Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HAEKE

Serkan hocam su squadlarida ayarlayalim piyade tankci helikoptercilere gore sen teknik islerini halledersin:)

araçsız oyunlarda her türlü çatal kurulup itina ile savunma yapılır :) amtrac ile adrese teslim ful kasko taşımacılık yapılır, her türlü uçan kaçan araçlarda co pilotluk, gunnerlık ve tamirat yapılır :) eh uygun bir squad a qklersiniz artık :)
  • bence CQ modunda

heli -berk-co-pilotömür
    tank-ayberk,mehmet co-pilotlar ömer,tufan
    yaya-avni,ahmet,burak,mahmut,serkan
    uçak1-alper

olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

mehmet hocam logoyu koyarsın servera senin dediğin ölçülerde yaptım.

BF3 AY YILDIZ KLANI

koydum alper hocam ellerine sağlık güzel olmuş :)
  • alperim bi ara bu logoya bizim faceteki resmi koyup bizim forum logosu ile degisrtirerek denermisin merak ettim nasil durucak.zahmet olmazsa tabi
  • Merhaba arkadaşlar.Ben İskenderun'dan Dr.Mahmut MERT.
    2-3 aydır BF3 oynuyorum zaman buldukça.Şu anda 40'ncı rütbedeyim ve sürekli engineer olarak oynuyorum.Ancak sürekli yabancı serverlarda oynamaktan usandım.
    Eğer mümkünse sizin klanınıza katılmak istiyorum.Ancak bu işlemin nasıl yapılacağını bilmiyorum.Birde kablosuz mikrofon-kulaklık seti almak istiyorum.Öneride bulunursanız sevinirim.
    PSN:focusclubTR
    BF3:focusclubTR

Saygıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 13 Nisan 2012; 16:22:09 >
  • ben face açık değil ya o resmi buraya koyarsan burday alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Merhaba arkadaşlar.Ben İskenderun'dan Dr.Mahmut MERT.
    2-3 aydır BF3 oynuyorum zaman buldukça.Şu anda 40'ncı rütbedeyim ve sürekli engineer olarak oynuyorum.Ancak sürekli yabancı serverlarda oynamaktan usandım.
    Eğer mümkünse sizin klanınıza katılmak istiyorum.Ancak bu işlemin nasıl yapılacağını bilmiyorum.Birde kablosuz mikrofon-kulaklık seti almak istiyorum.Öneride bulunursanız sevinirim.
    PSN:****
    BF3:****

Saygıyla.

hocam benim psn adresini eklersen online oldukca benim uzerimden katil diyerek bizimle oyunlara girebilirsin. plantronics dedigim headset gayet kullanisli ama baska setlerde mevcut ben kullandigimi onerdim maliyeti en dusuk olan budur. oyun sirasinda kendinide tanitirsan zaten oyunda muhbbet iyidir zamanla samimiyet olusur.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Merhaba arkadaşlar.Ben İskenderun'dan Dr.Mahmut MERT.
    PSN:****
    BF3:****

Saygıyla.

hocam benim psn adresini eklersen online oldukca benim uzerimden katil diyerek bizimle oyunlara girebilirsin. plantronics dedigim headset gayet kullanisli ama baska setlerde mevcut ben kullandigimi onerdim maliyeti en dusuk olan budur. oyun sirasinda kendinide tanitirsan zaten oyunda muhbbet iyidir zamanla samimiyet olusur.

• quote:

ben face açık değil ya o resmi buraya koyarsan burday alayım.

mehmet tabletteyim ben dun resmi sana yollamistim alpere bi ulastirsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

ben face açık değil ya o resmi buraya koyarsan burday alayım.

mehmet tabletteyim ben dun resmi sana yollamistim alpere bi ulastirsana

Ne bu hareket Masallah:)
  •  BF3 AY YILDIZ KLANI
  • Merhabalar. Ben de gelebilirim bu akşamki maça FAKAT bu gün bir işim var ne yazıkki, 22:00'a kadar gelemeyebilirim o yüzden siz yine de beni yazmadan kadroları oluşturun istiyosanız. Eğer bi açık kalırsa her daim Bench'den oyuna girilir :)
  • quote:

bence CQ modunda

heli -berk-co-pilotömür
    yaya-avni,ahmet,burak,mahmut,serkan
    uçak1-alper

olabilir

haritalar büyük , 4 yaya'ya gerek yok bence eğer karşıda iyi uçak kullananda varsa 2 uçak pilotu şart, 1 jeep te 2 yaya ortalığı süpürür gibi geliyor bana gidişata göre değişebilir tabii ama 1 kişi sniper/soflam oynarsa mühendis + javelin ve araçlarda üstünlük sağlayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Merhabalar. Ben de gelebilirim bu akşamki maça FAKAT bu gün bir işim var ne yazıkki, 22:00'a kadar gelemeyebilirim o yüzden siz yine de beni yazmadan kadroları oluşturun istiyosanız. Eğer bi açık kalırsa her daim Bench'den oyuna girilir :)

bence saat 22:00 olsada gel çünkü bağlantı sorunu, acil işi olan ve oyun içi çıkmak zorunda kalan olacaktır çünkü uzun sürer oyun gibime geliyor
  • buda sizin verdiğiniz resim.

BF3 AY YILDIZ KLANI
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahpasa

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Merhabalar. Ben de gelebilirim bu akşamki maça FAKAT bu gün bir işim var ne yazıkki, 22:00'a kadar gelemeyebilirim o yüzden siz yine de beni yazmadan kadroları oluşturun istiyosanız. Eğer bi açık kalırsa her daim Bench'den oyuna girilir :)

bence saat 22:00 olsada gel çünkü bağlantı sorunu, acil işi olan ve oyun içi çıkmak zorunda kalan olacaktır çünkü uzun sürer oyun gibime geliyor

Aynen, ben yine kendim bir oyunda takılırım, eğer bir çağıran olursa girerim takıma.
  • Herkese selam

Hocam bence şöyle yapmalı

heli -berk-co-pilot serkan (uçak dadanmazsa ağlatırız)
    yaya-avni ,ahmet ,burak, mahmut, ömür
    uçak1-alper

Şimdi yayalar 2 ve 3 kişilik gruplara ayrılarak farklı bölgeleri dolaşacak. 3 kişi olacak gruğtaki biri kesinlikle recon olmalı ve araçları işaretlemeli. Diğer tüm yayalar mühendis+ javelin oynamalı. adamları konkuest modlarında direk araçsız bırakmamız lazım. Rakibin Uçakları 2 kişi olursa kim uçak kullanbiliyorsa o 2. uçağı almalı böylece uçakları oyalayıp heliden uzak tutmalı. 2. uçağa geçen olursa yayalar 2-2 bölünecek sıkıntı olan bölgelere havadan heli desteği olmak zorunda. helinin patladığı anlarda size desteğe geleceğim. Yayalar kesinlikle jiplerle hareket etmeli yürüyerek bölgelere geç kalınır yetişilemez hız çok önemli.

Tanklarımız çok güçlü olacak (ayberk ve mehmet) aktif olarak yaya grubu ile iletişim halinde olmaları gerekli. Recon kim olacaksa işaretlemeye tek başına yetişemez. Tankların copilotlarının 3. koltuğu mutlaka açık olmalı ömer ve tufanda bunlar açık değilse onlardan copilot olmaz. yeniden görev paylaşılır. Helikopterleri tanklarla anında düşürmemiz şart yoksa hem zırhlılar hem yayalar iyi bir pilot tarafından mahvedilir.

Bunlar konkuest modu için aklıma ilk gelenler.

Tufan ve ömer den cevap bekliyorum.

• Ömer tufan tankta 3. koltuğunuz açık mı, bu çok önemli.
  • Yalnız bence oyun içinde herkesi iyi oynadığı araçlara göre ayırmak çok da mantıklı değil gibi. Çünkü sonuçta bir araç patlayınca geriye yenisi o saniye içinde gelmiyor. E gelene kadar beklenemez de. Beklemek yerine yaya olarak devam etsek, o kişilerin yaya olarak devam ettikleri süre boyunca araçlar boş mu duracak? Oyuna bu disiplinle başlansa bile ilerleyen dakikalarda disiplin bozulabilir.

edit: Serkan abi 3. koltuğa oturacak kişide 3. koltuğun açık olması gerekiyor diye biliyorum. Bir de 3. koltuk hava araçlarına mı yardım ediyor acaba? İşlevi nedir tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 13 Nisan 2012; 17:31:50 >
  • Rush için siene kurşikte saldırıda hafif zırhlı mehmetin olsun. Ömer hocam mühendis olup full tamir. Tufan ve Ömür sizin squadın diğer elemanları.

2. squad Vurucu tim.: avni, berk, burak, alper

3. squad destek: Serkan, mahmut, ömür, ayberk (support ve medic oynamamız lazım)

Aklımda birkaç taktik var ama akşam konuşuruz burada yazmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.