Şimdi Ara

BF2 SORUN !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem özelliklerim : ati powercolor hd4870 ekran kartı , 2x 2gb kingston ram , AMD Phenom X4 Black Edition işlemci

ben bf2 yi bu pcdne öncdeden korsan olarak işte daemon tools kullanarak fln oynuyodum daha sonra format atmıştım baya oluyo artık çalışmıyo bugün oyunun orijinalini aldım fakat yine aynı sorun.Sorun ise şu oyunu açıyorum siyah bi ekran geliyor öyle kalıyor alt tab yaptıgımdada bf2 den başka birde Error! görüyorum ancak eror açılmıyo o hatayı göremioyrum sadece eror oldugunu görebiliyorum Error açıncada alttabdan yine aynı siyah ekran esc ye basıyorum kapanıyo oyun.Ne yapmam lasım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eno99 -- 7 Temmuz 2009; 18:54:56 >

• directx sorunu olabilir. daha önceden çalışıyorsa yazılımsal bir sorundur diye düşünüyorum. bilgisayara format atıp tekrar dene derim.
  • Ekran kartının driverini güncellemeyi dene.Ya da yüklemediysen yükle
  • %99 Yazılımsal Sorun, Sisteminin Parçalarıyla ilgili donanımsal problem ve yetersizlik yok..

1. Seçenek Ekran Kartı Driver'ini güncelle, Ati Catalyst yazarsan googleda en son versiyonuna ulaşabilir, bu şekilde güncelleyebilirsin.

2. Eğer 1. seçenek işe yaramazsa büyük ihtimal Windows Dosyaları Bozulmuştur. Sistem Geri Yükleme Ya da Format ile garanti çözüm olurs sanırım.

3. Seçenek ise %50 , Yeni Bir Kullanıcı oluştur Pc de, Birde orda açmayı dene bazen bu şekilde işe yarayabiliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

%99 Yazılımsal Sorun, Sisteminin Parçalarıyla ilgili donanımsal problem ve yetersizlik yok..

1. Seçenek Ekran Kartı Driver'ini güncelle, Ati Catalyst yazarsan googleda en son versiyonuna ulaşabilir, bu şekilde güncelleyebilirsin.

2. Eğer 1. seçenek işe yaramazsa büyük ihtimal Windows Dosyaları Bozulmuştur. Sistem Geri Yükleme Ya da Format ile garanti çözüm olurs sanırım.

3. Seçenek ise %50 , Yeni Bir Kullanıcı oluştur Pc de, Birde orda açmayı dene bazen bu şekilde işe yarayabiliyor :)

gerekli açıklamayı yapmış arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.