Şimdi Ara

BF 3 updateden sonra kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün origin update olduktan sonra fps 15 lere kadar düştü bunun nedeni nedir ? Birden oyun kasmaya başladı acaip şekilde.

• bende de farklı değil,acayip bir kasma var oynanmayacak derecede...
  • Bugün bende de güncelleme geldi ve nasıl desem, garip takılmalar oluyor oyunda ve oynayamıyorum. Mesela tuş basılı kalmış gibi davranıyor, nişan aldığımda bir süre öyle kalıyor falan. Bazen ekran geçişi olmuyor, yani oyun takılıp donuyor bir süreliğine. Önceden Multiplayer' da sıfır kasma çok rahat lagsız oynuyodum.

NOT : Bu arada arkadaşlar, üstteki arkadaşın attığı linkten baktım. Eğer Origin ayarlarından Origin In Game' yi kapatırsanız (ordaki tiki kaldırırsanız) problem düzeliyor, bende işe yaradı. İyi eğlenceler...
  • valla dün akşam aynıs orun bende oldu.origini açtım 70 mb civarı güncelleme yaptı sonra oyuna girdiğimde fps'de düşüş olmuyor ancak 15-20 saniyede bir küçük takılmalar oluyor ve bu gerçekten can sıkıyor.ilk önce donanımsal bir problem zannettim ama aynı sorunları yaşayanları görünce rahatladım.umarım kısa sürede düzeltilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwlShield

Bugün bende de güncelleme geldi ve nasıl desem, garip takılmalar oluyor oyunda ve oynayamıyorum. Mesela tuş basılı kalmış gibi davranıyor, nişan aldığımda bir süre öyle kalıyor falan. Bazen ekran geçişi olmuyor, yani oyun takılıp donuyor bir süreliğine. Önceden Multiplayer' da sıfır kasma çok rahat lagsız oynuyodum.

NOT : Bu arada arkadaşlar, üstteki arkadaşın attığı linkten baktım. Eğer Origin ayarlarından Origin In Game' yi kapatırsanız (ordaki tiki kaldırırsanız) problem düzeliyor, bende işe yaradı. İyi eğlenceler...

detaylı anlatırsan sevinirim bulamadım ...
  • Ben de güncelledim. Bende bir sorun yok. Bu arada bende Origin In-Game kapalı değil.Kuzenimle Skype'tan oynarken dedi ki bende bir takılma var. Böyle oynamam ben dedi çıktı. Meğer ki bu yüzdenmiş.

Origin In-Game'e alternatif isteyenlere Raptr öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdaminTeki -- 21 Haziran 2014; 10:09:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yalnız olduğumu zannediyordum. Ben de mouse takılıyor ama oyun devam ediyor yani lag değil sizde de oluyor mu ? Merdivenleri çıkarken falan çok gıcık ediyor, bütün herşeyi denedim yine de düzelmedi ve update'den sonra oldu.
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Origin'e girdiğiniz de sol üst köşedeki simgenin hemen sağında Origin yazıyor ona tıklayın application settings'e gelin sağdaki bölümden Origin in Game seçin ordaki Enabled kutucuğundaki tiki kaldırın.
  • origin in game i disable yapmama rağmen sorun çözülmedi, fps 15 lere kadar düşüyor :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.