağlanan şu hakka bugunde gıcık kaptım şöyleki; servera girmek için sıra bekliyordum sıram 6(yaklaşık 15dk) ve bir anda 8.sıraya düştüm. Pay to Win olayına dönmeye başladı iyice BF3.
  • Evet aynı durum banada oldu Sırada beklerken arkadasımın oynadıgı servera girecekken birinci sıradayken direk 5. sıraya düştüm ... !
  • Arkadaşlar bende premium oyuncuyum ancak tüm samimiyetimle söylüyorum ne aim assist var ne de %25 ekstra zırh, oyun neyse o. Valla öyle serverlara girerken de bir kolaylık göremedim ben. Ancak yeni silahların etkinliğinden bahsedeyim: Mesela Aug A3 çok stabil ve isabet oranı yüksek ancak çok az hasar veriyor. Ancak Famas var ki küçük haritalarda özellikle yakın çatışmalar da çok ölümcül gerçekten ancak birazcık mesafe açılsın o etkisi gidiyor ve firing rate yüksek olduğundan illaki isabet ettirmeniz gerekiyor yoksa taradığınızda yoksa mermi hemen bitiyor. Diğer silahlardan da benim açtıklarımın öyle çok kayda değer özellikleri bulunmamakta.

Yalnız hiçbir silah hala 2. update'den ("1.5 gb ya da 2gb olan) önceki As-val kadar etkili değil hatta yakın bile değil. Update den sonra gücünü çok azalttılar silahın zaten herkes ağlıyordu asval overpower felan diye

Son olarak şunu da belirteyim ben hala M16A3 kullanıyorum. Premiumu ek paketler için aldım. Yani o tarz şehir efsanelerine inanmayınız.

Ayrıca premium ile ilgili herhangi bir soru sormak isterseniz, mesajı alıntı yaparak sorabilirsiniz. Ben cevaplayayım.

Saygılar.

• Premium'un avantajları assignments'da açılabilen güzel silahlar var, sırada öncelik hakkı veriliyor. Premium'u dlc'ler için almıştım ama yeni silahların bazıları eski haritalarda da bayağı işe yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Temmuz 2012; 9:20:33 >
  • Cevap geç olacak ama bende anlamıyorum. Kabul ediyorum çok iyi oynamıyorum, oyuna yeni başladım. Ama iyi bir fps oyuncusuyumdur, bu konuda emin olabilirsiniz. Tek eksim bf3'e yeni başlamam. Ama şimdiye kadar 3 kişiye vuruldum: Ya tankla öldürdüler, ya sniper ile, ya da premium oyuncular. Bir kere bile beni bir adamın normal bir silahla, premiumsuz olarak öldürdüğünü görmedim. Premiumsuz biri öldürse bile dediğim gibi ya tankla, jetle öldürüyorlar ya da sniperla. Bir kere bile premium olan oyuncuyu öldüremedim. Vallahi bilmiyorum ama EA'dan böyle bir şeyi beklerim yani. Ubisoft filan olsa tamamda EA yapar. Tanıyoruz PARAGÖZ EA'yı. İnşallah böyle bir şey yoktur. Yoksa oyunu bırakacağım. Şimdi gidip de premium paket filan da alamam. O kadar oyun çıktı, crysis, tomb raider, dead space filan filan. Premium'a da para veremiyorum bu sebeple de. İnşallah böyle bir premium ayrıcalığı yoktur...

• premun yum acılıs nedır premınum bır oyuncu olarak ne ek zırhım var nede kımsenın alamıyacagı sılahım sadece yenı maplar harıtlar araclar var buda premınum olmaya oyuncuları gıremıyecegı maplar zaten premunyum olmak lvl mı atlatıyor sanıyorsunuz bılemedımkı
  • quote:

Bu premium oyuncularının hepsi mi çok çok iyi yoksa premium oyuncularına ekstra sağlık zırh gibi birşeyler mi ekleniyor. Gidip CQ ek paketini aldım sadece oyun oynanmaz düzeyde adamlara 1 şarjör sallıyorum bana mısın demiyor tabancayla tek kurşunda gidiyorum. Normalde iyi oyuncuyumdur ama artık bazı şeyler ters gider oldu premium oyuncularda aim assist gibi bir durum söz konusu mu gerçekten bıkkınlık geldi. Normal haritalarda bile rahat rahat oynarken 2-3 premium oyuncu geliyor dağıtıp atıyor. Durum nedir siz neler düşünüyorsunuz?

Bende premium var ve bir kaç kere otomatik nişanlamayı fark ettim.Hatta şöyle farkettim.Önümde adam vardı,tam ateş edicekken adamın önünden başka bir düşman zıplayarak geçti ve o anda nişangah adamı takip etti bir süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

premun yum acılıs nedır premınum bır oyuncu olarak ne ek zırhım var nede kımsenın alamıyacagı sılahım sadece yenı maplar harıtlar araclar var buda premınum olmaya oyuncuları gıremıyecegı maplar zaten premunyum olmak lvl mı atlatıyor sanıyorsunuz bılemedımkı

hadi leeen ordan.premunyum ne be yeni bir element mi keşfettin. premium...
    premiumda kullanıcıyı etkileyen bi ek özellik yok.genelde oyuncuların %75 i premium sanırım o yüzden sana öyle gelmiş.
    premium olup alabilceğin ve premium suzlarına lamayacağı silahlardan bazıları:

acb 90
    xbow
    scoped xbow
    m1911 s-tac
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

premun yum acılıs nedır premınum bır oyuncu olarak ne ek zırhım var nede kımsenın alamıyacagı sılahım sadece yenı maplar harıtlar araclar var buda premınum olmaya oyuncuları gıremıyecegı maplar zaten premunyum olmak lvl mı atlatıyor sanıyorsunuz bılemedımkı

premiumda kullanıcıyı etkileyen bi ek özellik yok.genelde oyuncuların %75 i premium sanırım o yüzden sana öyle gelmiş.

acb 90
    xbow
    scoped xbow
    m1911 s-tac

yazım hatası olabılır ancak premium alna bırı tanka bınıyoda almayan bınemıyormu onu demeye calısıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

acb 90
    xbow
    scoped xbow
    m1911 s-tac

yazım hatası olabılır ancak premium alna bırı tanka bınıyoda almayan bınemıyormu onu demeye calısıyorum

premium olmayanlar her tanka binmiyor. zırhlılarda da farklılıklar var.

• Premiumum tek avantajı premium serverlere girebiliyorsunuz. Orda hileciler hali ile daha az oluyor premium pahalı olduğundan
  • Bende de premium var oyunda acemiyim henüz benim fark ettiğim şey ping i düşük oyunculara karşı hiç şansın yok adamların seni tek mermi ile öldürüyor gibi sanmanın bir nedenide no recoil hilesi kullanan çok adam sana 50 60 mt den 10 mermi sıkıyor bunun en az sekizi hedefte mermilerde saçılma hiç olmuyor buda sana tek mermide ölmüşsün gibi geliyor aşağıdaki videoda ne demek istediğimi anlarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Bu premium oyuncularının hepsi mi çok çok iyi yoksa premium oyuncularına ekstra sağlık zırh gibi birşeyler mi ekleniyor. Gidip CQ ek paketini aldım sadece oyun oynanmaz düzeyde adamlara 1 şarjör sallıyorum bana mısın demiyor tabancayla tek kurşunda gidiyorum. Normalde iyi oyuncuyumdur ama artık bazı şeyler ters gider oldu premium oyuncularda aim assist gibi bir durum söz konusu mu gerçekten bıkkınlık geldi. Normal haritalarda bile rahat rahat oynarken 2-3 premium oyuncu geliyor dağıtıp atıyor. Durum nedir siz neler düşünüyorsunuz?

1- Pingin çok yüksek ( Yani internetin kötü)
    2- Battlefield, Call of Duty tarzı oyunlara benzemez. Oyuna alışman gerek.
    3- Premium Bütün DLC haritalarını elde etme hakkını veriyor. Armor protection gibi battlefield noob efsanelerine inanmayınız.

Ping olarak genelde 65-75 pingli serverlarda oynamaya çalışıyorum. BF 3 level 59 (colonel 14) oldum ve yaklaşık 145 saat oynama sürem var ki BF 2 'yi severek oynadım yıllarca yani alışkın sayılırım oyuna. Sorumun sebebi şu diğer normal oyuncularla oynarken normal bir şekilde çatışıyorum fakat premium ile denk gelince anında indiriyor karşılaştığımızı görmemle ateş bile ettirmiyor, spas ile ateş ettim dibinden 3 kere yine ayakta yine. Hep mi profesyonel oyunculara denk geliyorum anlamadım ki???

Bence sen sağlam adamlara denk geliyosun.... bende premium oyuncuyum ama hiç öle premium bana bir ayrıcalık yapmadı sadece bütün DLC görüyorum okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

Bende de premium var oyunda acemiyim henüz benim fark ettiğim şey ping i düşük oyunculara karşı hiç şansın yok adamların seni tek mermi ile öldürüyor gibi sanmanın bir nedenide no recoil hilesi kullanan çok adam sana 50 60 mt den 10 mermi sıkıyor bunun en az sekizi hedefte mermilerde saçılma hiç olmuyor buda sana tek mermide ölmüşsün gibi geliyor aşağıdaki videoda ne demek istediğimi anlarsın

Bendede o mause var ama kendarda duruyor kullanmıyorum.
    Ne zevki kalıyorki macro ile hile ile.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.