Şimdi Ara

Bf Lag sorununu?(Çozdum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar, önceden Akk aştım için 3bit olmuştu net ondandır dedim şuan 8 bite geldi sıkıntı yok ama oyunda eskiden olmayan şeyler olmaya başladı adam oldu yerde 2 kez sayıyor veya 1-2 adım geri tepiyor artık gıcıma gitmeye başladı bunun nedeni ne olabilir ? Hız testide yaptım buyrun: wifi ile ölctüm bunu kablo ilede denedim hemen hemen ping hariç aynı kablo ile ping 1 oluyor.
     Bf Lag sorununu?(Çozdum)

ÇOZUM:virüs girmiş pc ye karantinaya aldım çozuldu 😄 bugün tam tarama yaparım 1-2 gün sürer ellam 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 21 Ocak 2015; 7:24:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

S.a arkadaşlar, önceden Akk aştım için 3bit olmuştu net ondandır dedim şuan 8 bite geldi sıkıntı yok ama oyunda eskiden olmayan şeyler olmaya başladı adam oldu yerde 2 kez sayıyor veya 1-2 adım geri tepiyor artık gıcıma başladı bunun nedeni ne olabilir ? Hız testide yaptım buyrun: wifi ile ölctüm bunu kablo ilede denedim hemen hemen ping hariç aynı kablo ile ping 1 oluyor.
     Bf Lag sorununu?(Çozdum)

Hocam girdiğin server ile alakalı bu biraz.Kimi serverda mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum kimi server da yağ gibi akıyorum

• Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    Reis oynamadıgım svlee değil ki bunlar 1 yıldır oynuyom aynı serverleri yağ gibi akıyorduk ne olduysa şu 1-2ay içinde oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orign'in menusunden ayarlar kısmından origin in games işaretli olmaması lazım dener misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 14 Ocak 2015; 11:26:07 >
  • reis onu çok önceden kaldırmıştım zaten ondan degil :/
  • birkaç server da banada denk gelmişti özellikle jet kullanırken sanki birşey tutup tutup bırakıyor gibiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.