Şimdi Ara

BF 3 Premium oyunculara kolaylık mı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu premium oyuncularının hepsi mi çok çok iyi yoksa premium oyuncularına ekstra sağlık zırh gibi birşeyler mi ekleniyor. Gidip CQ ek paketini aldım sadece oyun oynanmaz düzeyde adamlara 1 şarjör sallıyorum bana mısın demiyor tabancayla tek kurşunda gidiyorum. Normalde iyi oyuncuyumdur ama artık bazı şeyler ters gider oldu premium oyuncularda aim assist gibi bir durum söz konusu mu gerçekten bıkkınlık geldi. Normal haritalarda bile rahat rahat oynarken 2-3 premium oyuncu geliyor dağıtıp atıyor. Durum nedir siz neler düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Bu premium oyuncularının hepsi mi çok çok iyi yoksa premium oyuncularına ekstra sağlık zırh gibi birşeyler mi ekleniyor. Gidip CQ ek paketini aldım sadece oyun oynanmaz düzeyde adamlara 1 şarjör sallıyorum bana mısın demiyor tabancayla tek kurşunda gidiyorum. Normalde iyi oyuncuyumdur ama artık bazı şeyler ters gider oldu premium oyuncularda aim assist gibi bir durum söz konusu mu gerçekten bıkkınlık geldi. Normal haritalarda bile rahat rahat oynarken 2-3 premium oyuncu geliyor dağıtıp atıyor. Durum nedir siz neler düşünüyorsunuz?

1- Pingin çok yüksek ( Yani internetin kötü)
    2- Battlefield, Call of Duty tarzı oyunlara benzemez. Oyuna alışman gerek.
    3- Premium Bütün DLC haritalarını elde etme hakkını veriyor. Armor protection gibi battlefield noob efsanelerine inanmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Bu premium oyuncularının hepsi mi çok çok iyi yoksa premium oyuncularına ekstra sağlık zırh gibi birşeyler mi ekleniyor. Gidip CQ ek paketini aldım sadece oyun oynanmaz düzeyde adamlara 1 şarjör sallıyorum bana mısın demiyor tabancayla tek kurşunda gidiyorum. Normalde iyi oyuncuyumdur ama artık bazı şeyler ters gider oldu premium oyuncularda aim assist gibi bir durum söz konusu mu gerçekten bıkkınlık geldi. Normal haritalarda bile rahat rahat oynarken 2-3 premium oyuncu geliyor dağıtıp atıyor. Durum nedir siz neler düşünüyorsunuz?

3- Premium Bütün DLC haritalarını elde etme hakkını veriyor. Armor protection gibi battlefield noob efsanelerine inanmayınız.

Ping olarak genelde 65-75 pingli serverlarda oynamaya çalışıyorum. BF 3 level 59 (colonel 14) oldum ve yaklaşık 145 saat oynama sürem var ki BF 2 'yi severek oynadım yıllarca yani alışkın sayılırım oyuna. Sorumun sebebi şu diğer normal oyuncularla oynarken normal bir şekilde çatışıyorum fakat premium ile denk gelince anında indiriyor karşılaştığımızı görmemle ateş bile ettirmiyor, spas ile ateş ettim dibinden 3 kere yine ayakta yine. Hep mi profesyonel oyunculara denk geliyorum anlamadım ki???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Ping olarak genelde 65-75 pingli serverlarda oynamaya çalışıyorum. BF 3 level 59 (colonel 14) oldum ve yaklaşık 145 saat oynama sürem var ki BF 2 'yi severek oynadım yıllarca yani alışkın sayılırım oyuna. Sorumun sebebi şu diğer normal oyuncularla oynarken normal bir şekilde çatışıyorum fakat premium ile denk gelince anında indiriyor karşılaştığımızı görmemle ateş bile ettirmiyor, spas ile ateş ettim dibinden 3 kere yine ayakta yine. Hep mi profesyonel oyunculara denk geliyorum anlamadım ki???

her premium alan hack kullanmıyor ama var 1 2 tane. bf3 te nişan almak zor ve o lvl e gelmişsin hala alışamadıysan pes. Internetinde iyimiş senin bende en düsük pingli sv 95 gerisini sen düsün.

bide sistemin ne ve hangi grafik ayarlarında oynuyorsun? 60 fps nin altında inmeyen grafik secip oynamayı dene. 30 fpsde FPS oyunu oynamak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeCommander -- 13 Temmuz 2012; 14:01:23 >

• Bencede premiumda var birşey. Yani zaten seni vuran oyuncunun premium olduğunu yazıyla gözüne sokuyorsa oyun,şüphelenmemek saflık olur. Şu mesajı veriyor "bak seni kolayca indiren bu adam premium oyuncu, bilmem anlatabildim mi;) Sen de al en iyisi.".

Hiç acemisindir oynayamıyorsundur muhabbetlerinede girmeyin Rank 69'um ve K/D ratio 2'nin üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselc12 -- 13 Temmuz 2012; 14:51:15 >
  • şakamı yapıyorsunuz? yok rotatio yüksekmiş yok bilmem kaç rank mış.
    Premium çok vuruyormuş, zırhı kalınmış. Siz bunlara inanarak oynuyor ve hiç araştırmıyor musunuz?

Bide birşey söylemeyin demiş bir tanesi. Rotationu yesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

Bencede premiumda var birşey. Yani zaten seni vuran oyuncunun premium olduğunu yazıyla gözüne sokuyorsa oyun,şüphelenmemek saflık olur. Şu mesajı veriyor "bak seni kolayca indiren bu adam premium oyuncu, bilmem anlatabildim mi;) Sen de al en iyisi.".

Hiç acemisindir oynayamıyorsundur muhabbetlerinede girmeyin Rank 69'um ve K/D ratio 2'nin üzerinde.

Şu mesajı veriyor "bak seni kolayca indiren bu adam premium oyuncu, bilmem anlatabildim mi;) Sen de al en iyisi."kesinlikle katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar sakin.. Amacımız araştırmak, fikir ve görüş paylaşımı
  • quote:

Dostlar sakin.. Amacımız araştırmak, fikir ve görüş paylaşımı

Seviyesize baksana "yermiş Rotatio mu" Artık Rotatio ne oluyorsa,onu bile yazamamış.

Bir oyunu iyi oynadığımız nasıl belli olur? Tabii ki statlara bakılarak.Adamlar niye koyuyor o kadar istatistiği acaba? Laf atanlar mantıklı bir cevap verebilir mi buna ?Hiç sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselc12 -- 13 Temmuz 2012; 15:40:28 >
  • Benim arkadaş premium alsada bende onun ve kendi hesabımdan ziba tower oynasam ve sonuçları koysam karşılaştırmak için, eğer ciddi anlamda bir "aim assist" durumu söz konusuysa ilk bir iki çatışmada anlaşılır
  • başkasının bilgisini isteyen bir kişi "bana gelip kimse birşey demesin. k/d ratio ile döverim sizi" vari yazılar yazmaz.

statların seni iyi oyuncumu yapıyor yapma Allahını seversen. Herkez frag için oynamıyor. Bende tanka binince tek oyunda 60-70 kill yapıyorum. Şimdi rotatiom 4-5 olsun diye sürekli tankamı bineyim? Asker savaşını daha çok seviyorum onedenle yerde takılıyorum. Tabiki bu demek değilki rotatiom düşük. Söylemeye çalıştığım şey çok düz mantık bakıyorsunuz, üstüne bilgisi olanların söyleyeceği şeyleri bile kabul etmediğinizi peşin peşin söylüyorsunuz.

Gerçi bunları kime anlatıyorum ya? Dangalak dedikten sonra üstüne seviyesiz diyebilen bir insana yazdığımı bi an olsun unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 13 Temmuz 2012; 16:01:25 >
  • Cidden anlaması bu kadar zormu senin için?
    Zaten "fikir istemediğin" için sana yazmıştım. Yanlış bildiğin birşeyi düzeltiyorum halen fikir istemiyorum diyorsun. 2+2 = 5 etmiyor diyorum bu kadar basit. Yanlış biliyorsanda fikirlerini kendine sakla. Eminmiş, araştırmış gibi cevaplar atma. Bunlarlada yetinmeyip "fikir alış verişi yapıyoruz" diyen bir insanın yazdıklarınada, sanki bu fikir alışverişini yapıyormuşsun gibi ona katılmışsın. Başkasının bildiklerini duymak istemeyen senden bahsediyoruz.

Yanıldığın birşeyde seni düzeltiyorum diye, beni dangalak ve seviyesiz olarak düşünüp bu düşüncenide halka açık bir yerde gururla söylüyorsun. Yer yüzünde bu kafada 2 inci bir insan yoktur. Takdir ettim, eşi bulunmaz bir kişiliksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 13 Temmuz 2012; 16:11:32 >
  • Sakin sakin tartışalımbattlelog forumlarında geziyorum orda da var farklı görüşler. Kimisi aim assits var diyor kimisi premium oyunculara gelen giysi ve silah camolarının ekstra %25 zırh ve hedef stabilitesi getirdiği söyleyen de var bunların hiç biri yok çömezsin diyende var bakalım okuyalım yeni bilgiler buldukça tartışalım(battelog'a "pay to win" veya "premium health" gibi kelimlerle forumunda arama yaptırabilirsiniz)
  • Sen devam et böyle, aferin.
  • Devam eden benmiyim anlayamadım? Küfür ve hakaretleri aradan neden sildin acaba? gururla söylüyordun demin?
  • Birşey sildiğim yok, hoşuna gittiyse bir kaç mesaj yukarı çıkıp tekrar tekrar okuyabilirsin.
  • quote:

Sakin sakin tartışalımbattlelog forumlarında geziyorum orda da var farklı görüşler. Kimisi aim assits var diyor kimisi premium oyunculara gelen giysi ve silah camolarının ekstra %25 zırh ve hedef stabilitesi getirdiği söyleyen de var bunların hiç biri yok çömezsin diyende var bakalım okuyalım yeni bilgiler buldukça tartışalım(battelog'a "pay to win" veya "premium health" gibi kelimlerle forumunda arama yaptırabilirsiniz)

Kusura bakma lütfen, belli ki canı sıkılmış bana sataşıyor, konuda kirleniyor.

Bir sen ve ben değiliz tabii bunu gören ve birşeyler olduğunu düşünen. Bir dengesizlik var ama ne olduğunu kesin olarak söyleyemeyiz.

• Tamam EA Paragöz ama unutmayın oyunun sistemi DICE'da ve DICE böyle bir şeye kalkışamaz. O kadar uğraşları var ve bu tam anlamıyla ispatlanırsa işte o zaman çok kötü bir çöküş olacaktır kendi kitlesi tarafından da [ya da herkes "elalem premium alıyor bak biz de alalım ezik kalmayalım" deyip EA'yı daha zengin edebilir :D ]
    Bunu birilerinin gerçekten tam anlamıyla test etmesini dilerdim, biri kalkıp sunucu kiralasa ve şifre koysa, sonra da kalkıp 1 premium olana 1 de normal olana ateş edip videolarını [onların ekranlarından çekilmiş olan] yanyana koyup karşılaştırsa ve azalmayı tek tek incelese ne güzel olur? En azından zırh var mı yok mu öğrenilir.
    [Unutmadan Statlar önemlidir tabi ama belirleyici unsur saymak yanlış. İnsanların takıldıkları ortamlar ve zamanlara göre ve serverda bulunduğu takıma göre değişen milyon tane durum var :( denge yok tam anlamıyla her zaman yani :) ]
  • quote:

quote:

Sakin sakin tartışalımbattlelog forumlarında geziyorum orda da var farklı görüşler. Kimisi aim assits var diyor kimisi premium oyunculara gelen giysi ve silah camolarının ekstra %25 zırh ve hedef stabilitesi getirdiği söyleyen de var bunların hiç biri yok çömezsin diyende var bakalım okuyalım yeni bilgiler buldukça tartışalım(battelog'a "pay to win" veya "premium health" gibi kelimlerle forumunda arama yaptırabilirsiniz)

Kusura bakma lütfen, belli ki canı sıkılmış bana sataşıyor, konuda kirleniyor.

Bir sen ve ben değiliz tabii bunu gören ve birşeyler olduğunu düşünen. Bir dengesizlik var ama ne olduğunu kesin olarak söyleyemeyiz.

Tabiki tartışalım ama daha sakin neyse tabiki şuan bilemeyiz bunun varlığını veya yokluğunu, testlerle denemelerle belirlenir. Zamanı gelince onu yapacağım yada benden önce birileri yapabilir benim gözlemlediğim premium oyunculara bir kolaylık/yardım sağlandığı yönünde.

• quote:

Birşey sildiğim yok, hoşuna gittiyse bir kaç mesaj yukarı çıkıp tekrar tekrar okuyabilirsin.
    malesef silinmişler bende görünmüyorlar. Modlar sildi herhalde. O küfür ve hakaretleri ayrıca aynen iade ediyorum =).

Bu arada bilginiz olsun.
    Öyle birşey olsa notlarında yazardı. Farzedelimki yazmadılar, internetde milyon tane video olurdu. Aynı anda premiumu ve normali gösterirdi, 2 side sırayla aynı silahlarla birbirlerine vururlardı (normal serverda) bu sayede hasarlar vs. net bi şekilde görünürdü. Böyle birşey olmadığı için böyle birşey yok. Umarım bu açıklayıcı olmuştur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.