Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dismoor

Merhaba,

Öncelikle maç a katıldığınız için teşekkür ederiz. Umarım zevk almışınızdır maçlardan. Maç a başlamadan önce kickleme olayları oldu. Klan tag lerinizin değişik olmasından kaynaklandı bu olay. Sizn klandan başka bir oyuncu veya oyuncular girmesin diye. Yani bilerek bir kickleme olayı olmadı sakın yanlış anlamayın. Tekrar teşekkür ederiz katıldığınız için.

İyi oyunlar dilerim.

Şahsen cokfazla PSN den düşme olduğu için Ben Klanıma Fazla bi fayda sağlayamadım Ama Gercekten Rakip Zor olunca cok dehşet Zevk veriyor. Ama Şurasıda Bi Gercek Bizi Çekirdek gibi Cittiniz.
  • Akşamki maç için teşekkürler arkadaşlar. Zorlu ve güzel maçlar oldu. Özellikle Seine çarpışmaları çok çetin geçti.

Dismoor'un da dediği gibi oyunun başında serverda takımları düzenlerken gelen oyuncuları sürekli atıyorduk dolmasın diye. Klan tagı farklı olduğu için sizden birkaç oyuncuyu da attık kusuru bakmayın.

Bir sonraki maçta görüşmek üzere iyi oyunlar...
  • quote:

Merhaba,

Öncelikle maç a katıldığınız için teşekkür ederiz. Umarım zevk almışınızdır maçlardan. Maç a başlamadan önce kickleme olayları oldu. Klan tag lerinizin değişik olmasından kaynaklandı bu olay. Sizn klandan başka bir oyuncu veya oyuncular girmesin diye. Yani bilerek bir kickleme olayı olmadı sakın yanlış anlamayın. Tekrar teşekkür ederiz katıldığınız için.

İyi oyunlar dilerim.

Biz kendi aramızda gayet eğlendik tabi sizi bilemem:) Bizde size teşekkür ederiz keyifli 3-4 saat geçirdik. Zamanla umarım daha çekişmeli maçlar yapabilriz.

Killzone tabanlı bi klan olduğumuzdan yeni oyunlara alışmak zaman alıcak gibi. Sonuç itibariyle biz gayet iyi vakit geçirdik ve tecrübe kazandık.

İlerleyen zamanlarda tekrar görüşmek üzere.

• Herkese günaydın,

Akşam ki maç için rakip takıma ve tüm gönül dostlarına teşekkürler.

Aceba beni saat on dan iki ye kadar sıkılmadan başka ne böyle güzel vakit geçirmemi sağlayabilirdi diye düşündüm, bişey bulamadım. Tüm dostlara saygı ve sevgilerimle.

Buarada yenilginin sebebini buldum: selim10 yoktu eksik kaldı bir yanım:))
  • Buarada mehmet hocama çok kızdım nerde tank ekibi diye ama kendisiyle birlikte tanka bindikten sonra.... hocam tüm lafımı geri alıyorum:))
  • Günaydın dostlar, çok keyifli oyunlar oldu katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Maç esnasında yabancı birini atacakken, listenin bir anda yer değiştirmsinden dolayı sizden bir arkadaşı attım yanlışlıkla, kusura bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Buarada mehmet hocama çok kızdım nerde tank ekibi diye ama kendisiyle birlikte tanka bindikten sonra.... hocam tüm lafımı geri alıyorum:))

yaf abi Senin Tankla ilgili Taktiklerini uygulamak cok zor Adamlar Nefes aldırmıyor Sen Tankın Arkasında onu tami r Et diyorsun Bide Tank Basıyor Gaza Yetişemiyorum. Farklı bi Strateji lasım
  • SELAM BEYLER
  • Maçlar güzeldi, CQ da havada zayıf kaldığımızın için maalesef tanklar işlemedi, rush lar biraz daha çekişmeli oldu
  • Belliki maçlar baya keyifli geçti, iki saat bekledim ama çıkan vs. olmadı :) bir dahakine umarım bir işim ollmaz da ben de ismimi yazdırabilirim ilerdeki karşılaşmalara.
  • Arkadaslar oyunlar icin hepinize tesekkur ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Arkadaslar oyunlar icin hepinize tesekkur ederiz

Valla Şahsen ben teşşekür Ederim Hicbukadar ölduğumu hatırlamıyorum ilk ciddi macımızdı Ve Kötü oynadık Tamamen Killzone 3 tecrübesi Bide Sölemeden Gecemicem Aranızda şu usas silahını kullanan Vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Valla Şahsen ben teşşekür Ederim Hicbukadar ölduğumu hatırlamıyorum ilk ciddi macımızdı Ve Kötü oynadık Tamamen Killzone 3 tecrübesi Bide Sölemeden Gecemicem Aranızda şu usas silahını kullanan Vardı

Bir yanlışlık var galiba, biz klan olarak pompalı ve Usas a karşıyız. Oyunun raporlarına tekrar baktım. Usas kullanan görmedim.

• quote:

quote:

quote:

Bir yanlışlık var galiba, biz klan olarak pompalı ve Usas a karşıyız. Oyunun raporlarına tekrar baktım. Usas kullanan görmedim.

evet bizde kesinlikle usasla oynayan yoktu.oynarsam ben oynardim usasla ama artik bende karsiyim usasa ama biri benim altin kunyemi aldi

• Beyler clana bende girebilirmiyim mic var 14 yaşındayım 39 lvl im kendimce iyi oynadığımı düşünüyorum Assault ve Scout kitleri en iyi olduğum kitlerdir
  • Birde uçak ve helikopterlerde ustayımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan760

Birde uçak ve helikopterlerde ustayımdır

Zaten Bizim ekibede Senin Gibi genc Gözü pek biri lasımdı ucakda iyi kullanıyosan tamamdır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet bizde kesinlikle usasla oynayan yoktu.oynarsam ben oynardim usasla ama artik bende karsiyim usasa ama biri benim altin kunyemi aldi

Usasla oynayan kesinlikle yoktu Arkadaslar. bizim klandaki arkadaslar lutfen bazi seyleri emin olmadan paylasmayalim burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Günaydın dostlar, çok keyifli oyunlar oldu katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Maç esnasında yabancı birini atacakken, listenin bir anda yer değiştirmsinden dolayı sizden bir arkadaşı attım yanlışlıkla, kusura bakmasın.

O kişi bendim.Önemli değil.
    Sağlam oyun çıkardınız
    Tebrikler.
  • Usası kesinklikle ben de hiç görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.